Kelvin - Switch Male

11
All BDSM partners » Switches » Kelvin - Switch Male
Kelvin
26 years old, Switch Male, 185 cm, 85 kg
Residency: Hungary, Baranya, Pécs
Last login: 2016. 07. 15. 12:48
Registration time: 2015. 08. 30. 09:18
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (4 Rate)
Üdvözlök mindenkit, aki az adatlapomra látogatott


Egyedülálló férfi vagyok, aki azzal a céllal regisztrált erre az oldalra, hogy társat találjon. És alapvetően nem csak pár alkalom erejéig.

Egy olyan nőt keresek, aki meg tud ragadni és ez közel sem csak a külsőségekben merül ki nálam. Képmutató nem vagyok, nekem is vannak ideáim a vizualitás terén, de közel sem olyan görcsösen ragaszkodom az úgymond éteri szépséghez, mint a legtöbb felszínes ember.

Nem szeretem a kategorizálást, de ha egy skatulyába kellene zárnom magamat, akkor a személyiségem egy szexuálisan szubmisszív switch-ként írnám le.
Vannak perverzióim, ha arról van szó tudok alárendelődni, szeretek is, mégis inkább társat keresek, mint egy gazdát, avagy állandó úrnőt.
Szeretek adni, de kapni is.

Szeretném leszögezni, hogy a mindennapokban a személyiségem nem szubmisszív, szexuális téren vagyok az, de egyébként nem vagyok lábtörlő. A hétköznapokban mérsékelten domináns vagyok.

Alapvetően nyitott embernek tartom magamat, szeretek kísérletezni, de nálam is vannak olyan határok, amiket nem lépek át.

Olyan nőt keresek, akivel nem csak a szexuális együttlét közben egészítenénk ki egymást. Akivel kölcsönös a vonzalom, az odaadás és megoszthatom az életemet.
Enyhén romantikus alkat vagyok, bár ezen részem sajnos jól el van rejtve a szarkasztikus maszkom mögé. De ez ennek az oldalnak talán az egyik lényege, nem? Hogy lebontsuk a másik páncélját és meglássuk a valódi mögöttes tartalmat, ne csak egyszerűen mögé vetíteni próbáljunk.

Partner

Singles
Dominant Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Aim of search

Correspondence, meeting / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests outside of BDSM

Music

Blue, Classical, Drum'n'bass, Electronic, Folk, Jazz, Punk, Rock, Rock'n'roll

Movies

Drama, Historical, Romantical, Sci-fi, Thriller