Freelove - Dominant Male

7
All BDSM partners » Doms, Masters » Freelove - Dominant Male
Freelove
44 years old, Dominant Male, 180 cm, 90 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 6 days ago
Registration time: 2015. 10. 18. 02:04
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
A hétköznapokban kedves, empatikus, nyugodt, de közben erőt, magabiztosságot és intelligenciát sugárzó férfi vagyok, aki a párkapcsolataiban is általában egyenrangú (vagy csak enyhén alárendelt) feleket keres, akiket kizárólag szexuális értelemben szeret az uralma alá hajtani, birtokolni, maximális engedelmességre bírni. Nem arra vágyom, hogy erőszakkal magam alá gyűrhessem partneremet, hanem arra, hogy a lényemmel tudjak olyan hatást gyakorolni rá, hogy magától érezze azt, mindent meg akar adni nekem, amit csak kérek, akárhogy kérem, hogy ezzel kivívja csodálatom. Én nem játszom folyamatosan a hideg és könyörtelen urat, nem is tudnám. Belőlem a vidámság és pozitivitás árad szinte folyamatosan, és az őszinte érdeklődés partnerem iránt, de szemem egyetlen villanása vagy hangom tónusának változása egyértelműen tudtul adja, amikor kezdődik a játék. Onnantól pedig -ha már megteremtettem az alapjait -feltétlen odaadást várok el.

Független férfiként elsősorban hosszútávú kapcsolat érdekel. Amúgy is az a tapasztalatom, hogy a BDSM egy hosszú és izgalmas út, amire nem szabad pár lépés erejéig rálépni vagy rajta gyorsan végigszaladni, hanem szép lassan kell rajta haladni, kiélvezve minden lépést, és a megfelelő partner esetén az út épp oly végtelen, mint a fantáziánk. Ha sikerül megtalálnom ezt a bizonyos mindenben megfelelő partnert, csak rá akarok koncentrálni, és kihozni belőle mindent, amire képes a gyönyörnyújtás terén, sőt, még azt is, amiről sosem gondolta, hogy képes lehet rá. De mindezt a határok ésszerű és fokozatos feszegetésével. És persze az is fontos nekem, hogy miközben ő az általam előírt pokoli utakon a mennyekbe repít odaadó szolgálatával, maga is remegjen a vágytól, hogy megkapja tőlem az édes szenvedést, amit annyira szeret. És meg is adom neki, akár a végén a sóvárgott feloldással, ha kiérdemelte azt, hogy lehetőség szerint maga is a mennyekben járhasson...

Talán a bemutatkozásomból is kiderül, hogy szeretek a szavakkal játszani. Szerintem óriási erejük van, ezért végtelenül élvezem, amikor a szeánsz során a megfelelően megválasztott szavak kimondásával/kimondatásával az izgalom az egekig fokozható. Írásban is az őrületig lehet hergelni egymást, ennek is számos izgalmas módja van. Az eddigiekből pedig az is sejthető már, hogy a dominancia számomra elsősorban lelki oldalról izgalmas, konkrét fizikai fájdalom okozása nem célom, nem vagyok szadista. A kisebb-nagyobb kellemetlenségek elviselése, a kezelhető (maradandó nyomokat nem hagyó) fájdalom megélése természetesen szükséges része a bizonyításnak, hogy a partner mindent megtesz uráért, de a kisebb pofonokon, hajhúzáson, paskolásokon, esetleg pálcázásokon, csípéseken, harapásokon, kötözéseken, tágításokon túl inkább a lelki, érzelmi, verbális megaláztatásra kell felkészülnie a szubomnak. De még egyszer hangsúlyozom, minderre csak a szexuális együttlétek során kerül sor, és ha hagyományos értelemben vett kapcsolat is kialakul köztünk, a mindennapokban erre nem lesz példa. Magát a szexet is tudom és szoktam számtalanféle módon élvezni, tehát nem is feltétlenül erőltetném minden esetben a BDSM-et, bár tény, hogy a szex ezen formája minden másnál jobban izgat. Ahogy az is tény, hogy a BDSM-en belül is millió módon lehet keresni és megtalálni a gyönyört. Ha bemutatkozásom felkeltette érdeklődésed, írj, és pontosan kiderítjük egymásról, ki, mire vágyik, remélve, hogy pont egymást keressük.

Adhatnék néhány támpontot persze itt is arról, hogy milyen irányban keresgélek én, de tényleg elég nyitott vagyok ebben, nem akarok előre korlátokat állítani. Mint a domok többsége, alapvetően én is egy gyönyörű és szelíd, szolgalelkű partnerről álmodom, egy született szubról, aki azért őrjítően csinos és szép is. A tapasztalat viszont azt mutatja, hogy a tényleg nőies és csinos, szépségüket büszkén felvállaló nők általában igazi kemény csajok, és nem félénk szubocskák. :-) Ezek a nők sokszor szinte domináknak tűnnek, de közben azért nagyon is szeretnének szubok lenni, és egy náluk is keményebb pasira vágynak, aki lenyűgözi és "betöri" őket. Persze a legtöbb férfi ezt félreérti és megfutamodik, nem tudván, hogy mit veszít. Az ilyesmi szép feladat és nem kis kihívás, nem is mondanék rá nemet, miközben még mindig várom a születetten szelíd és odaadó szépség felbukkanását. :-)

Ami a tapasztaltság kérdését illeti, az eddigiekből valószínűleg érezhető, hogy engem hosszú évek óta foglalkoztat ez a téma, és valóban volt szerencsém néhány alkalommal alaposan kiélvezni odaadó lányok-asszonyok izgalmas szolgálatát/szerelmét, többször éveken át is. Ezzel együtt korántsem nevezném magam afféle BDSM professzornak, sokkal inkább a műfaj örökös kíváncsi tanulójának. Az itt hirdetők többségével ellentétben partneremtől sem várom el, hogy kimondottan tapasztalt legyen, sőt, az is határozottan izgatna, ha teljesen kezdővel hozna össze a sors, akit én vezethetnék be ebbe a csodálatos világba. Más kérdés, hogy kell lennie részéről igazi indíttatásnak, mert én nem azért regisztrálok, hogy levelezgessek és filozofálgassak (bár egyébként hajlamos vagyok mindkettőre), én egy hús-vér hölgypartnert keresek, igazi találkozásra, igazi kapcsolatra, igazi szexre, igazi alárendelődésre.

Aki idáig leolvasott, az ki is állta az első próbát! :-) Nem is szaporítom tovább a szót, az alább olvasható adatokból úgyis sok minden kiderül még. Már csak pár gyakorlati info, mert tudom, hogy sokaknak fontos az ilyesmi. Tehát: nem dohányzom, nem viselek arcszőrzetet, odalent is borotvált vagyok, tetoválásom/piercingem nincs, alkatom sportos, izmos, intim méretem átlagos (vagy annál kicsit nagyobb).

Még valami: tudom, hogy hagyományosan a férfinak kell először közelednie, de egyrészt mi itt nem hagyományos kapcsolatokat keresünk, másrészt meg tekinthető részemről ez a bemutatkozás is első lépésnek, úgyhogy kedves hölgy, ha eddig szimpatikusnak találtál, bátran írj, előny, ha valaki mer közeledni!

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female

Couples
Fetisist Female - Fetisist Female, Submissive Female - Submissive Female, Submissive Female - Uncertain Female

Age: 18-59 year
Height: 150-175 cm
Weight: 50-69 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Closure, Cross, Doctor fetish, Feeding, Leather, Pens, Stocks, Whipping bench

Maybe

Jeans, Piercing, Shit

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, Chains, Chinese ball, Collar, Dildos, Dirty talk, Domination, Film, Fisting, Gangbang, Hair pulling, High heels, Humiliation, Lingerie, Massage, Masturbation, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Piss, Public sex, Punishment, Role playing, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Tweak, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Billiard, concerts, Dance, Fitness, Get to know, Internet, Movie, Party, Ping-pong, Play, Playing music, Reading, Restaurant, Talking, Tennis, Winter sports

Music

Blue, Classical, Disco, Electronic, Funky, Gangsta rap, Goa, Heavy metal, Hip-hop, Jazz, Pop, Rap, Reggae, rhythm'n'blues, Rock, soul

Movies

Comedy, documentary, Drama, Fantasy, Game - show, Series, Sex/porn, Thriller

Books

Arts, Erotical, Health, Journals/magazines, Novel, Novels