GentleDom41 - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » GentleDom41 - Dominant Male
Viewed: 494x
GentleDom41
51 years old, Dominant Hetero Male, 179 cm, 78 kg
Residency: Hungary, Fejér
Last login: 01. 05. 17:58
Registration time: 2011. 12. 10. 16:05
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Férfi vagyok. Kíváncsi, gyarló, udvarias, figyelmes, udvarolni (is) tudó, gondolkodó és ha már aposztrofált kategóriát kell megjelölni, akkor hát domináns.
Fétisem is van: maga a Nő.
Nem hiszek abban, hogy a bdsm vagy az annak nevezett extrém játék mindössze annyit jelent, hogy a domináns megkötözi a másikat és ezután kiabál vele. Azt sem érzem sajátomnak, hogy 24/7 variációban kellene ennek működnie. Számomra elvesztené a varázsát.
Én az élvezet híve vagyok. Valamint a kölcsönösség, partnerség és mindenekelőtt a bizalom megteremetése a célom.
Számomra (részemről) a dominancia már jóval a fizikai kontaktus előtt meg kell hogy teremtődjön.
A Nő az én ars poeticám szerint az a csodás teremtmény, aki mosolyával, kitárulkozásával, lényének rezdüléseivel magába fogad.
AZ én véleményem szerint eredendően a természet valamiképp úgy alkotta meg a nőket és a férfiakat, hogy utóbbiaké a domináns szerep. Én a magam részéről el sem tudok képzelni nem domináns férfi szerepkört. (Sorry, de domina hölgy emiatt érdekes beszélgetés lehetőségén kívül nem motíváló).
Férfiként nyitott gondolkodású, érdeklődő, az alávetettségre vágyó nőt keresek. Azt a valakit szeretném megtalálni, akivel épp úgy jól eshet egy színház látogatás, egy finom csók, egy masszírozás - mint a valóságosan csattanó fenekelés...
Nincs kőbe vésett forgatókönyv... Lehetünk alkalmi partnerek és akár társak is. Lehetünk diszkréten egymásnak örülő barátok és ennél többek/kevesebbek is.
Ha eljutottál idéig az olvasásban, mert érdekelt és van kedved folytatni dialógusban - akkor várom levélben megmutatkozó bekopogtatásodat.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Ass licking, Pain, Piss, Public sex, Stocks

Maybe

Bondage, Breast torture

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Blindfolds, Candle, Chains, Chastity belt, Closure, Collar, Dildos, Dirty talk, Domination, Feeding, Hair pulling, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Nippers, Nipples, Oral sex (receive), Other tools, Punishment, Role playing, Spanking, Stocking, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

concerts, Opera, Party, Play, Restaurant, Theater

Music

Electronic, Folk, Pop, Reggae

Movies

documentary, Drama, Sci-fi, Thriller

Books

Albums, Arts, Novels