Grezzo - Switch Male

22
All BDSM partners » Switches » Grezzo - Switch Male
Grezzo
33 years old, Switch Male
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2 days ago
Registration time: 2010. 12. 22. 15:02
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (3 Rate)
Virtuális tér, virtuális emberekkel és érzelmekkel. Monopoli a számokkal, tőzsdézés a féligazságokkal, játszmázás csapdákkal és provokációval, keresgetve a túlcirádázott nemlétezőt, megtalálva valami remeknektűnő hamis szart, magas lóról dobálva az infantilis számokat, elveket és meggyőződéseket. Amiben pár kéjes orgazmuson kívül semmi nem érvényes és valós. (Vagy ami még rosszabb, feljárkálni ide magányosan, játszani a megközelíthetetlent, a különlegeset, lesni, ki milyen blogot ír, vagy kivel jön össze.)
Nem hiszem, hogy ide tartozom, ez az egész dolog távoli már nekem. Ahogy soha nem is innen kaptam meg, amire szükségem volt. Ami innen jött, mindig megmutatta a maga értéktelenségét, amint kilépett a virtualitás takarásából.
Nem vagyok megközelíthetetlen, nem vagyok különleges, sőt, őszinte vagyok. Lehet, hogy ez nem hangzik olyan izgalmasnak, de ez legalább valódi.

Mégis itt maradok. Mert van bennem valami, ami időről időre kikívánkozik belőlem. Érzelmek, ösztönök, vágyak. Szépek és mocskosak. Szeretek neki utat engedni, és élvezni, hogy átveszi rajtam a hatalmat. Szeretek írni. Mindennek valahol ki kell jönnie belőlem, és ezt a felületet választottam. A fantáziámban pedig több az érvényes igazság, mint egy idegen levél legőszintébb szavában. Ez a profil azonban már csak egy elefántcsonttorony.
Hogy mennyit értesz mindebből, vagy hogyan érted félre, nem igazán számít.

Spoken languages

English, Hungarian, Swedish

Interests outside of BDSM

Leisure

Cooking, Get to know, Movie, Playing music, Reading, Restaurant, Science, Talking, Theater