Identikit - Fetisist Male

12
All BDSM partners » Fetishists » Identikit - Fetisist Male
Identikit
32 years old, Fetisist Male, 172 cm, 73 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 8 hours ago
Registration time: 2016. 07. 30. 14:19
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (3 Rate)
Ha magamra gondolok, először a közhelyként ható „különc” jelző jut eszembe. Az elmekórtan boszorkánykonyhájának egy ritkán kikevert főzete lettem. Az emberek nagyobb részével szófukar és felszínes a maszatolásom, nem nagyon hívogat a mélyebb megismerés vágya, de akivel jól rezonálok, azzal nem lehet megállítani a mélyfeltáró lélekbemászó kíváncsiságom. Nem érdekel sokkal több minden, mint a részletekben való szöszmötölés, a látszat alá kukkantgatás és a valóság érzékelése vagy éppen annak eltorzítása, a szépség megalkotása, esetleg pácolódás az édes-bús ingerekben.

Ha leválasztjuk a szexuális elhajlásokat, akkor a kapcsolataimban a patikamérleg pontossággal kimért egyenrangúságot keresem. Szó sem lehet alá- vagy fölérendelt félről. Nem tudok tisztelni valakit, aki jóval alattam van, és logikusan következik, hogy te sem engem, ha a tudásod jóval felettem jár.

Lehet, hogy nem leszek ezzel népszerű, de nekem a BDSM nem kizárólagos életforma. Eléggé rátelepedett a mindennapjaimra és a fantáziavilágomra, de számomra a gyöngédség, a figyelem, az érintések, az érzelemgazdag nemi alkotások, a klasszikus szeretkezés megvonhatatlan szükséglet.

Ennek ellenére az agyamban valami rosszul lett bekötve, és tele van amorf vágyképekkel, amiket nem fogok részleteiben felsorakoztatni ide, úgysem az fog dönteni, hogy rá tudok-e licitálni az itteni átlagra ízléstelenségben. Említőlegesen mégis bejegyezném, hogy minden izgat, ami furcsa és szokatlan. Mindent, amit nem szabadna, és minden, amit letagadnék, ha lehetne. Nagyon vonz, ha annyira ribanc és szabadelvű vagy, amennyire érzelmes és elmélyült. Pár kulcsszó, ami kijelölheti a közös csapásirányt: lábfétis, testnedvfétis, mindenfétis, cuckold, bi, forced bi, teasing, mindenféle közös játék határok nélkül.

Ideális elvarázsolt partnerem szintén a marslakó-kaszt tagja és szélsőséges összeállítás. A stabil morális talapzat alatt perverziónk egyazon búvópatakja csörgedezik. Lényünk magva, eltitkolt állományunk egynemű. Ő a szellemi riválisom, érzelmi- és bűntársi szövetségesem, akivel közösen ismerjük meg a kozmikus összetartozásunk és a gerincborzoló izgalmak mesebirodalmát. Ez alig lett giccses.


100% Switch
100% Experimentalist
99% Degradee
96% Degrader
94% Non-monogamist
90% Voyeur
84% Dominant
71% Rigger
63% Boy/Girl
61% Submissive
61% Rope bunny
60% Primal (Hunter)
58% Master/Mistress
57% Exhibitionist
54% Slave
54% Owner
43% Daddy/Mommy
40% Brat
39% Ageplayer
33% Masochist
19% Vanilla
18% Primal (Prey)
16% Sadist
3% Pet

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-35 year
Height: -175 cm
Weight: -80 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

24/7, Bite, Breast torture, Candle, Enema, Fisting, Hair pulling, Humiliation, Mazochism, Nippers, Pain, Sadism, Slaps, Spanking, Transvestitism

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Domination, Film, Foot worship, Gangbang, High heels, Lingerie, Massage, Masturbation, Milking, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Piercing, Piss, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Rubber, Shaving, Stocking, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Internet, Playing music, Reading, Talking