Iobeyou - Submissive Female

37
All BDSM partners » Slavegirls » Iobeyou - Submissive Female
Iobeyou
30 years old, Submissive Female, 169 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 01. 03. 06:51
Registration time: 2016. 08. 09. 19:25
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (4 Rate)
!!!UPDATE: a profil átmenetileg jegelve van, mert most nincs kedvem egy ideje ide járkálni, szóval köszönöm a kedves sorokat, de ne pocsékoljátok rám az időtöket, most nem feltétlen éri meg. :)

Én ilyen egyszerű gyerek vagyok. Oxigént alakítok széndioxiddá. Semmi váratlan fordulat.

Megpróbálok bemutatkozni 200 karakternél több karakterben, bár jelenleg nem töröm össze magam a partnerkeresésben.
Vidám, mosolygós, szarkasztikus, határozott lány vagyok és eléggé pofátlan. Ezen majd csiszolok, de állítólag ilyen korban már nem változik az ember. Szóval ne fűzzünk ehhez olyan sok reményt, mert csak csalódás lesz a vége.
Keresek kötetlen (háhá, najó, kötött de leginkább kötözött) kapcsolatra egy domináns, csiszolt elméjű, mívelt, választékos, helyesen írni tudó, felnőtt, önálló gondolatokkal rendelkező férfi embert, aki következetes, van humora és nem dimenzionál túl. Párt, párkapcsolatot is keresek, de kezdjük azzal, hogy legyen nagyon hasonló az ízlésünk, csak épp annyi eltéréssel, hogy a másik oldalról nyald a fagyit, mint én. :) Ifjunóvatájmín.
Meglepő, de lelkem van, és szeretném ha Neked is lenne. Ha a fenti leírás nagyjából vagy elemeiben rádhúzható de lélekhíjjánvagy, akkor szaladj és gyűjts néhányat aztán mártsd a tintába a billentyűzetet és érints meg (de ne kézzel).
Egyedit keresek, különlegeset, a kőkóladugunk? kevés. Az is, hogy szia szeretnélekmegismerni. Ennél egyedibb vagyok és többre vágyom és többet nyújtok.
Írok ide még, hogy könnyebben megtaláljuk egymást, de első körben legyen az elég, hogy az elménk tudjon mulatni egymás társaságába, aztán jöhet a test és a lélek.
Nem keresem párkapcsolatban lévő férfiak társaságát, (igen, ebbe a házasok is beletartoznak), bár vallom, hogy csak az a férfi foglalt akit éppen szopnak, de nem szeretek osonni az utcán, nehogy összefussak valakivel akivel nem kéne. Szóval érted.
Egyedül élő, fekvő és alvó nő vagyok, ezt elég jól csinálom eddig, szóval az se baj ha így marad, de azt hiszem másban is jó vagyok még, ki kéne aknázni .. :)

Jah, mostanában azt hiszem, hogy kicsit mazohista vagyok. Mármint, hogy nem úgy, hogy verjhalálra, hanemhogy feltüzel a fájdalom. Nem maradandóakra gondolok és nem is a végletekre, hanem mondjuk egy elegáns pofon, vagy ilyenek. Údeizgi. :)

*update!(fontos) NEM tudok fütyülni, csettinteni és csákót hajtogatni. Minden másban profinak képzelem magam.

Partner

Singles
Dominant Male

Age: 32-37 year
Height: 180- cm
Weight: 90- kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian, Italian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Closure, Tweak

Maybe

Chains, Foot worship, Massage

Exciting

Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Chinese ball, Collar, Dildos, Dirty talk, Domination, Film, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Mask, Masturbation, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Sadism, Slaps, Spanking, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Billiard, Bowling, Chess, Cleaning, Computer, Cooking, DIY, Fishing, Gardening, Get to know, Internet, Movie, Museum, Opera, Play, Restaurant, Science, Shopping, Talking, Theater

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, Crimi, documentary, Drama, Family movie, Fantasy, Historical, Horror, Musical, Romantical, Sci-fi, Series, Tale, Thriller, War, Western