Greg_G - Switch Male

All BDSM partners » Switches » Greg_G - Switch Male
Viewed: 2260x
Greg_G
33 years old, Switch Hetero Male, 180 cm, 75 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 09. 11. 09:46
Registration time: 2018. 06. 03. 13:13
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 1
Üdvözletem. Sziasztok!

Jelen vagyok már egy ideje az oldalon, szemlélődőm, felbukkanok, eltűnők,gyűjtőm és szívom az információt,mind eről a világról, mindpedig magamról.
Azt szeretném már a legelején elmondani, leszögezni, a BDSM-et megéln szeretem, és nem benne élni. Nálam ez annyit jelent h míg a hétköznapokban próbálok egyensúlyra törekedni, elfogadásra, bár itt is bőven jelen van kettősségem, addig a szexualitásban izgat az alá, fölé rendelt szerepek, bizonyos kereteken belül. Talán azért alakult így ez bennem, mert míg kevésbé értettem magam, fiatalabb koromban, akaratlanul is olyan embereket sebeztem meg, akik ebben a játékban nem érdekeltek. Így egyúttal az erős, állandó, lelki terror taszít, ezt a vonalat nem keresném.Számomra ahhoz, hogy teljességgel játszani tudjak, vagy oda tudjam adni magam, kell az, hogy a hétköznapokban megbízzak benne, érezzem amit az adott hétköznapi kapcsolat megkíván, barátság, vagy éppen érzelmek.

Mindig mosolyra derül az arcom mikor ahhoz a részhez érek, miként is mutassam be magam, mert talán ha teljesség nélkül felsorolnék minden gondolatot vágyat, izgalmat, helyzetet, szerepet, ami megfordul a fejemben, kedves olvasó aki már legalább idáig eljutott biztos feladná. Orálisan fixált vagyok, mindkét szerepkörrben, kapni és adni is. Dress fétisem is elég jelenőts, de szinte mindenevő vagyok ebben a tekintetben. Miként egyszer fent, úgy egyszer lent, és így több év után talán már magam sem hitegetem azzal, hogy egy erősebb subbal vagy domal jól kijönnék hosszú távon.
Így főként switch hölgyek, lányok, társaságát keresem. Korban plusz mínusz 10-12 évbe tenném a határokat, és testalkatban is inkább az a fontos számomra, hogy aki benne van: elfogadja, és jól érezze magát, bár mostanság nagyon elkezdtek izgatni kerekebb formák :) Kettősségemet tekintve némileg inkább dominánsnak mondanám magam, de kedvelem mikor rendelkeznek a testem a felett. Talán ennél jobban nem is merülnék el a besorolásokban és megnevezéselben, mert mint égen a csillag mi is anyi félék vagyunk.


Bár a bemutatkozásomból lehet, hogy nem látszik, de diszgráfiás vagyok, jó kapcsolatokkal :).

Üdv
G

Partner

Singles
Submissive Female, Submissive TV or TS, Uncertain Female, Uncertain TV or TS, Switch Female, Switch TV or TS

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Foiling, Gangbang, Mask, Piss, Public sex, Punishment

Maybe

Boot fetish, Chains, Closure, Doctor fetish, Foot worship, Leather, Shaving, Tweak

Exciting

Anal plays, Ass licking, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chastity belt, Chinese ball, Collar, Dildos, Domination, Feeding, Film, Fisting, High heels, Latex, Lingerie, Massage, Masturbation, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Prostate massage, Role playing, Spanking, Stocking, Stocks, Transvestitism, Vacuum, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

concerts, Cooking, DIY, Gardening, Ping-pong, Winter sports

Music

Acid, Alternative, Drum'n'bass, Electronic, Funky, Goa, Rave, techno

Movies

Anime, Crimi, documentary, Fantasy, Sci-fi, Series