Justine_Tg - Fetisist TV or TS

60
All BDSM partners » Fetishists » Justine_Tg - Fetisist TV or TS
Justine_Tg
38 years old, Fetisist TV or TS, 175 cm, 65 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 1 days ago
Registration time: 2010. 01. 11. 14:28
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (2 Rate)
Furcsa világot élünk, bárki lehet bármi... de ha jobban belegondolunk, ez így normális, hiszen a társadalmi kötelességek azok, amelyek a legtöbb határt szabják mindannyiunknak.

Már kora gyermekkoromban éreztem, hogy ez a "nemiség" kérdése számomra valahogy nem kerek, miért kellene nekem tartanom olyan szabályokat, amelyeket nem érzek magaménak. Nincs bajom a férfiasságommal, de miért ne élhetném meg a női énem is?

Sokat olvastam a femininitás-adrogünitás-maszkulinitás vonalról, és ez bizony érdekes. Mindannyiunkban megvan minden, csak a hangsúlyok változnak. Mindannyian vagyunk érzékenyek és vagyunk agresszívek, csak eltérő mértékben. A kíváncsiság viszont hajt, a korabeli - és a manapság egyesek szerint újra divatos - sztereotíp nő, aki engedelmesen főz-mos-takarít-őrülten csinos és egyben házikurva, reggel este leszop, illetve a testét azért tartja, hogy az ura, vagy annak üzletfelei kedvtelésüket tartsák rajta - karakterét végtelenül izgalmasnak tartottam, ez a szubmisszivitás való életben létező mintaformája.

A női ruhákat gyermekkorom óta kedvelem. A mindennapjaimat egyébként férfiként élem férfias munkában, ám kíváncsiságom hajt a "sztereotip nő" megélése felé. Bugyiban és harisnyában járok, főzök-mosok-takarítok, edzek és egészségesen táplálkozok és csodálom ezt a világot ebből a szemszögből (persze, van egy halom egészségtelen szokásom is). Imádom, élvezem. Ebből a szemszögből nézve a domináns nők igazán érdekesek... akik ezt a szerepet ledobva és elutasítva alázzák és használják a férfiakat, a korábbi szerep fordított verziójában.

Ma már meggyőződésem, hogy minden nőnek férfiként, és minden férfinak nőként is meg kellene tapasztalnia az életet, sokkal szebb lenne a világ :)

Ez a fetishem és imádom.

Sokáig kényszerítve éltem meg női oldalam, aminek megvan a maga fűszere. Ma már beépült mindennapjaimba, teljesen természetessé vált az, hogy a nőiességem az alap, melyre a hétköznapokon férfi álarcot húzok. Munka után háztartást vezetek, gondoskodok az otthonról, mindezt miniszoknyában, vagy extrém magas cipőben. Azt hiszem 2017. a luxuskurva design éve lesz. :)

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male, Dominant TV or TS, Fetisist Female, Fetisist TV or TS, Uncertain TV or TS, Switch TV or TS

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Dominant Female - Dominant Male

Age: 30-50 year
Weight: 50-65 kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (receive), Ass licking, Bondage, Boot fetish, Chastity belt, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Domination, Enema, Foot worship, High heels, Humiliation, Latex, Lingerie, Mazochism, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Punishment, Role playing, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Transvestitism, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Car racing, Cleaning, DIY, Gardening, Internet, Play, Playing music, Science, Talking

Music

Alternative, Electronic, goth, Heavy metal, Jazz, Latin, Reggae

Movies

Comedy, documentary, Sci-fi, Western

Books

Economy/business, Entertainment, Erotical, Esoteric, Gastronomy, Novel, Scientific