HannaBDSM - Dominant Female (Mistress)

205
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » HannaBDSM - Dominant Female (Mistress)
HannaBDSM  - Mistress Székesfehérvár - Domina Birodalom
44 years old, Dominant Female, 165 cm, 60 kg
Residency: Hungary, Fejér, Székesfehérvár - Domina Birodalom
Last login: 12 hours ago
Registration time: 2012. 04. 26. 11:41
VIP
$Financial$
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (39 Rate)
For english version, please scroll down: Domina Hanna, Domina House, Dominatrix Weekend, Double Domina Session.

DOMINA HANNA

Perverznek született, izgalmas-bűnös vágyait kislánykora óta megélő, az extrém és a bizarr erotika iránt rajongó Úrnő vagyok. Domina Királynő, akit a perverzióknak ebben a különleges világában szinte minden vonz és izgat.

KEZDŐK SZÁMÁRA

Elhivatott Dominaként perverz hitvallásom részeként, gyakran és élvezettel mutatom meg tapasztalatlan férfiaknak ezt a titokzatos és izgalmas világot, az érzéki dominancia világát.
Ha felhívsz, ne azt kérdezd meg, mire van lehetőség! Erről tájékozódj itt vagy web oldalamon, ahol további információkat, képeket, videókat találsz.
Utána hívj fel, ha vannak konkrét kérdéseid, amikre szívesen válaszolok.

HANNA ÚRNŐ ÉS A DOMINA HÁZ

Élvezem az uralmam alá hajtott akaratot, a lábaim előtt heverő, önként vállalt, feltétlen alárendelődést, az alázatos kényeztetést és a hódoló csókokat. Felizgat a megkötözöttségtől feszülő, kiszolgáltatott test, amikor a kötél nem enged az ellene szegülő mozdulatnak és visszatartja. Élvezem a perverz vágytól felkorbácsolt vad, sőt a test-a-testnek feszülő heves erotikát, amikor megerőszakolom a férfiasságodat. Ugyanígy élvezem az izgalmas anális játékokat: a feneked szüzességének elvételét, a prosztata masszázst, az análdildós tágításokat, a felcsatolhatós dugást, a dugógépes játékot. Izgatnak a mocskos dolgok, az aranyzuhany-játékok, titkos recept alapján készített, édes-zamatos pisimet élvezheted vagy szenvedheted a tested bármely pontján. Teljes átéléssel játszom a szeánszot végig átható szerepjátékokat, ha úgy tartja kedvem, szívesen mesélek vad perverz fantáziákat közben. Élvezem a kifinomult testi-lelki és verbális megalázással fűszerezett szituációkat, a rafinált tortúrák vagy akár egy egyszerű korbács mámoros fájdalmát. Különös izgalmat okoz a test és a lélek határainak finom tágítása, amikor az ész már azt mondja elég, de a test és a lélek még kívánja a kéjt. Felizgat a latex-, az eszköz-fétish erotika izgalmas, finom fehérneműben, a szatén, a csipke érintése és látványa akár egy gyönyörű nőn, akár egy férfin. Ha vágysz rá, Téged is beöltöztetlek a legszexisebb ruhákba, és így hódolhatunk a leszbi erotika gyönyöreinek.

Ha Te ugyanezeket az édes-bűnös kéjeket élvezed, vagy csak vágysz rájuk és szeretnéd, hogy egy kifinomult domina bepillantást engedjen ebbe a világba, akkor engem keresel. Mivel korábban próbáltam a másik oldalt is, kellő empátiával rendelkezem a szub és a mazo oldalon álló férfi vágyai és érzései iránt, amelyek lehetnek finom, perverz erotikusak vagy durvák és vadak. Testi és lelki határaidat a szeánsz alatt természetesen mindvégig figyelembe veszem. Ez egy konszenzuson alapuló játék, amely mindkettőnk élvezetét szolgálja, ha te vagy én bármit nem élvezünk, azt nem játsszuk. A domina játék nem egyenlő a szado-mazo játékkal, játszhatunk teljesen fájdalommentesen is, a legcsekélyebb fájdalom és nyomok nélkül.
A preferenciákat, határokat és tabukat egy kávé mellett nálam meg tudjuk beszélni. Hiszen szükség van arra, hogy a találkozás elején megismerjük egymást, és ha kialakult a bizalom, játszunk a vágyainkkal. Mivel intelligens és érdeklődő nő vagyok, beszélgethetünk a perverziókkal kapcsolatos gondolataidról is. Emellett arra is van mód (részletekbe menő, telefonos megbeszélés után), hogy mindjárt a házba lépéskor kezdetét vegye a játék. Egy ismeretlen dominával való játéknak feledhetetlen hangulata van.

Mindez, amit leírtam, igazi vágyból és megélt tapasztalatból táplálkozik, számomra perverz fűszerrel izgalmas igazán egy együttlét, sőt az erotika egyet jelent a perverz erotikával.
Abszolút diszkrét, exkluzív és bensőséges környezetben tudunk találkozni, ahol Magyarországon egyedülálló, 150 nm-es Domina Birodalom szolgálja vágyainkat, amely egy magánház, nem bordélyház, tehát kettesben lehetsz velem, rajtam kívül senkivel sem fogsz találkozni.

A DOMINA BIRODALOM HELYISÉGEI

- BDSM-Stúdió perverz játékokhoz minden igényt kielégítően berendezve és felszerelve,
- tortúra hall egy más hangulat az ínyenc BDSM-rajongók számára,
- feminizáló öltöző tele fétish ruhákkal és cipőkkel férfi méretekben is,
- régi korokat idéző antik bútorokkal berendezett szalon,
- orvosi rendelő nőgyógyászati, urológiai és egyéb orvosi vizsgálatokra alkalmasan kialakítva,
- iroda-tárgyaló főnöknő-titkárnő szerepjátékokhoz,
- toalett és vízi játékokra is alkalmas, tágas fürdőszoba,
- a házzal egybeépített garázs, diszkrét parkolás.

Eszközmániámból és eszközfétishemből fakadóan a Domina Birodalomban rengeteg izgalmas bútor és eszköz áll rendelkezésre (az eszközarzenál folyamatosan bővül, ezért előfordulhat, hogy a képeken nem mindegyik látható) – ezek a teljesség igénye nélkül:

BDSM STÚDIÓ

András-kereszt, kötözőágy, bondage-fétish-fotel, szolga-zsámoly, 2-féle dugógép, fém bondage álló állvány farokpréssel és análdildóval, fém kutyapóz állvány análdildóval, fém feszítő állvány, fém háromszög terpesztő, fém nyak-csukló-boka kalodák, az egész test fellógatására alkalmas csiga, PVC-zsák, kötöző-függesztő-hinta, terpesztőrudak, kötelek, kéz-láb bőr- és gumibilincsek (függesztéshez is), valódi fémbilincsek, szíjak, fóliák, rag-szalagok, láncok, korbácsok, ostorok, fa- és bőrpaskolók, lovagló-, nád-, rattan-, fapálcák, többféle gag-ball, zabla, latex- és ruha maszkok, latex gázálarc (légzéskontrollhoz is), szemfedő, farokszíj és -póráz, herekaloda (humbler), farok- és hereprés, heresúlyok, vibrátorok minden méretben és fajtában, pumpás tágítók, plugok, dildók, gésa-golyó, thai-füzér, análkampó, felcsatolhatósok több méretben, vákuumpumpák: pénisz, here, mellbimbó, anál- és cbt-elektro több méretben, finom és durva csipeszek, súlyok, nyakörvek, gyertyák, stb.

TORTURA HALL

Az antik szalonhoz kapcsolódó terem azok számára, akik nem kedvelik a domina stúdió modernségét, hanem egy más hangulatra vágynak: körbeforgatható András-kereszt, kovácsoltvas deres és kínpad, szolgaszék, fenekelőpad, antik szekérkerék „kerékbetöréshez”, fa-fém ketrec, kínbak (fapóni), antik toalet szék, kalodák, stb.

FEMINIZÁLÓ ÖLTÖZŐ

Rengeteg férfi méretű szexi női ruha: selyem, csipke, szatén, lakk, latex fehérneműk, fűzők, ruhák, szoknyák, továbbá ékszerek, kesztyűk, kalapok, férfi méretű csizmák, cipők (40-45-ig), nőiességet hangsúlyozó kiegészítők: parókák, maszkok, szilikon-mellek több méretben. A női szépítkezés kellékei: borotválás, szőrtelenítés, smink.

ANTIK SZALON

Neobarokk bútorokkal berendezett szalon Úrnő-cseléd, tanítónő-diák(lány), nevelőnő-házitanonc szerepjátékok korhű környezete.

ORVOSI RENDELŐ

Nőgyógyászati szék, belgyógyászati vizsgálóágy és -asztal, tolószék, eszközök orvosi játékokhoz (sztetoszkóp, análspeculum, hüvelytükör, húgycsőtágító Hegar sor, katéterek több méretben, vizeletgyűjtőzsák, -kacsa, többféle beöntő, orvosi szíjek, injekciós tűk, fecskendők, vérnyomásmérő, reflexkalapács), kínzóeszközök tortúrákhoz (érfogók, csipeszek, tűk), ruhák, öltözékek (kényszerzubbony, zippzáras maszk, valódi és lakk nővér ruha, fityula, stb.).

IRODA ÉS TÁRGYALÓ

Igazgatónő-beosztott, főnök-titkár(nő), életszerű szerepjátékok igazi háttere.

SZEREPJÁTÉKOK

A fentieken túl az alábbi szerepjátékokra van lehetőség, amelyekhez számos eszköz és szerepjáték-ruha áll rendelkezésre férfi és női méretben:
- Úrnő-szolga (estélyi ruha, finom, igényes ruhák, fehérneműk, ékszerek, legyező, stb.),
- fétish-baba: férfi és női méretű bőr-, lakk- és latexruhák, -maszkok, -kesztyűk, tűsarkú cipők, térdcsizmák, erotikus fehérneműk,
- madame-kurva: nővé, kurvává nevelés (férfi méretű, szexis, szatén és lakk fehérneműk, kurvás ruhák, ékszerek, csizmák, cipők, parókák, szilikon-mell, smink, körömfestés, stb.),
- tanárnő-tanuló (fehér köpeny, diákköpeny, diáklány ruha, tankönyvek, stb.),
- rendőr/börtönőr-fogvatartott (rendőr egyenruha, hatástalanított Parabellum, rendőrségi vipera, fém kéz- és lábbilincs lánccal, rendőr-jelvény, stb.),
- katonatiszt-újonc kiskatona (katonai egyenruha, sapka, stb.),
- inkvizítor-boszorkány (4-féle kaloda, kínzóeszközök, kámzsa, stb.),
- anya-gyerek: felnőtt-bébi játék, nevelés, gyermekorvosi vizsgálat (felnőtt méretű bébiplüss babaruha, pelenka, babakelengye (előke, bébiruha, cumisüveg, cumi, babaápoló-szerek és -eszközök, mesekönyvek, babajátékok, stb.),
- gazda-kutya (póráz, nyakörv, elektromos nyakörv, kutyatál, apportfa, jutalomfalat, stb.),
- pony-tréning (lovaglópálca, -ostor, nyereg, sarkantyú, zabla, csutakoló, stb.).

IDŐTARTAM

Szeretem az igényességet önmagamra és a perverzióimra nézve egyaránt, szeretem megadni a módját mindennek, így a perverz játéknak is, ezért naponta maximum egyvalakivel játszom. Nem szeretek kapkodni, úgy gondolom, 1-2 óra az az idő, ami sietség nélkül elég arra, hogy megéljük a vágyainkat és megadjuk egymásnak, magunknak, amiért találkoztunk. Ennél hosszabb időre, több órára is eljöhetsz hozzám, vagy akár 1-2 napra, amikor az éjszakát nálam töltöd.

TÖBB SZEREPLŐS JÁTÉK

Élvezettel játszom hármasban, amikor két dominát vagy egy dominát és egy domot, esetleg egy travi úrnőt kell szolgálnod, továbbá amikor egy másik szolgával, rabnővel vagy travi szolgalánnyal együtt szolgálsz engem, illetve négyesben biszex aktív/passzív úr és úrnő bevonásával, de akár barátnődet is elhozhatod hozzám.

FOTÓZÁS, VIDEÓZÁS

A Domina Birodalom fotózásra, forgatásra bérelhető.
A szeánsz alatt igény esetén amatőr fotót vagy videót készíthetünk a megbeszélt szituációkról arccal, maszkban vagy az arc utólagos kitakarásával. A felvételek a szeánsz után akár azonnal elvihetők.

BIZALOM

Nem fogadok bárkit, mert nem mindegy, kivel játszom. Egy szeánszhoz kell egy bizonyos fokú kapcsolat, továbbá a vágyak összecsengése, az intellektus harmóniája és hogy körülbelül azonos hőfokon égjünk.

A BDSM erotikában a bizalom és a korrektség elsődleges — számomra ez nagyon fontos és partneremtől is elvárt. Ha a bizalom nincs meg vagy odalett, nem vagyok se képes, se hajlandó veled játszani — ezt vedd figyelembe, amikor ígérsz valamit. Domina Birodalmamba; a bútorokba és az eszközökbe — egyáltalán a szeánszaimba és perverzióimba — a szívemen-lelkemen túl nagyon sok időt és energiát fektetek be. Számomra ez szerelem. Nem kell, hogy számodra is az legyen, de ha úgy döntesz, hogy eljössz hozzám, kellő tisztelettel kell lenned ez iránt.

________________________________________________


DOMINA HANNA AND THE DOMINA HOUSE

I am a Mistress, who is living her fascinating-sinful desires since she was a little girl, adoring perverted, extreme and bizarre eroticism at its best and who is attracted to and excited by almost anything coming from this peculiar and amazing world of perversions.

I enjoy will bent by my domination; self-imposed, absolute submission laying before my feet; the humble pampering and the worshipful kisses. I am turned on by the vulnerable body stretched by restrains, when the rope wont let against the opposing motion, holding it all back. I enjoy the lustful eroticism, wildly enhanced by the perverted desire, more so when the our two bodies drawn closely to each other while I rape your manhood or take the virginity of your ass with an exciting prostate massage, dilating it with anal dildos during rectum plays spiced up by strap-on fucks.
I get excited by dirty things, golden shower games; you may enjoy or suffer my sweet and juicy pee -made from a secret recipe- on any part of your body. I fully immerse myself into roleplaying pervading our whole seance and if I feel like it, I happily share some of my wild and perverted fantasies with you during it. I relish situations spiced with sophisticated mental, physical and verbal humiliations, witty tortures or even the intoxicating pain of a simple whip.
I find special thrills in carefully broadening the borders of body and soul, when the mind already yells for a stop, yet the body and the inner soul still lusting for the pleasures. I am aroused by latex- and item-fetish eroticism, the touch or even the sight of a beautiful underwear, the satin and lace, worn either by a woman or a man. If you desire so, I can dress you up in the sexiest outfits so we can worship the delights of lesbian erotica.

If you too enjoy these guilty-please gusts yourself, or just long for them and you wish for a delicate Domina to allow you taking a glimpse into this world, then you are looking for me. I have full empathy towards all the desires and feelings of all men standing on the side of sub and maso. Naturally, during our seances I take all your physical and mental limits into full account.
We can talk about your preferences, limits and taboos over a coffee at my place, since we must get to know each other before everything, and when the mutual trust is formed, we get to play with our desires.
All of what I mentioned comes from my true desires and experience, for me a get-togethers only truly exciting when it is seasoned with perversion, moreover, for me eroticism always meant perverted eroticism.
We can meet in a fully discreet, exclusive and intimate environment, where an exquisite, 150nm Domina House - truly one of a kind in Hungary - awaits our desires.
Accomodations of the Domina House: Classic BDSM-Studio, Torture, Old-fasioned Saloon, Medical Room, Office.

About the place: The one and only Dominatrix Empire in Hungary, which is 150 Squere meter, and everything can be there: furniture, tools, dresses, masks.

5 different rooms:
- BDSM Studio
- Torture hall
- Antique furniture Salon
- Doctor's room
- Office

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male, Dominant TV or TS, Fetisist Female, Fetisist Male, Fetisist TV or TS, Submissive Female, Submissive Male, Submissive TV or TS, Uncertain Female, Uncertain Male, Uncertain TV or TS, Switch Female, Switch Male, Switch TV or TS

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Dominant Female - Uncertain Female, Dominant Female - Uncertain Male, Dominant Female - Uncertain TV or TS, Dominant Male - Uncertain Female, Dominant Male - Uncertain Male, Dominant Male - Uncertain TV or TS, Dominant TV or TS - Dominant Female, Dominant TV or TS - Uncertain Female, Dominant TV or TS - Uncertain Male, Dominant TV or TS - Uncertain TV or TS, Fetisist Female - Dominant Female, Fetisist Female - Dominant Male, Fetisist Female - Dominant TV or TS, Fetisist Female - Fetisist Female, Fetisist Female - Fetisist Male, Fetisist Female - Uncertain Female, Fetisist Female - Uncertain Male, Fetisist Female - Uncertain TV or TS, Fetisist Male - Dominant Female, Fetisist Male - Fetisist Male, Fetisist Male - Uncertain Female, Fetisist Male - Uncertain Male, Fetisist Male - Uncertain TV or TS, Fetisist TV or TS - Dominant Female, Fetisist TV or TS - Dominant Male, Fetisist TV or TS - Dominant TV or TS, Fetisist TV or TS - Fetisist Female, Fetisist TV or TS - Fetisist Male, Fetisist TV or TS - Fetisist TV or TS, Fetisist TV or TS - Uncertain Female, Fetisist TV or TS - Uncertain Male, Fetisist TV or TS - Uncertain TV or TS, Submissive Female - Dominant Female, Submissive Female - Dominant Male, Submissive Female - Dominant TV or TS, Submissive Female - Fetisist Female, Submissive Female - Fetisist Male, Submissive Female - Fetisist TV or TS, Submissive Female - Submissive Female, Submissive Female - Submissive Male, Submissive Female - Uncertain Female, Submissive Female - Uncertain Male, Submissive Female - Uncertain TV or TS, Submissive Female - Switch Female, Submissive Female - Switch Male, Submissive Female - Switch TV or TS, Submissive Male - Dominant Female, Submissive Male - Dominant Male, Submissive Male - Dominant TV or TS, Submissive Male - Fetisist Female, Submissive Male - Fetisist Male, Submissive Male - Fetisist TV or TS, Submissive Male - Submissive Male, Submissive Male - Uncertain Female, Submissive Male - Uncertain Male, Submissive Male - Uncertain TV or TS, Submissive Male - Switch Female, Submissive Male - Switch Male, Submissive Male - Switch TV or TS, Submissive TV or TS - Dominant Female, Submissive TV or TS - Dominant Male, Submissive TV or TS - Dominant TV or TS, Submissive TV or TS - Fetisist Female, Submissive TV or TS - Fetisist Male, Submissive TV or TS - Fetisist TV or TS, Submissive TV or TS - Submissive Female, Submissive TV or TS - Submissive Male, Submissive TV or TS - Submissive TV or TS, Submissive TV or TS - Uncertain Female, Submissive TV or TS - Uncertain Male, Submissive TV or TS - Uncertain TV or TS, Submissive TV or TS - Switch Female, Submissive TV or TS - Switch Male, Submissive TV or TS - Switch TV or TS, Uncertain Female - Uncertain Female, Uncertain Female - Uncertain Male, Uncertain Male - Uncertain Male, Uncertain TV or TS - Uncertain Female, Uncertain TV or TS - Uncertain Male, Uncertain TV or TS - Uncertain TV or TS, Switch Female - Dominant Female, Switch Female - Dominant Male, Switch Female - Dominant TV or TS, Switch Female - Fetisist Female, Switch Female - Fetisist Male, Switch Female - Fetisist TV or TS, Switch Female - Uncertain Female, Switch Female - Uncertain Male, Switch Female - Uncertain TV or TS, Switch Female - Switch Female, Switch Female - Switch Male, Switch Male - Dominant Female, Switch Male - Dominant Male, Switch Male - Dominant TV or TS, Switch Male - Fetisist Female, Switch Male - Fetisist Male, Switch Male - Fetisist TV or TS, Switch Male - Uncertain Female, Switch Male - Uncertain Male, Switch Male - Uncertain TV or TS, Switch Male - Switch Male, Switch TV or TS - Dominant Female, Switch TV or TS - Dominant Male, Switch TV or TS - Dominant TV or TS, Switch TV or TS - Fetisist Female, Switch TV or TS - Fetisist Male, Switch TV or TS - Fetisist TV or TS, Switch TV or TS - Uncertain Female, Switch TV or TS - Uncertain Male, Switch TV or TS - Uncertain TV or TS, Switch TV or TS - Switch Female, Switch TV or TS - Switch Male, Switch TV or TS - Switch TV or TS

Age: 30- year

Contact information

Phone: +36 20 22 094 22
Skype: hannabdsm
Email: bdsmhanna@gmail.com

Aim of search

Virtual-relationship / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Diaper, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Enema, Feeding, Film, Fisting, Foiling, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, High heels, Humiliation, Jeans, Knife, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Other tools, Pain, Pens, Photo shooting, Piss, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Shit, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Transvestitism, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench