Flick - Submissive Male

16
All BDSM partners » Servants, Slaves » Flick - Submissive Male
Flick
33 years old, Submissive Male, 181 cm, 73 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 08. 28. 17:31
Registration time: 2013. 04. 01. 18:18
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (4 Rate)
Mind hiába, képtelen vagyok levetni vágyaim, nem tudok hazug vanilla-kapcsolatban létezni, így némi távollét után ismét itt vagyok, hogy hasonló érdeklődésű emberekkel ismerkedjek és rátaláljak arra a hölgyre kivel komoly együttműködés is kialakulhat.
Én egy sportosan vékony, egyedülálló, bondage és szerepjáték kedvelő sub/switch, fiatalember vagyok, akit réges-régen rabul ejtett a bdsm varázslatos világa. Szeretem a kiszolgáltatottságot, a lenyűgözően ízléses kötözéseket, gyönyörűnek találom az enyhe s/m-et amennyiben az érzékiséggel is társul, csodálattal tölt el a latex simogató érzése a pet-play és a sissification komplex sajátossága.
A hétköznapokban hasznos és teljes-értékű életet élek, nyitott érdeklődési körrel valamint határozott célokkal rendelkezem. Utópikus elképzelésem a D/S párkapcsolaton belüli megélése, és hogy végre egy kedves, normális értékrenddel rendelkező leányzó barátságával lehessen hosszútávon tervezni.
Nem vagyok mindenkinek, mindennemű előzmény nélkül doromboló típus, fontosak számomra az olyan, napjainkban kikopó félben lévő értékek mint a hűség vagy a becsület. Érdeklődési köreim megélt, valós, letisztult vágyakat mutatnak, amelyet az egyik saját album is hűen tükröz. Örülök, hogy elolvastad az adatlapom.

Partner

Age: 26- year
Height: 158- cm

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Candle, Chastity belt, Nipples

Maybe

Foot worship, Leather, Stocks, Tweak

Exciting

Anal plays, Blindfolds, Bondage, Breath controll, Closure, Collar, Cross-dressing, Foiling, Latex, Mask, Nippers, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pens, Punishment, Role playing, Rubber, Spanking, Stocking, Tickling

Interests outside of BDSM

Leisure

Computer, Cooking, DIY, Fitness, Movie, Reading, Swimming pool

Music

Classical, Jazz, Rock, soul

Movies

Comedy, Drama, Sci-fi, Thriller

Books

History, Novel, Novels, Scientific