Hogtie - Dominant, Fetisist Male

All BDSM partners » Doms, Masters » Hogtie - Dominant, Fetisist Male
Viewed: 4058x
Hogtie
41 years old, Dominant, Fetisist Hetero Male, 180 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Zala, Zalaegerszeg
Last login: 18 hours ago
Registration time: 2008. 07. 17. 20:45
Verified profileVerified profile
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
20+ év aktív BDSM tapasztalattal rendelkező, kulturált, magamra igényes, domináns mellfetisiszta férfi vagyok. Eddig tisztán BDSM centrikus volt bemutatkozásom. Viszont reagálva arra, hogy érdeklődésem már hosszú évek óta töretlenül erősödik a női mellek, a velük való változatos és minőségi játék, orális gondozásuk és az érzéki szoptatás iránt, ezért hosszú idő után kiegészítem. Ezen, mell és - opcionálisan - női tej fétisemre egy külön bekezdésben alább részletesen kitérek majd.

Általában rólam: több mint 15 éves regisztrációm dátumából is látszik, hogy nem tegnap kerültem ebbe a világba, ezt nyilván szempontjaim, nő irányába támasztott elvárásaim is tükrözik. Abból már nagyon régen kinőttem, hogy bármit célirányosan keressek vagy magamat reklámozva - pár joggal elvárható ízelítő fotót leszámítva - bármit mutogassak, mint azt sok férfi teszi. Alap igazság, hogy a jó lehetőségek mindig rövid úton megérzik, ezáltal megtalálják egymást. Ennek szellemében voltam, vagyok és leszek itt, kizárólag emberi téren is értékes kapcsolódásokra reagálva. Világom egymástól függetlenül is élő dimenzióiról:

Love Bondage és BDSM: Elsősorban a gyengéd hátrakötözéses módszereket preferáló, továbbá a nő mentális vezetésén alapuló kifinomult "Love Bondage" vonalát kedvelem. Ha fapados szadizmust keresel, profilomról nyugodtan lapozz tovább. BDSM terén öncélú büntetések helyett a nőt saját bevésődött fétisei és pozitív de szigorú nevelése útján formáló reláció az, ami érdekes számomra.
Mennyiségében és minőségében is ritkának számító, BDSM számos területére is kiterjedő eszköztárral rendelkezem: valódi bilincsek, bőr nevelő eszközök, valódi kényszerzubbonyok, fa és acél kalodák, illetve sok más egyebek találhatók gyűjteményemben. Amennyiben egy BDSM iránt érdeklődő, szélsőségektől mentes, de szubmisszív lelkülettel megáldott nő elsősorban személyiségében felkelti az érdeklődésem, úgy nem zárkózom el egy tartalmas, élményekkel teli hosszú távú ismeretség elől, melyet a két személyiség egymást kiegészítő egyéni céljai hívnak életre. Szintén reális, amikor nem feltétlenül szoros kapcsolat a cél. Hanem egyszerűen a kiszolgáltatottság belső szabadságát megízlelve biztonságos és diszkrét körülmények között akar egy nő pl. hátrakötözve, valódi kényszerzubbonyba húzva, bilincsekben gyengéden vasra verve, stb... lenni. Egyszerűen csak önként gúzsba hátra kényszerült végtagokkal akarja megízlelni a kötelek gyengéd szorítását, vagy pl. egy nevelő-zubbony ujjainak oldalt, érzésre végtelenbe hátra nyúló gyengéd de kérlelhetetlen ölelését, így érve el nőként belső szubmisszív szabadságot. Ebben az esetben tisztán minőségi BDSM eszközök, módszerek iránti közös érdeklődésre épülő baráti kapcsolat sem feltétlenül kizárt, akadt már rá jó példa. Ehhez hozzá véve, hogy vanilla kapcsolataim is 95%-ban BDSM vonalára kerülve teljesedtek ki, látható: rengeteg nő vágyik titokban a biztonságban megélt élvezetes rabságra, önkéntes korlátozottságra, hogy minőségi módon birtokolják őt egy ismeretség adott szintjén. Ehhez néha a nő számára elég hátra egy hagyományos acél csuklóbilincs is, hogy a világ egyszerre záruljon be számára, miközben annak mélységei is ugyanabban a pillanatban feltárulnak. Az érem másik oldala, az álszent társadalom elnyomó hozzáállása: a nőkbe már idejekorán bele nevelik, hogy vágyaikat gyakran még saját maguknak sem mondhatják ki, nemhogy egy férfinak. Pont ezért is tarolt anno - az amúgy valósággal köszönőviszonyban sem lévő - "szürke 50", mert "magatartásból jeles háziasszonyok" tömegei élhették meg titokban fejben 1-2 órára általa a lényegéből kiforgatott BDSM egy gyors felszívódásúnak szánt, könnyen adaptálható de teljesen művi világát. Aztán megint újra jöhetett a "szürke 50000", csak a hétköznapok formájában, annak minden korábbi lemondásával. Nos, a ritka női kisebbség aki ezen pótcselekvéseken át akar lendülni, szememben ő a befutó: akit emberileg is hagyományos értékei okán méltónak tartottam rá, azt mindig örömmel átsegítettem kezdőként is a BDSM világába, ezt ma is szívesen is teszem. Feltéve, hogy számomra is adni fog ez az ismeretség.

Mell, erotikus szoptatás, női tej: BDSM-től függetlenül is élő, önálló fétisem. A női tej(anyatej) természetes módon történő lesegítése is számomra igen kedvelt. Bár mellfétisem alapvetően nem a női tejre, hanem a mellek és a bimbók közelségére, nő saját melleihez kötődő, ösztöneiben őt felszabadító, érzés célú gondozására épül. Ha nagyon le akarom egyszerűsíteni, akkor kedvelem a női mell puhaságát, bimbók által kiválasztott természetes, hétköznapokban is meglévő ízt, női bimbó illatát. Legfőbb kedvtelésem a - szintén tejtől független - gyengéd, gondozó, relaxációs célú meditatív gondozó kebelszopás, melyre korábbi kapcsolataimból kiindulva a nők többségét tekintve szintén nagy igény mutatkozott. Főleg a női ciklus adott részében, megtapasztalást követően pedig már kimondva és rendszeresen. Ezt a BDSM vágyakkal megegyező módon szintén nem vallhatják be a nők maguknak. Sőt, e téren a helyzet sajnos még kiábrándítóbb: annak ellenére, hogy a női mellek agyon vannak a pornó világában szexualizálva, pont az a dolog a legnagyobb tabu, amire a természet legalább közös kedvtelés szintjén megalkotta őket egy kapcsolatban. Témában olvasottnak számítok, egy kis evolúciós kitekintés, amiről senki nem beszél, viszont a mai nőket nem csak elkíséri, de sok esetben kísérti is:
Néhány generációval ezelőttig sok százezer éven át a szülő korban lévő nők életében két dolog váltotta folyamatosan egymást, néha fedésben is: a terhesség és a szoptatás. Történelmi távlatban a nők életük során rengeteget szoptattak, a mellek rendszeres "lesegítésének" ösztönös szükséglete és érzelmi igénye ugyanúgy természetes módon vésődött be a mai nőkbe, ahogy korábban elődeinkbe. Miközben az evolúció a nők többségének melleit hosszú távú aktivitásra állította be, a mellek által kapott természetes ingerek és szoptatás mennyisége modern világunkban töredékére esett vissza vagy teljesen meg is szűnt(sok nő egyáltalán nem szoptat különféle okokból). Így sajnos automatikusan általános jelenséggé és vezető statisztikává vált a mellek megbetegedése természetes, szükséges saját anyagcseréjük hiányában. Nem véletlenül orvosi tény, hogy minden szoptatással töltött év a nő életében 25%-al csökkenti a mellek megbetegedésének kockázatát. Egy hölgy akitől korábban szintén levelet kaptam, a velem való megismerkedés után fedezte fel ötven évesen évtizedekkel a szülés után, hogy ha megnyomja a mellbimbóit, azok most is szivárognak. Ebből következően nem csak érzésre, de egyértelmű fizikai gondozásra is "éheztek" a mellei. Az ő példája is mutatja, hogy a mai nők sokasága számára maradt a mellek pangása, a havi "üres mellfeszülés" vagy a látszólag értelmezhetetlen elégedetlenség érzése mell magasságban, ritkább estekben a mellbimbókban látszólag ok nélkül érzett csipkedő érzés. Pedig ezek egyértelmű jelzések a nő testétől emlői szükségleteit illetően, mely felismerve maximálisan kimeríti a "kellemeset a hasznossal" alapelvét. A felvilágosult nőnek egyáltalán nem tabu sem a szoptatás, sem a saját keble. A még inkább felvilágosult ritka nő viszont kapcsolata részeként tekint rá, mely az "adni és kapni" tökéletes harmóniáját csempészi az intimitásba. Tudatosan szeretné megélni azt, hogy rendszeresen és megkönnyebbülést hozó módon gyengéden szopva vannak a mellei, természetes női szükségletei közt meri ezt számon tartani. Sok férfi a most leírtakat nem érti, egyszerű mérettáblázatos státusz szimbólumként tekint a nők mellére. Amikor pedig tej van, reakció még rosszabb sok hallott példa alapján: eszébe nem jut párjának segíteni, hogy közös erővel előzzenek meg mindenféle túltermelődést. Ezért számtalan nő elő sem meri hozni a kapcsolatában ezen saját természetes és jogos női szükségletét. Amikor viszont megtapasztalja valaki által, onnantól elemi erővel ragadja magával mellei izgatásának és egyben megkönnyebbülésének, bimbók szopása által kiválasztódó oxitocin hormon ellazító, megnyugtató érzése. Amennyiben felvilágosult nő vagy és előfordul, hogy mellfeszülést érzel vagy csak egyszerűen vágysz a természetes érzésre, úgy egy BDSM független, kebelgondozásra épülő barátság vagy kapcsolat sem kizárt részemről, korábban megtapasztalva annak mélységeit.
Végül az ócska sztereotípiákra: mellek mérete teljesen jelentéktelen, ugyanúgy a formájuk, alakjuk is. Ezekhez - sajnos - rengeteg "nem szépek a melleim" című szépségipar által gerjesztett tömeges és hamis női önértékelési zavar társul, melyeknek semmilyen valóság alapja nincs. Annak a nőnek, aki akár csak kedvtelésből is szoptatni szeretne, a külsőségei a magasabb cél okán már egyértelműen jelentéktelenek. Ehhez egy előbbi "végeredményt" véglegesítő tudnivaló: az "asszonyos" kicsit ereszkedettebb, érettebb, középkorú női mell messze sokkal szebb mellfétises szempontból, mint egy peckesen álló fiatal. Ez utóbbi is lehet érdekes ha olyan adottságú, de ízlésem szerint - mérettől függetlenül - egyértelműen mindig az érett, kicsit ereszkedettebb "asszonyos" mell nyújtott számomra élményt és ez így is marad. A szilikon bélésű méregdrága szépségipari tévedéseket pedig eleve nagy ívben elkerülöm. Tehát szilikon implantátumos hölgy kérem ne is keressen, női természetesség szándékos feladása egyértelmű kizáró ok nálam.
Nyilván érezhető: az a férfi típus vagyok, aki kap jelentkezéseket. Így csak azért, mert valaki önmagában nő, még alanyi jogon sem BDSM, sem mellfétis témában nem juthat be világomba vagy lehet része annak. Ez utóbbihoz minimum egy őszinte baráti viszony körvonalazódása előfeltétel, mely akár egy tartós, kizárólagos kapcsolatban is testet ölthet. Fő, hogy értékes embernek kell lenned a szememben. Akiben nem érzek legalább ennyit vagy céltalanságot, félrebeszélést tapasztalok, azt érdeme szerint végleg elutasítom.

Tisztán kell látni: annak ellenére, hogy együtt a legfantasztikusabb párhuzamot alkothatják férfi és nő között, sem a BDSM, sem a mellfétis/szoptató kapcsolat nem szex. Igazán mély domináns férfi - szubmisszív/fétis szintjén szoptató nő kapcsolata szexuális aktus nélkül is önmagát gerjesztő édes feszültség által teszi igazán forróvá önmagát. Nyilván férfi vagyok, nincs kifogásom a szexuális kapcsolódás ellen. Viszont a férfiak többségével ellentétben egy nem szexre épülő, BDSM/melleket gondozó fétis kapcsolatot is teljes értékűnek tartok, annak múlhatatlan édes feszültségét ugyanúgy kedvelem.

Összefoglalva: legyen valós igényed a vágyaid megélésére legalább kíváncsiság szintjén, akkor leszel érdekes emberként és női lényedben is számomra. Ha természetes nőként jelenleg folyamatosan nélkülöző melleid vagy a BDSM által többet akarsz kapni az élettől, mint amit eddig adott számodra a férfiak általános hozzáállása okán, üzenhetsz nekem. (szomorú, hogy ezt külön meg kell jegyezni, az online közegben jellemző válasz nélkül hagyást elítélem, elveim folytán minden levélre válaszolok, nem egyezés esetén ugyanúgy)

Mutatkozz be.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Vanilla Female, Switch Female

Age: -60 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Ass licking, Bite, Breast torture, Breath controll, Film, Fisting, Foiling, Hair pulling, Humiliation, Latex, Masturbation, Mazochism, Menstruation, Pain, Photo shooting, Piss, Rubber, Shaving, Slaps, Tweak, Vibrators

Exciting

24/7, Blindfolds, Bondage, Candle, Chains, Closure, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Feeding, Foot worship, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pens, Public sex, Punishment, Role playing, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Chess, Computer, Dance, DIY, Fitness, Get to know, Internet, Ping-pong, Play, Science, Swimming pool, Talking

Books

Albums, Economy/business, Erotical, Health, History, Scientific, Sport