Kid12 - Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » Kid12 - Submissive Male
Viewed: 677x
Kid12
28 years old, Submissive Bisex Male, 150 cm, 63 kg
Residency: Hungary, Somogy
Last login: 18 hours ago
Registration time: 2019. 08. 02. 18:09
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Jelenleg nem keresek senkit, de köszönöm a látogatást.
Írással, rajzolással, animációs filmek készítésével töltöm a /szabad/időmet, ha szeretnél támogatni, kérlek, nézd meg a PH-ra feltöltött videóimat, a linkek között megtalálod.

Azért vagyok jelen az oldalon, hogy találjak egy idősebb urat, akivel szoros, amolyan apa-fiú kapcsolatot alakíthatok ki, némi extrával.
Egy szigorú, keménykezű apafigurára lenne szükségem, aki kontroll alatt tart, megbüntet, próbálja korrigálni a jellemhibáimat, hol prédikációval, hol kemény veréssel.
Olyasvalakire, aki nem csak azért ver, mert jólesik neki, hanem valóban törődik velem, fontos neki az életem, az érzéseim, a jövőm. Olyasvalakire, akire számíthatok, ha bajba kerülök, bár utána nagy eséllyel a büntetésemet is megkapom érte.

Téged kereslek, ha izgat a gondolat, hogy legyen egy fiad, akit szigorú kontroll alatt tarthatsz, büntethetsz, fenyíthetsz, gyakran használhatod a szíjadat, és nem azért, hogy a nadrágodat fent tartsa...
Téged kereslek, ha a fiatalabb korosztályt kedveled és szeretsz fiúkat fenekelni! :P
Ugyanakkor arra is van igényed, hogy valódi apa-fiú kapcsolat alakuljon ki köztünk, átadhatod nekem a tudásod, meccsre járhatunk, kirándulhatunk, sátorozhatunk, fontos szerepet töltünk be egymás életében.

45-50 év feletti, erős testalkatú, magas partnert keresek a minél valósághűbb élmény érdekében, bár az az igazság, hogy a 150 centis magasságommal /alacsonyságommal/ nem nehéz olyasvalakit találni, aki összevont szemöldökkel fölém magasodik, ha megleckéztet!
A megfelelő személlyel 24/7 kapcsolatot is el tudok képzelni, sőt, ez lenne a legjobb. Szóval az sem lenne baj, ha teljesen független vagy és egyedül élsz. Vagy legalábbis van helyed gyakori találkákhoz.
Az alkalmankénti apa-fiú szerepjáték is érdekel, vagy más hasonló "apafigurás" karakter, tornatanár, iskolaigazgató, nevelő stb.

Akit kapnál a személyemben: intelligens, hűséges, engedelmes, kreatív fiút, aki elfogadja a játékszabályt, hogy olykor bizony elég kemény verést kap tőled, ha hibázott. Sőt, talán akkor is, ha nem hibázott, hiszen lehetséges, hogy azt az elvet vallod, miszerint egy fiúnak rendszeresen szüksége van az apja szíjára, hogy ne térjen le a helyes útról.

Szexet nem szeretnék, az apa-fiú kapcsolat hitelességét nagyon lerontaná számomra.

Fontos, hogy meg tudjak bízni abban a személyben, aki adott esetben a térdére fektet, lehúzza a nadrágom és elveri a csupasz fenekem, nagyon félénk személyiségem van, így hosszú levelezésre számíts és több találkozóra, mielőtt történne bármi is.

BDSM témában teljesen kezdő vagyok, /értsd ezalatt, hogy még SOHA nem fenekelt el senki, bár tudom, a történeteim másról árulkodnak, de az csak fantázia./
Annyit tudok, hogy valószínűleg az Age Player kategória igaz rám, általában középiskolás karaktereket szeretek megformálni.

Partner

Singles
Dominant Male

Age: 50-70 year
Height: 170-210 cm
Weight: 80-120 kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Massage

Maybe

Bondage, Film, Hair pulling, Photo shooting

Exciting

24/7, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Cleaning, Drawing, Internet, Movie, Museum, Play, Reading

Movies

Drama, Fantasy, Historical, Horror, Sci-fi, Sex/porn, Thriller

Books

Erotical, History, Novel, Novels