Hitman_1104 - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » Hitman_1104 - Dominant Male
Viewed: 4716x
Hitman_1104
29 years old, Dominant Hetero Male
Residency: Hungary, Veszprém, Hajmáskér
Last login: 15 hours ago
Registration time: 2018. 04. 18. 17:16
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 1
Jelentkezz szolgálatra!


Egy használható, és alázható ribancot keresek, aki a tulajdonom lenne testben és lélekben. Olyat keresek, aki képes engedelmeskedni, kedvemben járni és szolgálni. Legyél engedelmes és alázatos, akivel azt teszek, amit csak akarok. Szolga vagy! Teszed amit parancsolok, feleselés és engedetlenség nélkül.
Faszt szopsz, segget nyalsz, ha azt mondom.


Ha úgy érzed szolga lelkű nő vagy és szereted, ha uralkodnak feletted, akkor jelezd! Vágysz a mocskos, perverz dolgokra? Sub / mazo szerepben szeretsz vagy szeretnél lenni? Szigorra vágysz, durva, mocskos beszédre, fájdalomra?
Hogy kiszolgáltatva legyél, és keményen bánjanak veled? Nem elég az alap, sima szex / kapcsolat? Nem érzed jól magad egy hagyományos párkapcsolatban? A normálistól, megszokottól eltérő igényeid, vágyaid vannak? Vonz az alá - fölé rendeltség? Szeretsz vagy szeretnél szolgálni, bírod az alárendeltség érzését, a megalázást, és a kiszolgáltatott helyzeteket?
Szereted, ha irányítanak, akkor itt a helyed! Nem számít sem a korod, sem a testalkatod.


Magamról annyit, hogy szadista vagyok, De nem vagyok egy rabszolgatartó, igazságtalan rohadék, akinek agyament, beteg vágyai vannak. 130 - as IQ - m van, tehát nem egy primitív tahó vagyok.
Képes vagyok figyelni, határokat húzni, kontrollálni magam. Mind az értelmi, mind pedig az érzelmi intelligenciám a helyén van, tőled is elvárok egy értelmi szintet. Nem kertelek, kimondom kerek - perec, ne legyél segg hülye, akivel nem tudunk normálisan egy jót beszélgetni, úgy mint két értelmes, felnőtt ember.


Ne feszélyezzen, ha nem vagy már 18 éves és 50 kg. Én az idősebb korosztályt, és a telt alkatú duci, molett nőket is szeretem. Sőt! Az sem baj, ha BBW, SSBBW alkatú vagy! Az sem baj, ha nincs még tapasztalatod, akkor se habozz! Szakavatottan bevezetlek, a fokozatosság elvét figyelembe véve.
Gyönyörben lesz részed, ahogy egyre jobban kitolom a határaidat. Nem vagyok semmi jónak az elrontója!
Részemről bármi szóba jöhet! A laza BDSM - től, a legdurvább alázásig, az enyhe fenekeléstől, a kínzó véres tortúráig mindenben benne vagyok, AMI kölcsönös egyetértésen, megállapodáson alapszik. Nem vagyok öncélú szadista! Eddig sem, és ez után sem okozok olyan fájdalmat, amelyre nem vágysz! Nagyon szeretem és tisztelem a nőket!


A BDSM célja a kölcsönös örömszerzés, hogy a Dom és a sub megélje egymással a vágyait.
Csak az minősül kölcsönös örömszerzésnek, ami mindkét fél élvezetére van. Ha a subnak akarata ellenére kell részt vennie valamiben, akkor az már nem BDSM, hanem kínzás, ami TILOS! A BDSM - nek semmi köze a kínzáshoz, a brutalitáshoz, az értelmetlen fájdalom okozáshoz, a kegyetlenkedéshez vagy bármi olyanhoz, ami nem kölcsönös egyetértésen alapul.


Egyedülálló vagy elvált asszony legyél, mert nem osztozom rajtad senkivel! Lehetőleg hosszútávú kapcsolatra keresem sub / mazo partnerem. Megfelelés esetén, ill ha kellőképp rászolgál párkapcsolat, sőt akár még házasság és családalapítás is lehetséges! De erről még túl korai lenne beszélni.


Kettős személyiség lakozik bennem! Egyrészt van egy szadista, aki bármit megtehet veled amit akar, te szolgálod, mert ezt akarod. Aki maradandó kárt nem tesz a testedben mert nem éri meg neki. Akinek nem számít. Az előre megbeszélt kereteken belül nincs igazán határ abban, hogy mit meg nem tenne és tehet veled. Aki sok olyan dologba bevinne, amiről még álmodni se mernél. Aki a tövéig beléd nyomja a farkát, rendesen elintéz, keményen szétbasz, majd szintén keményen megszopat. Miközben félholtra kefél, többszőr is majdnem teljesen kihúzza a faszát, hogy aztán határozott lökéssel döfje vissza beléd. Az egyik kezével belemarkol a hajadba, térdre kényszerít, a másikkal beleerőszakolja a farkát a szádba.
Úgy nyomja a fejed, hogy szabadulni se tudsz. A hajadnál fogva rángatja a fejed előre - hátra úgy szopat, hogy közben a csípőjét is mozgatja, hogy olyan mélyre hatoljon a torkodba a fasza, amennyire csak lehet. És nem érdekli, ha öklendezel, fuldoklasz vagy éppen hánysz, akkor is megszopat.


Másrészt van egy olyan Dom aki kedves, figyelmes, gyengéd, szeret, figyel, vigyáz rád a " játék " után megnyugtat, megvígasztal. Aki tudja, hogy egy igazi Dom törődik a sub / mazojával mert a ribanc is ember. Kaphatsz kedvességet, törődést, odafigyelést és kemény bánásmódot is. A kéjes fájdalom, a gyengédség és vadság, a kegyetlenség, és a kedvesség egyvelege keveredik.


Ha olyan Urat, Gazdit szeretnél, aki amellett, hogy irányít, ural, kiéli rajtad a vágyait, figyel rád, törődik veled, akkor jelentkezz! Minden amit csinálok veled annak a nyoma néhány óra, nap alatt teljesen elmúlik.


Figyelek rá és vigyázok arra, hogy ne okozzak maradandó sérülést, károsodást, ne tegyek olyat ami veszélyezteti az életedet! Nem fogok minden pillanatot az élvezetednek és kedvednek szentelni. Arról, ne is álmodj! Úgy is " játszom " veled, hogy csak a saját vágyaimmal foglalkozok, és nem figyelek rá, hogy neked mennyire jó vagy nem jó, ill élvezed e. De, hogy lásd kivel van dolgod a magam örömére gondoskodok arról, hogy te is jól érezd magad valamennyire. Tudom mit csinálok, volt már ilyen kapcsolatom. Akár a seggedből is a szádba rakhatom a farkam.


Nem vagyok anyagias, mert NEM vagyok szolgáltató DOM! Ha élvezni akarsz, akkor maszturbálsz ha engedem, vagy azt élvezed amit magam örömére csinálok veled. Ez nem azt jelenti, hogy a te elképzeléseid, vágyaid ne lennének fontosak! Ahogy már említettem a BDSM célja a kölcsönös örömszerzés. És itt a KÖLCSÖNÖS szó - n van a hangsúly! Ezért figyelembe veszem a határaidat, vágyaidat, és CSAK addig megyek el ameddig, Te is szeretnél.


Szeretem kikötve látni a meztelen női testet. Felizgat, ahogy ott hever bekötött semmel és / vagy betömött szájjal kikötözve, kiszolgáltatva és vonaglik. Ott fekszel a szobában X alakban a kezeid és lábaid az ágy 4 sarkához kötözve. Egy idő után egyre hangosodó cipőkopogást és lépteket hallasz, valaki közeledik feléd, majd nyílik az ajtó és belép. Csend van, nem mozdul, nem szól semmit. A szemed előtt lévő kendő miatt nem látod, nem tudod ki az. Bízol benne, hogy Urad az. Fülelsz, hallgatózol, próbálsz rá jönni, hogy mit csinálhat, mire készülhet, de semmi. Vársz, próbálsz rá jönni, hogy mi lesz fájdalom vagy gyönyör. Aztán hallod, ahogy odalép hozzád érzed, hogy megfogja a lábad, majd megindul a keze felfelé. Mikor a fejedhez ér, megsímogatja az arcodat és szájon csókol. Egyből tudod, Urad az, csak Ő csókol ennyire érzékien.


Szeretem korbáccsal, paskolóval, övvel, vonalzóval elverni a puncit. Szeretem kitágítani, akár a puncidat, akár a popsidat, belenyomni az öklömet, akár könyékig vagy teljesen a karom, akár mindkettőt egyszerre, aztán módszeresen megdolgozni. Így ha téged izgat a tágítás, de nem merted, mered magadnak csinálni, mert akárhányszor próbálod, ha érzed a fájdalmat abbahagyod, ezért olyan Domot keresel, aki nem habozik lefogni, kikötözni, megbilincselni, össze kötözni a kezedet és határozottan belédnyomni, akkor is én vagyok az embered!


Le vetkőzől meztelenre keresztbe fel fekszel az ágyra, én eléd térdelek, finom mozdulattal szét tárom a felhúzott lábadat. A csiklód kezdem morzsolni az ujjaim között. A hüvely bemenetet is finoman végig tapogatom, majd érzed, ahogy a kesztyűs kezem gyengéden körbe tapogatja a hüvelyed.
Utánna megnézem, hogy hány ujjnyira tágul ki a hüvelyed simán, izgatás nélkül. Lazítasz és már érzed is ahogy egy ujjam beléd csúszik, majd kihúzom. Aztán két ujj bent, majd kint. Most jön a három és a négy ujj. Az öt ujj már nem kellemes, így a száraz puncidban, de tovább folytatom. Te próbálsz másta gondolni, de egyszer csak azt érzed, hogy szinte szét feszítem a puncidat, miközben azt mondom: hihetetlen 8 ujjam van benned, te szárazon is jól tágulsz! Majd a nedvesedést nézem meg, így miközben 8 ujjal benned vagyok elkezdem nyalogatni a csiklódat. Amikor már baromira lucskos leszel elkezbem benned mozgatni a kezeimet... érzed, ahogy a puncid egyre nedvesebb, miközben az ujjaim ki - be csúsznak... megduglak a kezemmel ammik mintha imádkoznék úgy állnak egymással szemben. Amikor elkezdem benned elhúzni egymástól és egyre jobban szét feszítelek már élvezed, bár fáj. Egyszer csak az egyik kezemet kihúzom, de már érzed is, hogy a bent maradt kezem ökölbe szorítom benned és elkezdem forgatni... nem bírsz magaddal és bepisilsz. Erre én azt mondom neked: semmi gond, de addig folytatom, amíg meg nem mutatod nekem, hogy képes vagy a spriccelő orgazmusra.
Felváltva dugom beléd, hol az egyik, hol a másik ökölbe szorított kezemet, élvezed, ahogy újra és újra beléd hatolok. Arra kérsz, hogy csináljam két kézzel. Már nincs más csak a puncid, és a bele hatoló, benned matató két kezem... arra kérsz, hogy keményen csináljam hadd fájjon, aztán jön a megállíthatatlan spriccelés, te pedig elájulsz.


Arra vágysz, hogy kikössenek és használjanak?
Feszegessék a határaidat és kihozzák belőled a legjobbat? Szeretem hallani, ahogy öklendezel, mert túl mélyre toltam a torkodba a farkam. Szeretem, ha kinyalod a fenekem, miközben masszírozod a prosztatámat.


Apropó masszázs! Szeretem, ha masszíroznak, ezért finom kis kezed legyen ( de ez nem elvárás ).
Szeretem mikor kúszol - mászol megverten, izzadtan, elkenődött festékkel, szétgyötört pinával előttem, hogy a földről felnyalhasd az ondóm. Ha folyton viszket a kis pinád, és állandóan maszturbálsz, ha sírásig baszatnád magad, akkor megkötözlek, és addig vibrizlek és baszlak amíg be nem pisilsz.


Kikötözlek, és a tövéig beléd nyomom a farkam. Jó alaposan, rendesen elintézlek, félholtra keféllek. Kő keményen szétbaszom a pinádat a segged, és a kis szádat is! Úgy megdöngetlek, hogy a szemeid lecsúsznak mandulának. Erőszakosan, úgy megkúrlak, hogy sírva könyörögsz egyszerre kegyelemért és folytatásért.


FIGYELEM! Nem kínálok keveset és nem mindenkinek való, jobb ha távozol! Ha mégis felizgat, hogy szolga légy, akár totális rabszolga is, bírod a fájdalmat, és a megalázást, akkor Én vagyok az embered! Akár olyan párkapcsolatra vágysz amiben a szexbe bevonhatjátok a BDSM - et, akár D/s párkapcsolatra és 24/7 - es szolgaságra.


Ha kiélnéd rejtett vágyaidat vagy késztetést és vágyat érzel arra, hogy akár " kínokkal és fájdalommal " karöltve is szolgálj, ne habozz jelentkezz nálam szolgálatra! Van tapasztalatom, fantáziám! Nagy kreativitással rendelkező Dom vagyok! Feladatokat adok amiket meg kell csinálnod pl: vezényszóra kell masztiznod, vibrizned magad, csalánt, rajzszöget teszek a bugyidba vagy egy székre és úgy kell ülnöd, beöntést adok vagy jeget teszek a puncidba, és a popsidba, és úgy kell mozdulatlanul térdelned percekig, csak akkor mehetsz WC - re, pisilni, ha engedélyt adok. Kényes helyzetbe hozlak. Forgalmas helyen sétálunk, te miniruhában, miniszoknyában vagy, de nincs rajtad bugyi, vagy beülünk egy moziba és filmnézés közben símogatom a combodat, izgatom a puncidat. Persze csak diszkréten, hogy senki ne vegye észre. Neked csendben kell maradnod, mert mellettünk és mögöttünk is ülnek emberek. Vagy élvezed, vagy csak élveznéd, ha szolgalányként kerek - perec ki kell szolgálnod a férfiakat. Vannak még ötleteim! Megbeszéljük, hogy mi az amit szeretnél átélni, kipróbálni, megvalósítani.

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-40 year
Height: 150-180 cm
Weight: 50-150 kg

Contact information

Phone: hitman_91@citromail.hu

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Bite, Blood, Boot fetish, Diaper, Feeding, Fire, Foot worship, Jeans, Knife, Milking, Pens, Prostate massage, Shaving, Shit

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Enema, Film, Fisting, Foiling, Gangbang, Hair pulling, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Menstruation, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Piss, Public sex, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Billiard, Bowling, Car racing, concerts, DIY, Drawing, Get to know, Movie, Museum, Party, Ping-pong, Reading, Restaurant, Talking, Theater, TV

Music

Blue, Country, Disco, Electronic, Folk, Funky, Gangsta rap, Heavy metal, Hip-hop, House, Jazz, Latin, Musical, Pop, Punk, Rap, Rave, Rock, Rock'n'roll, soul, techno

Movies

Action, Anime, Comedy, Crimi, documentary, Family movie, Fantasy, Historical, Horror, Musical, Romantical, Sci-fi, Series, Sex/porn, Tale, War