Huligan - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » Huligan - Dominant Male
Viewed: 381x
Huligan
46 years old, Dominant Hetero Male, 175 cm, 75 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 11. 12. 17:49
Registration time: 2013. 08. 18. 15:05
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Domináns férfi vagyok, de nem vagyok brutális állat. Ha azt várod, hogy leköpjelek, ököllel verjelek kérlek ne is olvass tovább. A BDSM könnyedebb oldala érdekel.
Nem vagyok gondolatolvasó sem: szeretem megbeszélni hogy mi izgatja a partnerem, már a tervezgetés, beszélgetés is nagyon lázba tud hozni. Én is vallom azt a közhelyet, hogy az agy a legfőbb erogén zóna. Ez persze nem azt jelenti, hogy csinálni nem kell ;)
Imádom azokat a csodálatos érzéki nőket akik ki merik élni fantáziáikat. Szeretem látni, érezni, élvezni ahogy a partnerem átadja magát az élvezeteknek/nekem. Ha látom hogy izgat amit csinálok, akkor szinte bármit megteszek hogy fokozzam az izgalmat, de nem csinálok semmi olyat ami csak nekem jó, de neked rossz. Nekem a dominancia nem az önmagáért való alázás, bántás, fájdalomokozás: ha neked jó és nekem is tetszik akkor a határ a csillagos ég, de ez közös tanulás, összecsiszolódás eredménye kell hogy legyen.
Nem vagyok teljesen független, de nem kell bújkálnom, nem baj ha te sem vagy az. Ahogy sokan leírták már előttem: "nem baj, ha nem vagy tökéletes, én sem vagyok az."
Bemutatkozásként ennyi. Úgy látom, hogy itt pont a magamfajtából van a legnagyobb túlkínálat, úgyhogy kösz ha eddig jutottál az olvasással.

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 25-45 year
Height: 160-175 cm
Weight: 50-75 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Bondage, High heels, Latex, Lingerie, Mask, Massage, Stocking

Interests outside of BDSM

Leisure

concerts, Movie, Restaurant

Movies

Action, documentary, Fantasy, Film noir, Historical, Sci-fi, Thriller