Johnfromhell - Dominant Male

1
All BDSM partners » Doms, Masters » Johnfromhell - Dominant Male
Johnfromhell
35 years old, Dominant Male, 192 cm, 115 kg
Residency: Hungary, Pest, Dunakeszi
Last login: 2017. 05. 30. 11:55
Registration time: 2015. 05. 20. 12:29
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
update:)Kettőezertizenhetet írunk ennek az évnek Május hónap elejét .Kiváncsi lettem ki nézegeti meg az oldalam, bár még mindig úgy érzem hogy vipnek lenni nem nagy dolog mert kevés az olyan profil aki miatt úgy érezném hogy azonnal tollat ragadok ,vagyis klaviatúrát,na most még Egoista is lettem :) de leírt szó ereje.És ki kiváncsi mit találtam ?! hát persze hogy sunyi férfiribancokat akik olvasni sem tudnak ,vagy csak értelmezni ... :)

most egy kicsit aktív leszek és azután lehet megint eltünök a ködben egy időre ha nem találom meg itt azt akit keresek , napközben meló miatt sokat vagyok gép elött ha van kedved beszélgetni keress meg (ez még nem jelent semmit ) persze a meghívás csak kívül-belül NŐKNEK! szól ;) !

Ez most egy kicsit övön aluli volt , egyszer már kitöltöttem és gondoltam kitöltöm a többi mezőt most újra kéri , hogy találjam ki az előző gondolataimat újra :) A lényeg: rájöttem hogy ezt az oldalt még nem ismerem és nem vagyok tisztában hogy mit hogyan kell vagy lehet itt csinálni , ténykedni . Első körben csak beszélgetés céljából regisztráltam ide a többit majd hozza vagy nem hozza magával az idő: kérem csak nők írjanak ebben az egyben konzervatív vagyok ! ! További szépet!

És amit majdnem elfelejtettem : elképzelés: kifejezettem olyan nőket keresek akik hosszasan szeretnek és bírnak is ,szerintem a második felén van a hangsúly : orálisan kielégíteni mert ha eljutunk odáig és feladod bünti lesz;)(na ez a rész hogy megfeleljen a profil az elvártnak... csak azért írom ide a zárójelbe hogy nem ezzel kezdenék de hamár kell valamit írni ám legyen!)

ÉS amit nem szabad elfelejtenem leírni: nem szeretnék párkapcsolatot , nem szeretnék ígérgetni és nem szeretnék magyarázkodni , számonkérés és sértődés lett a vége , pedig korántsem vagyok az a jó pasi , konkrétan én egy egyszerű férfi vagyok aki tudja mit akar és pont . ettől függetlenül nem fogok egyszerre fűvel fával , nem arra utaltam!(elértem azt a hosszúságot amit már úgy sem fog senki elolvasni )

Partner

Singles
Submissive Female

Couples
Submissive Female - Submissive Female

Age: -35 year
Height: -185 cm
Weight: -75 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Oral sex (give)

Exciting

Anal sex (give), Blindfolds, Breast torture, Nipples, Oral sex (receive), Punishment, Shaving

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Billiard, Bowling, Car racing, Cooking, Restaurant

Music

Blue, Country, Gangsta rap, Hip-hop, House, Jazz, Latin, Musical, Rap, Rave, rhythm'n'blues, Rock'n'roll, ska, soul, techno

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, Crimi, documentary, Drama, Family movie, Fantasy, Game - show, Historical, Horror, Musical, Sci-fi, Series, Sex/porn, Tale, Thriller, War, Western

Books

Adventure