Just_a_slave - Submissive Male

1
All BDSM partners » Servants, Slaves » Just_a_slave - Submissive Male
Just_a_slave
25 years old, Submissive Male, 182 cm, 70 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 17 hours ago
Registration time: 2015. 05. 19. 09:38
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Üdvözletem, sziasztok!

Kissé alkoholgőzös sörmámorban írom ezt a bemutatkozást, de igyekszem minél értelmesebben fogalmazni, de nem kell megijedni, nem vagyok alkolholista, ritkán fogyasztok.
25 éves fiatalember, környeztem szerint inteligens,humoros és helyes vagyok, önbecsüléssel vannak bajok néha bevallom, de igyekszem mindig határozottnak és magabiztosnak mutatkozni.
A bdsm világát -visszagondolva- talán túl fiatalon ismertem meg. Már akkor tudtam,hogy a hagyományos szexnél többre vágyom.
Mindig is lenyűgöztek, az inteligens, magabiztos és erős nők, akikből csak úgy sugárzik az energia. Művész-lelkű ember lévén mindig is inspiráltak és felébresztették bennem a vágyat.
Ebből kifolyólag inkább az idősebb nőkhőz vonzódok, mivel a korombelieket vagy fiatalabbakat kicsit éretlennek találom. Egy érettebb hölgyben nagyobb eséllyel találom meg azt az intelektuális (és testi) felsőbbrendűséget, aminek betudoknék hódolni.
Őszintén bevallva komolykapcsolatot keresek...szeretném megtalálni a lelki társamat, akivel minderől lehet beszélgetni, a filozófián át egészen a filmekig. Akivel közösen fedezhetjük fel a világot és új, közös élményekkel lennénk gazdagabbak, s romantikus ember lévén igyekeznék minél több felejthetetlen pillanatot okozni :)
Talán túl nyálasnak is tűnhetek első olvasásra, de biztosíthatom a kedves olvasót, hogy férfi vagyok a talpamon. Tudom mitől férfi egy férfi s úgyérzem, bennem megvannak azok a tulajdonságok is.
Tudom nehéz fába vágtam a fejszémet, hogy egy idősebb hölggyel szeretnék komoly kapcsolatot kialakítani, noha fiatal vagyok, de rendelkezem a kellő éretséggel, hogy komolyan vegyen a nálam idősebb korosztály, ugyan akkor megvan bennem a fiatalos életkedv és szenvedély ahhoz, hogy izgalmassá tegyem a hétköznapokat.
Bízom benne, hogy elnyeri a szimpátiamat a kedves olvasónak és nyitott lesz felém az ismerkedésre!

A legjobbakat!

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Switch Female

Age: 25-60 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

CBT, Chastity belt, Cross-dressing

Maybe

Anal sex (give), Collar, Oral sex (give), Spanking

Exciting

Boot fetish, Doctor fetish, Domination, Foot worship, Humiliation, Jeans, Leather, Lingerie, Oral sex (receive), Punishment, Role playing, Tickling

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, concerts, Get to know, Internet, Movie, Playing music, Reading, Science, Talking

Movies

Action, Anime, Comedy, Crimi, documentary, Drama, Family movie, Fantasy, Historical, Sci-fi, Series

Books

Entertainment, History, Novel, Novels, Scientific