Hogtie - Dominant, Fetisist Male

All BDSM partners » Doms, Masters » Hogtie - Dominant, Fetisist Male
Viewed: 4400x
Hogtie
42 years old, Dominant, Fetisist Hetero Male, 180 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Zala, Zalaegerszeg
Last login: 1 days ago
Registration time: 2008. 07. 17. 20:45
Verified profileVerified profile
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
25+ év aktív BDSM tapasztalattal rendelkező, kulturált, magamra igényes, domináns fetisiszta férfi vagyok.

Általában rólam: több mint 15 éves regisztrációm dátumából is látszik, hogy nem tegnap kerültem ebbe a világba, ezt nyilván szempontjaim, nő irányába támasztott elvárásaim is tükrözik. Abból már nagyon régen kinőttem, hogy bármit célirányosan keressek vagy magamat reklámozva - pár joggal elvárható ízelítő fotót leszámítva - bármit mutogassak, mint azt sok férfi teszi. Alap igazság, hogy a jó lehetőségek mindig rövid úton megérzik, ezáltal megtalálják egymást. Ennek szellemében voltam, vagyok és leszek itt, kizárólag emberi téren is értékes kapcsolódásokra reagálva.
Elsősorban a gyengéd hátrakötözéses módszereket preferáló, továbbá a nő mentális vezetésén alapuló kifinomult "Love Bondage" vonalát kedvelem. Ha fapados szadizmust keresel, profilomról nyugodtan lépj tovább. BDSM terén öncélú büntetések helyett a nőt saját bevésődött fétisei és pozitív de szigorú nevelése útján formáló reláció az, ami érdekes számomra. Mennyiségében és minőségében is ritkának számító, BDSM számos területére is kiterjedő eszköztárral rendelkezem: valódi bilincsek, bőr nevelő eszközök, valódi kényszerzubbonyok, fa és acél kalodák, illetve sok más egyebek találhatók gyűjteményemben. Amennyiben egy BDSM iránt érdeklődő, szélsőségektől mentes, de szubmisszív lelkülettel megáldott nő elsősorban személyiségében felkelti az érdeklődésem, úgy nem zárkózom el egy tartalmas, élményekkel teli hosszú távú ismeretség elől, melyet a két személyiség egymást kiegészítő egyéni céljai hívnak életre. Szintén reális, amikor nem feltétlenül szoros kapcsolat a cél. Hanem egyszerűen a kiszolgáltatottság belső szabadságát megízlelve biztonságos és diszkrét körülmények között akar egy nő pl. hátrakötözve, valódi kényszerzubbonyba húzva, bilincsekben gyengéden vasra verve, stb... lenni. Egyszerűen csak önként gúzsba hátra kényszerült végtagokkal akarja megízlelni a kötelek gyengéd szorítását, vagy pl. egy nevelő-zubbony ujjainak oldalt, érzésre végtelenbe hátra nyúló gyengéd de kérlelhetetlen ölelését, így érve el nőként belső szubmisszív szabadságot. Ebben az esetben tisztán minőségi BDSM eszközök, módszerek iránti közös érdeklődésre épülő baráti kapcsolat sem feltétlenül kizárt, akadt már rá jó példa. Ehhez hozzá véve, hogy vanilla kapcsolataim is 95%-ban BDSM vonalára kerülve teljesedtek ki, látható: rengeteg nő vágyik titokban a biztonságban megélt élvezetes rabságra, önkéntes korlátozottságra, hogy minőségi módon birtokolják őt egy ismeretség adott szintjén. Ehhez néha a nő számára elég hátra egy hagyományos acél csuklóbilincs is, hogy a világ egyszerre záruljon be számára, miközben annak mélységei is ugyanabban a pillanatban feltárulnak. Az érem másik oldala, az álszent társadalom elnyomó hozzáállása: a nőkbe már idejekorán bele nevelik, hogy vágyaikat gyakran még saját maguknak sem mondhatják ki, nemhogy egy férfinak. Pont ezért is tarolt anno - az amúgy valósággal köszönőviszonyban sem lévő - "szürke 50", mert "magatartásból jeles háziasszonyok" tömegei élhették meg titokban fejben 1-2 órára általa a lényegéből kiforgatott BDSM egy gyors felszívódásúnak szánt, könnyen adaptálható de teljesen művi világát. Aztán megint újra jöhetett a "szürke 50000", csak a hétköznapok formájában, annak minden korábbi lemondásával. Nos, a ritka női kisebbség aki ezen pótcselekvéseken át akar lendülni, szememben ő a befutó: akit emberileg is hagyományos értékei okán méltónak tartottam rá, azt mindig örömmel átsegítettem kezdőként is a BDSM világába, ezt ma is szívesen is teszem. Feltéve, hogy számomra is adni fog ez az ismeretség.

Nyilván érezhető: az a férfi típus vagyok, aki kap jelentkezéseket. Így csak azért, mert valaki önmagában nő, még alanyi jogon sem BDSM, sem mellfétis témában nem juthat be világomba vagy lehet része annak. Ez utóbbihoz minimum egy őszinte baráti viszony körvonalazódása előfeltétel, mely akár egy tartós, kizárólagos kapcsolatban is testet ölthet. Fő, hogy értékes embernek kell lenned a szememben. Akiben nem érzek legalább ennyit vagy céltalanságot, félrebeszélést tapasztalok, azt érdeme szerint végleg elutasítom.

Tisztán kell látni: annak ellenére, hogy együtt a legfantasztikusabb párhuzamot alkothatják férfi és nő között, a Bondage önmagában nem szex. Igazán mély domináns férfi - szubmisszív nő kapcsolata szexuális aktus nélkül is önmagát gerjesztő édes feszültség által teszi igazán forróvá önmagát. Nyilván férfi vagyok, nincs kifogásom a szexuális kapcsolódás ellen. Viszont a férfiak többségével ellentétben egy nem szexre épülő, BDSM/Bondage fétis kapcsolatot is teljes értékűnek tartok, annak múlhatatlan édes feszültségét ugyanúgy kedvelem.

Összefoglalva: legyen valós igényed a vágyaid megélésére legalább kíváncsiság szintjén, akkor leszel érdekes emberként és női lényedben is számomra. Ha a BDSM vagy féltve őrzött titkodként benned élő fétiseid által többet akarsz kapni az élettől, mint amit eddig adott számodra a férfiak általános hozzáállása okán, küldj üzenetet. (elveim folytán minden levélre válaszolok, nem egyezés esetén ugyanúgy)

Mutatkozz be.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Vanilla Female, Switch Female

Age: -60 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Ass licking, Bite, Breast torture, Breath controll, Film, Fisting, Foiling, Hair pulling, Humiliation, Latex, Masturbation, Mazochism, Menstruation, Pain, Photo shooting, Piss, Rubber, Shaving, Slaps, Tweak, Vibrators

Exciting

24/7, Blindfolds, Bondage, Candle, Chains, Closure, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Feeding, Foot worship, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pens, Public sex, Punishment, Role playing, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Chess, Computer, Dance, DIY, Fitness, Get to know, Internet, Ping-pong, Play, Science, Swimming pool, Talking

Books

Albums, Economy/business, Erotical, Health, History, Scientific, Sport