Huseges - Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » Huseges - Submissive Male
Viewed: 1925x
Huseges
33 years old, Submissive Hetero Male, 180 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Budapest, XIV. kerület
Last login: 9 hours ago
Registration time: 2013. 11. 06. 18:59
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 1
2020.06.07. - Az a helyzet, hogy körülbelül 5 évnyi társkeresési kudarc után (nem csak ezen az oldalon) sikerült teljesen kiégnem. A lelkesedésem teljesen elveszett a sok lerázás, illetve az online felületeken divatos ghosting miatt. Ha változna az álláspontom, akkor ezt a bekezdést törölni fogom.

A sok év egyedüllét alatt azt is megtapasztaltam, hogy mennyire nem hiányzik a klasszikus behatolós szex. Igazából korábban is mindig a másik fél miatt mentem bele, önmagamtól sosem kezdeményeztem. Egyéjszakás kalandom sem volt sose - nagy valószínűséggel ezért. Továbbá nekem érzelmek és érzelmi vonzalom nélkül abszolút nem menne a szex. Az elmúlt egy évben döbbentem rá, hogy elég nagy eséllyel aszexuális vagyok, és próbálom ezt elfogadni. Mindazonáltal esztétikai és érzelmi vonzalmat érzek a nők iránt, de ezeken a szinteken megáll a vonzalom.

Amik továbbra is érdekelnek:

- Invariáns halmazok az irányításelméletben,
- Szukcesszív approximáció,
- Ortogonális trajektória,
- Milyen színűre változik egy hupikék törpike, ha fojtogatják.

Levelezés/beszélgetés szempontból továbbra is szívesen rendelkezésre állok.

A régi bemutatkozó szövegem lentebb olvasható:

_______________________________________________________________________________________________________


2018.02.20. - A mai nappal úgy éreztem, itt az idő kicsit frissíteni az adatlapomon.

Így közel a 31 éves koromhoz, úgy tűnik tisztázódott bennem, mit és kit is keresek valójában. Volt erről az oldalról egy majdnem 3 éven át tartó kapcsolatom egy domináns lánnyal, akivel sikerült megélni egy pár közös vágyunkat. Maga a kapcsolat 90%-ban vanilla volt, tehát egyenrangúak voltunk, csak a négy fal között szerepeltek BDSM elemek.

Két és fél év teljes egyedüllét után - tudom, hogy nehéz lesz - szeretnék párt találni újra egy domináns lány/nő személyében, annyi különbséggel, hogy az egyenrangúság a kapcsolat előrehaladtával részben, vagy akár egészben eltűnne. Amiről beszélek, az egy FLR kapcsolat lenne (Female Led Relationship), amelyben a Nő irányítana. Még nem éltem ilyen kapcsolatban, tehát közös felfedezés lenne, amennyiben sikerülne hozzá partnert találni.

Fontosnak érzem leírni, hogy ismerkedés során elsősorban mint ember szeretném megismerni a másikat, és kideríteni, hogy van-e kölcsönös szimpátia, tudnánk-e működni, akár mint vanilla kapcsolat is. Közös programokat szervezni, jól érezni magunkat. Az előbb említett dolgok nélkül nem működik szerintem semmilyen kapcsolat, tehát felesleges FLR-ről beszélni, amíg nem ismertük meg egymást, mint partnerek. Ennek a kialakult "normál" kapcsolatnak a tovább lépése lenne az FLR, ahol szintén megbeszélnénk, hogy hogyan szeretnénk kiteljesedni ebben a kapcsolati formában (4 szintje van...a linkjeim között szerepel ehhez leírás ha valakit érdekelne).

Magamról egy kis ismertető: a "pályafutásom" fetisisztaként kezdtem, de közben rájöttem, hogy teljes mértékben szubmisszív vagyok, tehát switchség, és főleg a dominánsság nulla százalékban található meg bennem. Részben (talán 60-70%-ban) mazochista is vagyok. A hétköznapokban normális életem van, normális munkával és normális emberi kapcsolatokkal. Egyedül élek, mérnökként dolgozok, szabadidőmet pedig barátokkal, családdal és a hobbijaimmal töltöm. Egyedül a páromnak szeretném átadni majd magam teljesen. Keresett partnerem szempontjából nyitott vagyok mind a domináns, switch, és fetisiszta beállítottságú nők irányába. Mivel 100%-ig heteroszexuálisnak tartom magam, ezért tényleg csak nők irányába.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Switch Female

Age: 18-38 year
Height: 160-190 cm
Weight: 45-70 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Not looking for new connections

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Anal plays, Anal sex (receive), Breast torture, Breath controll, CBT, Chastity belt, Collar, Cross, Dildos, Doctor fetish, Electrosex, Enema, Foiling, Milking, Prostate massage, Public sex, Stocks, Vibrators, Whip, Whipping bench

Exciting

Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Candle, Chains, Closure, Dirty talk, Domination, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Jeans, Latex, Leather, Mask, Massage, Mazochism, Nippers, Oral sex (give), Other tools, Pain, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Slaps, Spanking, Stocking, Vacuum

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Car racing, Cleaning, Computer, concerts, Cooking, DIY, Drawing, Gardening, Get to know, Internet, Movie, Playing music, Reading, Restaurant, Science, Shopping, Talking

Music

Alternative, Blue, Classical, Rock, Rock'n'roll

Movies

Action, Comedy, documentary, Historical, Series, War, Western

Books

Gastronomy, History, Scientific