Identikit - Fetisist Male

5
All BDSM partners » Fetishists » Identikit - Fetisist Male
Identikit
31 years old, Fetisist Male, 172 cm, 73 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 1 days ago
Registration time: 2016. 07. 30. 14:19
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Ha magamra gondolok, először a közhelyként ható „különc” jelző jut eszembe. Elképzelhető, hogy tévedek, és csak a saját esendőségemet meg tökéletlenségemet próbálom magam előtt legalizálni, kozmetikázni az önképem valami létező kategóriával, miközben csak a helyzet abszurd: én bennem vagyok, mindenki más meg kívül. Mégis azt mondanám, hogy az elmekórtan boszorkánykonyhájának egy ritkán kikevert főzete lettem. Az emberek nagyobb részével szófukar és felszínes a maszatolásom, nem nagyon hívogat a mélyebb megismerés vágya, de akivel jól rezonálok, azzal nem lehet megállítani a mélyfeltáró lélekbemászó kíváncsiságom. Egy üveg bor mellett vagy anélkül. De inkább mellett.

Ezzel kb. ki is merítettem az önértékelő gondolatkészletem. Nem érdekel sokkal több minden, mint a részletekben való szöszmötölés, a látszat alá kukkantgatás és a valóság érzékelése vagy éppen annak eltorzítása, a szépség megalkotása, esetleg pácolódás az édes-bús ingerekben.

Ha leválasztjuk a szexuális elhajlásokat, akkor a kapcsolataimban a patikamérleg pontossággal kimért egyenrangúságot keresem. Szó sem lehet alá- vagy fölérendelt félről. Nem tudok tisztelni valakit, aki jóval alattam van, és logikusan következik, hogy te sem engem, ha a tudásod jóval felettem jár.

Lehet, hogy nem leszek ezzel népszerű, de nekem a BDSM nem kizárólagos életforma. Eléggé rátelepedett a mindennapjaimra és a fantáziavilágomra, de számomra a gyöngédség, a figyelem, az érzelemgazdag nemi alkotások, a klasszikus szeretkezés legalább annyira megvonhatatlan szükséglet, mint a hűség vagy az érzelmi monogámia.

Ennek ellenére az agyamban valami rosszul lett bekötve, és tele van amorf vágyképekkel, amiket nem fogok ide felsorakoztatni, úgysem az fog dönteni, hogy rá tudok-e licitálni az itteni átlagra ízléstelenségben. Minden esetre könnyebb lenne az életem, ha fele ennyire lennék elborult.

Ideális elvarázsolt partnerem szintén a marslakó-kaszt tagja és szélsőséges összeállítás. A stabil morális talapzat alatt perverziónk ugyanazon búvópatakja csörgedezik. Lényünk magva, eltitkolt állományunk egynemű. Ő a szellemi riválisom, érzelmi- és bűntársi szövetségesem, akivel közösen ismerjük meg a kozmikus összetartozásunk és a gerincborzoló izgalmak mesebirodalmát.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-35 year
Height: -175 cm
Weight: -80 kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

24/7, Bite, Breast torture, Candle, Enema, Fisting, Hair pulling, Humiliation, Mazochism, Nippers, Pain, Sadism, Slaps, Spanking, Transvestitism

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Domination, Film, Foot worship, Gangbang, High heels, Lingerie, Massage, Masturbation, Milking, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Piercing, Piss, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Rubber, Shaving, Stocking, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Internet, Playing music, Reading, Talking