Incarnation - Fetisist Male

13
All BDSM partners » Fetishists » Incarnation - Fetisist Male
Incarnation
52 years old, Fetisist Male, 173 cm, 75 kg
Residency: Hungary, Fejér, nem városban élek :-)
Last login: 3 days ago
Registration time: 2007. 01. 29. 17:32
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 9.63 Point(s) (8 Rate)
Több mint egy évtizede mozgok ebben a virtuális közegben. A gyakorlati tapasztalataim, ennél természetesen sokkal messzebbre nyúlnak vissza.
A beállítottságom mégis

Bizonytalan helyett, fetisiszta (agyfétis).

Jobb híján, mivel a BDSM beállítottságnál nem szerepelt olyan, hogy Szado, vagy Top.
Dom sem vagyok. Ezt csak néhány ex kedvesem állítja rólam, de hiányzik belőlem az arrogancia. És a profilképem sem egy kikötözött nő. ;-)
Már évekkel ez előtt elterjedt rólam, hogy szado vagyok, a keményebbek közül. Tény, hogy elég meredek dolgokat képes vagyok megtenni, megfelelő partnerrel.
Ám érzésem szerint a szado sem megfelelő, hiszen sok tekintetben más, éppen az ellenkezője a közismert fogalomnak, mint amit a BDSM-ben ez takar.
Mi vagyok akkor? Minek tartom magam?
Addig rendben is lennénk, hogy fájdalom és kínzás, de ez sem feltétlenül igaz. A szándék pedig teljesen ellentétes, hiszen ebben a témában a szadista, (hívjuk inkább Top-nak, én jobban szeretem), örömet kíván szerezni és nem önkényes vágy vezérli.
Nézzük először, hogyan definiáljuk itt, ebben az esetben a fájdalom fogalmát. Én azt mondom, nem fájdalom, csak intenzívebb érzés. Ha megsimogatunk egy női mellet, finoman, majd erősebben megfogjuk, később megszorítjuk. Vagy megsimogatunk egy feneket, megpaskoljuk, rácsapunk kézzel, majd egyéb eszközökkel.
Persze minden partner más és adott személy esetében is változik az ingerküszöb. Gondolok itt lelki, vagy fizikai állapotra, menstruációra, stb., de az ingerküszöb eltolható.
Lényeg a lényeg. Vannak hölgyek, akiknek már az is sok, ha például erősebben megszívják a mellbimbójukat, míg mások arra indulnak csak be igazán, ha érzéssel persze, harapdálják azokat.
A többi testrész és erogén zóna is hasonló eltérésekkel bír, a különböző személyek esetében.
Egy igazán jó Top, ha hosszabb, több órás szeánszot kíván megélni, megéltetni, kisebb érzéki játszadozással kezdi. Mint egy előjátékot, ami közben megtanulja, kifigyeli mennyire érzékeny az „áldozata” egy-egy zónája. És csak fokozatosan okoz egyre intenzívebb érzést, miközben vigyáz arra, hogy partnere ki ne zökkenjen az élvezetek okozta sínek közül. Éberen figyelemmel kíséri a kiváltott reakciókat. Ez elég nagy figyelmet követel, különösen olyan esetben, ha nem összeszokott partnerek közötti játékról van szó.
Mikor már jó messzire jutottak, kerülnek képbe a külső szem számára már kegyetlennek tűnő eszközök, mozzanatok is, de érdekes módon, a mazo fél, aki lehet, hogy nem is mazo, nem kibírja, hanem egyenesen élvezi ezeket a tortúrákat.
Úgy kell ezt elképzelni, mint egy igen intenzív pettinget, vagy szexuális előjátékot, ami közben többször is előfordulhat orgazmus, és amit nem követ minden esetben nemi aktus.
Tehát a szadista örömet okoz a fájdalomszerzéssel, ami tulajdonképpen a partnere vágya is, és azt helyezi előbbre a sajátjaival szemben. Egy kéjvadásznak egyenesen főnyeremény, ha a sors egy megfelelő „szadistával” hozza össze.
Talán így már érthető, miért írtam fent, hogy ebben az esetben nem is beszélhetünk igazi szadizmusról.

És...

Nem keresek senkit! Azt szeretem, ha engem keresnek ;-)
Elváltam, van állandó partnerem, de nem ígérek kizárólagosságot senkinek, Neki sem. Ezt meg is érti.
Ha kérdésed van, tedd fel bátran egy üzenetben. Nem haragszom meg, ha nem reménybeli partneredként írsz.

/Írásaimat a honlapomon olvashatod. Elérhetősége, a Kedvenc linkjeim menü alatt./

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Dominant Female - Uncertain Female, Fetisist Female - Dominant Female, Fetisist Female - Fetisist Female, Fetisist Female - Uncertain Female, Submissive Female - Dominant Female, Submissive Female - Fetisist Female, Submissive Female - Submissive Female, Submissive Female - Submissive Male, Submissive Female - Uncertain Female, Submissive Female - Switch Female, Uncertain Female - Uncertain Female, Switch Female - Dominant Female, Switch Female - Fetisist Female, Switch Female - Uncertain Female, Switch Female - Switch Female

Age: 18-45 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Blood, Bondage, Chastity belt, Closure, Collar, Cross, Dirty talk, Enema, Feeding, Fire, Humiliation, Oral sex (give), Pens, Piss, Public sex, Slaps, Stocks, Tickling, Whipping bench

Exciting

Bite, Blindfolds, Breast torture, Candle, Chinese ball, Dildos, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Film, Fisting, Hair pulling, Jeans, Massage, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Piercing, Punishment, Role playing, Sadism, Spanking, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Computer, Cooking, Internet, Play, Reading

Music

Blue, Heavy metal, rhythm'n'blues, Rock

Movies

Action, Comedy, Crimi, Fantasy, Historical, Horror, Sci-fi, Thriller

Books

Entertainment, History, Novel, Novels, Scientific