HibriDom - Dominant Male

10
All BDSM partners » Doms, Masters » HibriDom - Dominant Male
HibriDom
28 years old, Dominant Male, 198 cm, 107 kg
Residency: Hungary, Budapest, Belváros
Last login: 2 hours ago
Registration time: 2016. 07. 12. 13:39
VIP
Online
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 5.50 Point(s) (2 Rate)
Üdvözletem a Hölgyeknek!

A megadott kategóriák hűen tükrözik érdeklődési köreimet, amit nem jelöltem meg, az értelemszerűen fennakadt a szűrőn. Magamat sportos, igényes, határozott fiatalembernek tartom. Kifejezetten élvezetet tud nyújtani, ha értelmes, intelligens hölgyekkel tudok ismerkedni, kommunikálni, akár egy kellemes üveg bor társaságában, akár levelezés formájában. A BDSM számomra a négy fal között létezik, ebből kifolyólag jellemző még rám továbbá az udvariasság, a kedvesség, a kölcsönös tisztelet, a türelem és az empátia a magánéletemben. Úgy gondolom, a korosztályomban, korosztályomhoz képest tapasztalt vagyok, ami nemcsak a szexualitásra korlátozódik. Rendkívül élvezem, ha taníthatom, oktathatom a kezdő, szubmisszív hölgyeket, akik még csak ismerkednek e nemes világgal, kortól függetlenül. Azt vallom, hogy először összeadni és kivonni, utána szorozni és osztani kell megtanulni, majd jöhet a gyökvonás. A kitartás, türelem és a tanulási vágy és készség garantált végeredménye egy osztályelső növendék. :)

Domként erőskezű, szigorú, engedelmességet megkívánó vagyok. Nem tűröm a pimaszságot és a szemtelenséget. Egy magát szubmisszív nőnek definiáló igenis legyen odaadó, akit egy pórázon, négykézláb vezetve lehessen betörni, megtörni, ha arra kerül a sor. Az elégedettség szintén nem maradhat el, hiszen az, aki valóban komoly szándékkal regisztrált az oldalra, annak kész öröm és jutalom lesz, ha a fokozatosság elvét követve, az út végén elmondhatja magáról: "Igen, megtaláltam az Uramat, akivel passzolunk, emellett olyan tapasztalatokat sikerült szereznem, amelyeket élvezettel hasznosítok vele."

Az előző bekezdést kiegészítésért kiállt. A kompromisszum, az előzetesen lefektetett szabályok, a megegyezés, határok lefektetése első az elsők között, így csak és kizárólag előbbi tételmondattal egybefésülve szabad értelmezni a hivatkozott bekezdés sorait.

Külön kiemelném (mint kedvenceket) a: fenekelést, kényszerszopatást, anális szexet, mellbedugást. Amint az az e-mail címemből is látszik, átlagon felüli mérettel rendelkezem, amit véleményem szerint jobb előre közölni. Hozzáteszem ezek csak iránymutatások, nálam elsősorban a kompromisszum, a kommunikáció számít és mérvadó, hiszen néma gyereknek anyja sem érti szavát. Az előre lefektetett szabályokat nem lépem át, a tabukat tiszteletben tartom, sőt, nálam egy ilyen kapcsolat csak úgy működik, ha látom, hogy a partnerem élvezi azt, amit csinálok vele, élvezi azt, amit csinálunk.

A bizalmatlanság és bizonytalanság eloszlatása végett először néhány rövidebb levélváltás, majd kölcsönös képcsere, akár itt, akár e-mailben, majd viber, illetve telefonbeszélgetés. Úgy gondolom, ha ezen a három alapvető lépésen végig megyünk, mindketten meggyőződhetünk arról, hogy nincs semmi átverés, lehúzás, hátsó szándék a dologban.

A szokásos közhelyeket ismételve, ápoltság, igényesség, nem elhanyagoltság, diszkréció alap.

Helyszínt tudok biztosítani, rendelkezem saját lakással. Bízom benne, hogy megtalálom, kit keresek, valamint Mindenkinek sikeres ismerkedést kívánok! :)

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Couples
Submissive Female - Dominant Male

Age: 18-48 year
Height: -200 cm
Weight: -90 kg

Contact information

Email: Registered Members Only

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, Chinese ball, Dildos, Dirty talk, Domination, Feeding, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Jeans, Lingerie, Massage, Masturbation, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (receive), Other tools, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Stocking, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Chess, Fishing, Fitness, Internet, Movie, Reading, Restaurant, Science, Shopping, Soccer, Talking

Music

Classical, Electronic, Hip-hop, House, Pop, techno

Movies

Action, Comedy, Crimi, documentary, Sci-fi, Series, Sex/porn

Books

Economy/business, Health, History, Journals/magazines, Novels, Poems, Scientific