IgriciBence - Dominant Male

6
All BDSM partners » Doms, Masters » IgriciBence - Dominant Male
IgriciBence
25 years old, Dominant Male, 180 cm, 65 kg
Residency: Hungary, Bács-Kiskun, Kecskemét
Last login: 09. 26. 12:38
Registration time: 2016. 04. 06. 18:59
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 1.00 Point(s) (1 Rate)
Új bemutatkozás: :-D

Anonim bdsm kedvelők klubja:
- Hello, üdv. köztünk! Hozz egy széket onnan és ülj le közénk! Akarsz beszélni magadról?
- Sziasztok, Bence vagyok. Szeretek szexelni és lassan két éve érdekel a bdsm.
- Sziiiiiiiaaa Beenceee!!!

Bemutatom magamat: zöldszemű, ambiciónista, metroszex köcsög, sport buzi, kényszeres későnfekvő, írópalánta, evés imádó, szemérmetlen önmutogató, nyálas romantikus, basszógép, alkalmi alkoholista, könyvmoly, munkaszerető, kávé kedvelő, élvezet hajhász, éjszakai bagoly, szigorú domináns, megszállót egészségesen táplálkozó, minden nőt megdugó, koffein függő, rotorikus késő, nagyon perverz, szép faszú, politika búlvár, cica rajongó, zenemániás, érzelmes lelki szemetesláda, pornónéző, egoista bunkó, kedves önzetlen és sorolhatnám...

Remélem senki nem vette komolyan a fentit. Nyilván van alapjuk a kijelentéseknek, de erős túlzások és egy erős görbe tükör saját magamnak.

Amilyen vagyok valójában: Soft Dom. Vagyis az a lágyabb, könnyedebb típus és nem pedig az őrült elmebeteg típus. Szívesen kifejtem. :-) Azt is mondták már, hogy finom a jellemem. Uralkodni szeretek, irányítani, birtokolni, fegyelmezni, ezt sem mindig, sem radikálisan. Nem vagyok szadista, nem élvezem ha másoknak fájdalmat okozok, semmi örömöm nincs abban, ha másokat bánthatok. Soha nem emelek kezet nőre alapvetően. Alapvetően, mert ez alól kivételt képeznek a mazoisták, akiknek ez az igénye, ezt élvezik, izgatja őket, megkérnek rá. Szóval ha neked ez nem jön be, nem kell tartanod, hogy megütlek, viszont ha szereted, szeretnéd elhiheted nem fogok csalódást okozni ebben sem. Kemény kezű vagyok és kreatív vagyok a kínzásban és bántásokban is. Megalázhatlak és csúnyán megbünthetlek. Úgyis írhatnám alkalmazkodok, mint egy kaméleon.
Domináns vagyok, szeretem birtokolni és irányítani a másikat, de ez nem azt jelenti, hogy nem ismerem a kérlek, sajnálom, bocsánat, légy szívess szavakat. Szeretem, ha istenítenek, megalázkodnak, dicsérnek és a kedvemben járnak, de ez nem azt jelenti, hogy kiszolgáltatom magamat, ne hordozzam a másikat a tenyerén vagy én ne kedveskedjek neki.
Egy olyan partner kell, akinek én vagyok a királya, nekem meg ő a királynőm.


Én az a férfi vagyok, aki kinyitja neked az ajtókat és segít levenni a kabátodat, de egy szemtelen megjegyzésért pirosra veri a seggedet. Aki sajátmaga főzte gyertya fényés vacsival és virággal vár, aztán az asztalra vág, meg hág és végül a viasz rajtad szárad meg. Akitől gyengéd, érzéki hosszú előjátékot kapsz, aztán úgy megbasz, hogy napok múlva is érezni fogod. Aki kedveskedik, bókol, megnézi veled a szerelmes filmet, kézen fogva sétál veled, összebújva alszik veled és kávéval ébreszt. Amikor meg a szexre kerül a sor, megkötözz, hajadat húzza, erősen megszorít, keményen megszoptat, csúnyán beszél veled, szolgaként bánik veled és a fenekedbe is berakja. Aki hosszan kényeztet masszázzsal és orális szexszel, majd pórázon rángat és olyan együttlétben részesit, hogy bizony lesz egy két nyoma a finom börődön. Aki emelt fővel és büszkén mutatkozik veled, királynőként bánik veled, istenít, viszont ha rosszul viselkedsz felpofozz és semmibe néz. Akivel, nem öt perc egy menet és nem hagyja abba mikor neki már elég volt, de neked még egy orgazmusod sem volt, órákig is képes teljesíteni, viszont ha megkíván, mindegy hol vagytok, az sem bánja, ha mások is látják, bármikor vevő egy gyors menetre. Stb. stb. stb. :-) ha mindet leírok, nem lesz miről beszélgetnünk.

Ezeket sem kell szó szerint venni, csak példák, érzékeltetni akartam, hogy milyen is vagyok, milyen kettőség lehet bennem. Melegség és hűvösség egyszerre, mikor melyik. Úgyanis feminista vagyok, vagyis azt az elvet vallom, hogy a nő és férfi egyenlő. De ahogy olvashattátok, szeretek játszani ennek az ellenkezőjével, főleg szex közben. Természetesen lehet velem vanilía szexelni is. De szerintem, ha ide regisztráltál, te nem arra vágysz.

Kiegészítés: Párokhoz is szívesen csatlakozok, illetve domokhoz, dominákhoz, még ha csak nézőként is. Biszex nők előnyben.

Régi bemutatkozás:

Szeretem a napkeltét, a kávét, szabad ég alatt alvást, megnézni a nőket, edzeni, új dolgokkal gazdagítani az ismereteimet, henyélni a függőágyamban, finom ételeket, Budapestet, zenét hallgatni, sétálni, flörtölni, természetben lenni, női társaságot, őrültségeket csinálni, szemezni a tűzzel, felfedezni helyeket. Kikapcsol a filmezés, olvasás, írás, ha a barátaimmal vagyok.
2017 augusztusától Pesten fogok élni.

Itt létem célja az ismerkedés. Kortól, nemtől, szexuális beállítottságtól függetlenül bárkivel. Viszont intimitást csak is nőkkek kívánok létesíteni, mert heteroszexuáliis vagyok. Elsősorban sub/bottom típusú hölgyekkel, szeretek én lenni a dominánsabb. Szexben és azon kívül is.
Kor nem számít. Valóban nem. Nagyon elfogadó vagyok. Belső fontosabb, de a külső is számít kicsit, mivel sok mindent elárul a személyiségről. Pozitív, ha a másik foglalkozik azzal hogyan is néz ki, vagyis a testével és a megjelenésével.
Kisugárzás ami igazán megfog valakiben. Hosszú távon és párkapcsolatban számít igazán az, hogy milyen személyiség is a másik, meg mondjuk a külső is. Külsővel kevésbé foglalkozok, ha nem párkapcsolatról van szó. Az olyan partnert kedvelem, akivel lehet beszélgetni, mindenről és van humora is. Akiben meg lehet bízni és a legfontosabb az őszinteség. Legyen elfogadó, nyitott és ne legyen előítéletes. Legyen okos, értelmes, tanult, intelligens. Ez a legfontosabb. Mert szép csajt mindenhol találok, na de olyat, akinek esze is van, már kevésbé. Na jó, elég ha csak jól néz ki, ha szexen kívül nem akar többet. :-D Csak annyit várok el a másiktól amennyit én is adok. Összefoglalva legyen nőies kívül belül.
Nagyon nyitott és rugalmas vagyok. Így kijelenthetem, hogy keresek, barátot, kalandot, tanárt, játszótársat, kapcsolatot, szeretőt. stb. Természetesen nem mindet egyszerre és nem egy személyben. :D

Szeretném kiélni a szexuális étvágyamat és a bdsm utáni érdeklődésemet.
BDSM nekem nem a szexről szól. Inkább a művészi, érzéki oldalát nézem. Egyfajta nézőpont, életstílus, kikapcsolódás.
Ebből adódóan érdekel a szexmentes bdsm kapcsolat is..

Kiegészítés:
Hogyan is állok a BDSM-hez...
D/S-en van a hangsúly, amit a B/D egészít ki és ehhez jön egy kis S/M. Ennyi, csak, hogy legyen mit kérdezned. :-) Örömmel kifejtem, ha megkérdezed.

Továbbá, hogy pontosan mit is kedvelek a szexben, mi izgat, mik a fétiseim és vágyaim, azt is mind privátban.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Couples
Fetisist Female - Fetisist Female, Fetisist Female - Uncertain Female, Submissive Female - Dominant Male, Submissive Female - Fetisist Female, Submissive Female - Fetisist TV or TS, Submissive Female - Submissive Female, Submissive Female - Submissive Male, Submissive Female - Uncertain Female, Submissive Female - Uncertain Male, Submissive Female - Switch Female, Submissive Male - Dominant Female, Submissive Male - Switch Female, Uncertain Female - Uncertain Female, Uncertain Female - Uncertain Male, Switch Female - Dominant Male, Switch Female - Fetisist Female, Switch Female - Fetisist TV or TS, Switch Female - Uncertain Female, Switch Female - Uncertain Male, Switch Female - Switch Female, Switch Female - Switch Male

Age: 18- year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal plays, Chains, Cross-dressing, Foot worship, Gangbang, Humiliation, Other tools, Pens, Role playing

Maybe

24/7, Breast torture, Candle, Chastity belt, Closure, Cross, Doctor fetish, Electrosex, Jeans, Leather, Mask, Menstruation, Milking, Nippers, Piercing, Rubber, Sadism, Shaving, Stocks, Tweak, Vacuum, Whipping bench

Exciting

Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breath controll, Collar, Dildos, Dirty talk, Domination, Feeding, Film, Hair pulling, High heels, Latex, Lingerie, Massage, Masturbation, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pain, Photo shooting, Public sex, Punishment, Slaps, Spanking, Stocking, Tickling, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Basketball, Cooking, Fitness, Get to know, Internet, Movie, Museum, Party, Reading, Restaurant, Talking

Music

Disco, Electronic, House, Pop

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, Crimi, documentary, Drama, Family movie, Fantasy, Historical, Horror, Romantical, Sci-fi, Series, Sex/porn, Tale, Thriller, War, Western

Books

Adventure, Albums, Erotical, Health, Novel, Novels, Poems