Gabor79Bp - Dominant Male

1
All BDSM partners » Doms, Masters » Gabor79Bp - Dominant Male
Gabor79Bp
38 years old, Dominant Male, 178 cm, 82 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 1 days ago
Registration time: 2011. 05. 22. 23:32
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Szia!

Pozitív kisugárzású, életvidám, független pasi vagyok. A hétköznapokban szeretek zenét hallgatni, filmeket nézni otthon és moziban egyaránt, olvasni, kirándulni, túrázni, utazni és még sok minden mást!

Keresgélek, de nem bármi áron... Fontos a külső és a belső is, és persze a kölcsönös szimpátia, legyen szó bármiről. A szexben és a BDSM-ben sok dolog érdekel, nyitott vagyok szinte mindenre. Szeretem a különféle játékokat - pl. szembekötés, kötözés, fenekelés, segédeszközök (dildók, stb.), tágítgatni, feszegetni a határokat, kiszolgáltatott helyzetben izgatni jó sokáig elhúzva vagy akár többször ismételve...irányítás, megalázó helyzetek, szerepjátékok, stb.

A BDSM nálam a szex része, durvaság, erőszak kizárt - illetve csak bizonyos előre egyeztetett határokon belül!

Nem baj, ha nincsen tapasztalatod, csak legyél nyitott és merd vállalni az elképzeléseidet - de ebben segítek. Ha kíváncsi lettél, ne félj írni és kérdezni...csak bátran! Tényleg megkereshetsz tapasztalatlanul, fiatalabbak és érettebbek is, nem harapok!

Egy kis update:

Továbbra is csak és kizárólag nőket keresek - ez így is fog maradni!

Ribancot nem keresek, lássam benned a nőt is - fentebb már említettem a kölcsönös szimpátiát. Ribancot majd én csinálok belőled, ha eljutunk odáig és mindketten akarjuk, illetve te is átalakulhatsz azzá, ha idővel kedvemben akarsz járni.

Levelek. Sokan kéritek már a bemutatkozásban, hogy nem szeretnétek sablon leveleket kapni. Ez egyrészről érthető, másrészről viszont elegem lett abból, hogy terjedelmesebb levelekre gyakorlatilag nulla reakció érkezik. 10-ből 9 alkalommal még annyi fáradtságot sem vesz az illető, hogy legalább törölje a levelet - ez elég egyértelmű jelzés. Feleslegesen ne raboljuk egymás idejét, úgyhogy első levélnél maradok a rövid pár sornál, amiben felteszek pár kérdést rólad, vagy ha volt olyan, ami megfogott az adatlapodon, akkor az alapján. Pár szavas válasz bőven elég, akár egy ":)" is, nem kell túlzásba vinni - második körben már írni fogok hosszabban is.

Ha már levelezünk, az is kezd unalmas lenni, hogy a találkozás idejére a delikvens egyszerűen köddé válik. Ha csak szórakozásból vagy itt, ne írj! Lehet szó csak levelezésről, online beszélgetésről is, de ezt már az elején tisztázzuk!

Szép napot mindenkinek!

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Couples
Submissive Female - Submissive Female, Uncertain Female - Uncertain Female, Switch Female - Switch Female

Age: 18-50 year
Height: 150-175 cm
Weight: 45-75 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Chinese ball, Electrosex, Jeans, Latex, Mask, Milking, Vacuum

Maybe

Ass licking, Chains, Foot worship, Rubber, Whip

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Blindfolds, Bondage, Candle, Collar, Diaper, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Enema, Fisting, Humiliation, Lingerie, Massage, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Piss, Punishment, Role playing, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Tickling, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Billiard, Bowling, Computer, Internet, Movie, Museum, Party, Reading, Restaurant

Music

Alternative, Disco, Funky, House, Jazz, Latin, Pop, Rave, techno

Movies

Anime, Fantasy, Film noir, Game - show, Musical, Sex/porn, Talk show, War, Western

Books

Adventure, History, Journals/magazines, Journey, Novel, Novels, Scientific