Grezzo - Dominant, Switch, Sadist Male

All BDSM partners » Doms, Masters » Grezzo - Dominant, Switch, Sadist Male
Grezzo
38 years old, Dominant, Switch, Sadist Hetero Male
Residency: Hungary, Budapest, Budapest - Kerület nélkül
Last login: 5 hours ago
Registration time: 2010. 12. 22. 15:02
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 5
Túl sokat variáltál. Elkéstél.
Virtuális tér, virtuális emberekkel és érzelmekkel. Monopoli a számokkal, tőzsdézés a féligazságokkal, tesztelés, vizsgáztatás, játszmázás csapdákkal és provokációval, az erővel összetévesztve az arroganciát, vakon az önáltatásra keresgetve a túlértékelt és túldíszített nemlétezőt, megtalálva valami remeknektűnő hamis szart, magas lóról dobálva az infantilis számokat, elveket, szűrőket és meggyőződéseket. Amiben pár kéjes orgazmuson kívül semmi nem érvényes vagy valós. (Vagy ami még rosszabb, feljárkálni ide magányosan, játszani a megközelíthetetlent, a különlegeset, lesni, ki milyen blogot ír, vagy kivel jön össze.)
Annyira meg van már mérgezve a lelketek, annyira elkeseredettek, reménytelenek, magányosak és boldogtalanok vagytok, hogy teljesen kicsúszott a lábatok alól a valóságérzet. Egymást tapossátok összezavarodottságból és gyermeteg bosszúból, én pedig ebben nem fogok részt venni.
Ha mégis játszmázni kezdesz velem, garantáltan rosszul fogsz kijönni belőle.
Nem hiszem, hogy ide tartozom, ez az egész dolog távoli már nekem. Ahogy soha nem is innen kaptam meg, amire szükségem volt. Ami innen jött, mindig megmutatta a maga értéktelenségét, amint kilépett a virtualitás takarásából.
Nem vagyok megközelíthetetlen, nem vagyok különleges, sőt, őszinte vagyok. Lehet, hogy ez nem hangzik olyan izgalmasnak, de ez legalább valódi.
Amíg ti versenyeztek, én a partvonalon állok, és azt figyelem, ki nem vesz részt a versenyben.
All stories end the same way.

Mégis itt maradok. Mert van bennem valami, ami időről időre kikívánkozik belőlem. Érzelmek, ösztönök, vágyak. Szépek és mocskosak. Szeretek neki utat engedni, és élvezni, hogy átveszi rajtam a hatalmat. Szeretek írni. Mindennek valahol ki kell jönnie belőlem, és ezt a felületet választottam. A fantáziámban pedig több az érvényes igazság, mint egy idegen levél legőszintébb szavában. Ez a profil azonban már csak egy elefántcsonttorony.
Hogy mennyit értesz mindebből, vagy hogyan érted félre, nem igazán számít.

Semmi izgalmasat vagy vonzót nem találok abban, hogy számodra fontos az intelligencia, az EQ, IQ, a bizalom, a helyes írás, hogy büszke vagy az önálló gondolataidra, az életben vezető pozícióban dolgozó, céltudatos, magabiztos, stílusos, a négy fal közt kötekedő, nemet mondó, brat rosszkislány vagy, egy önmagára és környezetére is igényes nő; ha nem ma kezdted, tudod, mi a jó neked, hogy érdekel a BDSM lelki része, hogy elfogadtad a nem túl vonzó testedet, vagy hogy azt hiszed, ha csinos, jó alakú lánynak tartanak, akkor minden jár; hogy biztonságot keresel, meg valakit, aki az életben is domináns, és fel lehet rá nézni, meg hogy tiszteletet vársz vagy ha nem a BDSM körül forog az életed, mert a BDSM számodra egy fűszer, amivel még teljesebben élheted meg a vágyaidat, ha alkalmi kapcsolat nem érdekel, mivel egy ilyen kapcsolat bizalomra és tiszteletre épül, ha tapasztalt vagy, a BDSM az életed része és a BDSM számodra nem csak egy fűszer, ha nem válaszolsz egyszavas levelekre, ha nem egymást keressük, ha téged meg kell hódítani, intelligenciával és határozottsággal, ha csak beszélgetőpartnert keresel, ha nem keresel senkit, és vársz egy tapasztalt Domot, aki bevezet ebbe a világba, egy igényes magas Férfit, aki tudja mit akar és irányít, nem mindenáron és nem bárkit, főleg ha ezek mellé nem vagy még független sem.
Nem vagyok rá kíváncsi, hogy ki a "domod", arra sem, hogy harmadiknak kerestek lányt, nem fogom beleírni a levelem tárgyába, hogy "pandamacigeci", nem küldök képet azért, mert neked is van és nem fogom odadobni neked sem a faszomat, sem a lelkemet játszani, csak azért, mert mutogatod a csöcsöd nyilvánosan.
Biztosan te vagy apuci pici kislánya, meg erektál rád sok kanos fasz, de önmagában ettől még nem tettél le semmit az asztalra. Sőt, ez még annyit sem jelent, hogy jó veled a szex.

Nem úgy nézek ki, amilyennek az írásaim alapján elképzelsz, és mivel a véleményed és a megélt tapasztalataidat úgyis a külsőmhöz igazítod, felesleges írnod.
Arra is kevés esélyt látok, hogy nem az emberi kapcsolataid tekintetében is a fogyasztói társadalmat duzzasztó egyéniség vagy. Ez abból is kiderül, ahogyan ezt a mondatot értelmezed.
Pontosan tudom, hogy mi kell egy nőnek. És hát tőlem biztosan nem kapod meg.

A humorom nem arra van, hogy vadidegenek szórakoztatására erőltessem. Az életben annyira vagyok domináns, amennyire a helyzet megkívánja. Magabiztosan állíthatom, hogy nem érdekel, hogyan értelmezed a magabiztosságot, ahogyan levelet sem azért szoktam írni, hogy a határozottságom demonstráljam, bármilyen vélt vagy valós formáját kutatod is soraim között. Sőt, beszélni sem fogok, ha nincs miről.
Nem akarok komoly kapcsolatot egy vadidegen nővel, nem akarok szexkapcsolatot egy önjelölt dívával, nem törekszem a bizalom kialakítására valakivel, akiben nem bízom, nem udvarlok sem egy digitális adatsornak, sem egy törődéshiányos követelésnek.
Nem dolgozom vezető pozícióban, nincs hatalmam, legalábbis ami téged érintene, nincs pénzem, legalábbis amit egy idegenre költenék.
Nem tudlak és nem is akarlak megmenteni anyádtól, apádtól, bátyádtól, exedtől, önmagadtól, senkitől.
De te majd úgyis megítélsz, milyen vagyok, hiszen neked ezek a legfontosabbak. Csak én szarom le.

Ha még ezek után is írni akarsz, kezdd azzal, hogy küldesz egy képet a melledről. A levél tárgyába pedig írd bele "ha elolvastam volna a bemutatkozód, nem írnék levelet".

Spoken languages

Hungarian