Juicecooler - Switch/Dominant Couple

All BDSM partners » Couples » Juicecooler - Switch/Dominant Couple
Viewed: 3346x
Juicecooler
45 years old, Switch Male, 183 cm, 86 kg - 39 years old, Dominant Female, 162 cm, 60 kg (Hetero)
Residency: Hungary, Pest
Last login: 01. 02. 16:10
Registration time: 2009. 02. 17. 14:54
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 1
<UPDATE>
Egyelőre nem kérünk új levelet, köszönjük az eddigieket, frissítjük az oldalunkat, ha újra aktuális lesz.
Köszönjük!
</UPDATE>

A profilunkban olvasható paraméterekkel rendelkező pár vagyunk, domináns nő, és switch férfi taggal.
Jelenleg csak nézelődünk, de a későbbiekre tervezzük harmadik "fél beszerzését", fiú és lány személyében is, aki sub beállítottságú kell legyen. A softosabb dolgokat szeretjük, semmi extra durvulásra nem vagyunk nyiottak, tehát a maradandó nyomokat kedvelők kíméljenek!
Fontos, hogy egyelőre csak hangolódunk a hármas felállásra, tehát ha valakivel beszélgetünk, nem jelenti azt, hogy holnapután már partit is rendezünk.
Az általunk elképzelt forgatókönyvekben akár férfi, akár nő bevonását illetően, mindketten domináns szerepben lennénk, és konkrét nemi aktust (alpárian fogalmazva dugást) nem tervezünk.
Akár ffi, akár nő esetén a szolga számíthat rá, hogy az úrnő felcsatolhatóval magáévá teszi, nyalatja a punciját, popsiját,talpát, alázunk, kötözünk, fenekelünk. Az úr passzívabban vesz csak részt a szolga kihasználásában.
Rendelkezünk jónéhány játékszerrel, kötelekkel, pálcákkal, vibrikkel, paskolóval, elektro-játékokkal, tágítóval, felcsatolhatókkal stb.Egyelőre ennyi, a többit levélben.
Jó ja tudod, csak ritkán nézünk csak fel ide, tehát előfordulhat, hogy akár napokig nem válaszolunk, kérünk légy türelmes.
Szintén fontos, hogy csak kultúrált, normális emberekkel szeretünk időt tölteni, levelezésben egyáltalán nem igényeljük a domináns-sub protokollt. Mi csak játszunk, nem életvitelszerűen van jelen világunkban a BDSM, tehát nálunk ez kizárólag a "hálószobára" korlátozódik, a leveledben sem kell alázatosnak lenned.
Alapvetően lazák vagyunk és barátságosak. A tisztaságot, igényességet, intelligenciát elvárjuk.
Minden levélre válaszolni fogunk, de ha valamiért a levélírót elutasítjuk, akkor nem szeretnénk magyarázkodni, hogy miért is nem az a "nem".

Partner

Singles
Fetisist Female, Fetisist TV or TS, Submissive Female, Submissive Male, Submissive TV or TS, Uncertain Female, Uncertain TV or TS, Switch Female, Switch Male

Age: 24-40 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Foiling, Mask, Transvestitism

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Collar, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Domination, Electrosex, Feeding, Film, Foot worship, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Lingerie, Masturbation, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Other tools, Photo shooting, Public sex, Role playing, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Vibrators, Whip