Jankovich_L - Fetisist Male

All BDSM partners » Fetishists » Jankovich_L - Fetisist Male
Viewed: 2855x
Jankovich_L
32 years old, Fetisist Hetero Male, 172 cm, 68 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 22 hours ago
Registration time: 2010. 02. 21. 01:48
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 5
Nem tartom magam szebbnek, jobbnak, nagyobbnak, okosabbnak semmibbnek sem senkinél. Egyszerűen vannak értékek, dallamok, sorok, rímek, gondolkodásmód, amik számomra sokat jelentenek. Szeretem azt a ritka pillanatot, amikor áthat az egyetemes összetartozás érzése.

Talán nem közhely, hogy a bdsm mindenkinek mást jelent, nekem a játékot jelenti: kibújni egy életből és egy másik világba belépni. Nem életstílus, inkább az élet egy része; nem cél, hanem fűszer. Ha kívülről néznék magamra nem biztos, hogy ezt látnám, dehát ez a helyzeti előnyöm ismeretlenekkel szemben: a végletek embere, de nem kétszínű. Nem színész, de szeret játszani. Fekete és fehér, de szereti színesen. Nem hisz az asztrológiában, de kíváncsi lenne már az aszcendensére. Igen, de nem minden áron.
Úgyhogy keresem azt, aki látszólag pehelykönnyű porcukor, de valójában a legnemesebb fűszerként koronázza meg az élet minden szegletét. Szeretnék a könnyed hangulat mögé mélyebb érzéseket ültetni. Egy társat, akivel nem csak a bilincscsörgés a közös érdeklődés forrása.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Switch Female

Age: 18- year

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian, Italian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Candle, CBT, Chinese ball, Closure, Cross-dressing, Dildos, Doctor fetish, Electrosex, Enema, Latex, Piss, Stocks, Tickling, Vacuum, Vibrators

Exciting

Anal plays, Anal sex (receive), Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breath controll, Chains, Chastity belt, Collar, Cross, Domination, Foiling, Leather, Masturbation, Milking, Nippers, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Prostate massage, Punishment, Role playing, Spanking, Stocking, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

concerts, Playing music, Reading, Theater

Music

Alternative, Classical, Electronic, Folk, Jazz

Movies

Drama, Historical, Thriller

Books

Novel, Poems, Religion, Scientific