Jamie - Switch Male

All BDSM partners » Switches » Jamie - Switch Male
Jamie
26 years old, Switch Male, 175 cm, 75 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 08. 27. 13:58
Registration time: 2014. 03. 14. 12:26
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Valami olyannal kéne kezdeni, hogy magamról írok. Csak hogy letudjam a kötelezőt: viszonylagos megelégedettséggel szoktam tükörbe nézni. Rövid haj, fej is nagyjából stimmel, a vállam igaz nincs hat méter széles, de már nem vagyok az a pálcika-szerzet, mint általános hatodikban.
A megjelenés, a külső fontos számomra, de azért belül is passzoljon a dolog. Tehát díjazom, ha egy ember tud beszélni, írni, és még humora is van.

Napközben egyetemen, éjjel pedig többnyire otthon szoktam gondolkodni milyen feladatokat, büntetéseket kéne adni egy esetleges társnak. Közösségi életem is stabil, köszönöm a kérdést. Már pont írni is akartam, hogy napközben ritkán vagyok gép előtt. Inkább kora reggel meg sötétedés után szoktam billentyűt ragadni.

Már sokszor volt dolgom kötéllel és bilinccsel, de ezt még nem mondanám nagy tapasztalatnak. Jó lenne tágítani a látókörömet ebben a világban. Eszközök terén már egyre jobban felkészült vagyok.
Beállítottság? Ha oldalt kéne választani, akkor dominánsnak mondanám magam, de vannak hetek, mikor váltanék egy kicsit. Szóval switch.

Leginkább a kikötözés, kényszerítés, kiszolgáltatottság (nevezzük "A három K-nak", mert az olyan jól hangzik), ami izgalomba hoz.
Nem a fájdalomra megyek rá, az kevésbé érdekel, inkább a lelki dolgok. Úgy vagyok vele, hogy egy ilyen alkalom mindkét fél számára egy élvezetes játék legyen, így ennek érdekében folyamatosan írom fel a különböző ötleteket, feladatokat a listámra. Jó lenne mindegyik ponton végigmenni. Olyat nem csinálok, ami a másiknak nincs ínyére.
A véresre verés mellett az anális dolgok sem tartoznak az érdeklődési szférámba. Én még régimódi vagyok és egyenlőre úgy vagyok vele, hogy onnét csak kifele jöhetnek a dolgok.

Én leírtam azt, amit egy rövid bemutatkozás megkíván, konkrétabbakat levélben, skype-on vagy személyesen (tudom ajánlani) osztanék meg. Ha elolvastad, akkor köszönöm. Ha tetszett és megfogott valami, annak örülök, ha hidegen hagyott, nincs harag.

(A profilképen a saját kilincsem látható. A nevem pedig nem Jamie. Az egy hazugság. Minden többi igaz.)

Partner

Singles
Dominant Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-30 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Public sex

Exciting

Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, CBT, Closure, Collar, Dildos, Domination, Foiling, Foot worship, Hair pulling, Humiliation, Masturbation, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Tickling, Vibrators