Just - Uncertain Male

1
All BDSM partners » Unsure » Just - Uncertain Male
Just
39 years old, Uncertain Male, 174 cm, 95 kg
Residency: Hungary, Fejér, Velence
Last login: 01. 10. 12:50
Registration time: 2014. 05. 05. 20:35
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Életvidám érzéki srác vagyok és olyan izgató dolgokra vágyom amivel a határaim kereshetem. Megtalálni azt a pontot ahol a fájdalom és szexuális gyönyör felváltva borzolja a szőrt a hátamon, látni a másik szemében ahogy ez váltakozik és élvezni mindezt én teszem, ilyent szeretnék kapni és adni.

Számomra ez mindenképp bizalmi helyzet amivel visszaélni nem lehet, higiénia és diszkréció adott és elvárt. Nagyon izgatnak a kikötözések,inkább érzéki mint hideg. Nem a nevelés vagy verbális lealázás izgat hanem a fájdalom és hatalom a másik felett. Nem kell bárki szolgája mert én se vagyok akárkié...

Olyan lány érdekelne aki tud köszönni is és érdemben beszélgetni, inkább baráti viszony kialakítása a célom akivel mindenféle programot lehet nem vadidegent keresek.. Ne lakjon távol mivel tényleges találkozás(ok) lenne a célom amit ez nehezítene.

Mivel tudom mit akarok és mi érdekel így kizárt:
- vérrel és sebbel járó találkozások
- a megjelöltnél idősebb hölgyek

DE MÉG CSAK KÖZE SINCS AZ ÉRDEKLŐDÉSI KÖRÖMHÖZ AZ ÖVÉK, CSAK AZÉRT NE KERESSEN SENKI. Hiszem, hogy mindenki úgy tudja élvezni a saját örömeit, hogy tudja ugyanazt szereti a partnere is.

Partner

Age: 18-50 year
Height: 160-180 cm
Weight: 40-80 kg

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian