Figyelmesdom - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » Figyelmesdom - Dominant Male
Viewed: 2619x
Figyelmesdom
43 years old, Dominant Hetero Male, 180 cm, 70 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2 days ago
Registration time: 2009. 07. 27. 19:05
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 2
Egy olyan szubmisszív lánynak, nőnek érdemes engem választania,aki FÜGGETLEN férfit keres, többre vágyik a feleség, barátnő mögötti titkos vagy többedik szub státuszánál.
Egy törődő, figyelmes, a társa boldogságára, élvezetére koncentráló Domot szeretne társául.
Valamint ha az átlagosnál magasabb érzelmi intelligenciájú társra vágyik, aki vigyáz a másikra, betartja a megbeszélt határokat a BDSM-ben.
És nem utolsó sorban ha egy egyetemet végzett, kiegyensúlyozott, megbízható partnerre van szüksége.
Komoly szándékú társkereső vagyok, nálam még fontosak a régi értékek,mint például a hűség!

Legyen a partnerem életében is kiemelt helye a BDSM-nek. Erős kapocs ez két ember között. Imádja a kötözés érzését, az erotikus,játékos kiszolgáltatottságot, alárendeltséget. Engem az éltet,ha sok szeretetet adhatok-Domként is!-,látom a társam arcán a boldogságot, elégedettséget. Ezeket a csodás,különleges érzéseket csak a BDSM adhatja meg.

Sajnos a tapasztalataim elkeserítőek.
Itt a többség nem független... Sok a kamu "női" adatlap, amik mögött ki tudja, ki szórakozik...Gyakori, hogy biztató ismerkedések közepén egyszer csak hűlt helye az adatlapnak, törlik.
Ízelítő a repertoárból:
Volt olyan lány,aki a biztató ismerkedés közepén bejelentette, kemény drogos, amiről nem fog leszokni a kedvemért sem, készüljek fel érzelmi kitöréseire és pornófilmben is szerepelt...
Volt még pl. hivatásos prostituált, transznemű, vagy épp bevallottan pszichiátriai gondokkal küzdő hölgy is, vagy olyan is, aki elmondta(legalább őszinte volt), hogy nincsenek már fogai... Vannak évek óta mindig más néven visszatérő hölgyek is, semmi komolyat nem akarnak, mindig más pasikat keresnek alkalmi kalandokra, majd törlik adatlapjukat, hogy aztán új néven kezdjék előlről.

Remélem, talán lesz valaki, aki nem a többedik levélben közli azt az apróságot(vagy egyáltalán nem), hogy "ja, amúgy férjnél vagyok..."
Talán lesz egy lány, aki ha több hónap szép, izgalmas ismerkedés és hozzám költözés után azt mondja, soha nem hagy el, nagyon örül nekem, pár nap múlva nem keres a hátam mögött más férfit itt, és hazudik a szemembe lelkiismeret-furdalás nélkül.
Talán lesz olyan lány,aki nem pénzért csinálja a csak a legmeghittebb kölcsönös bizalommal, kötődéssel,szeretettel játszható BDSM-et..("Anyagias" megjelölésűek)
Talán lesz egy lány, aki nem törli olvasatlanul a tisztességes, komoly levelemet, és nem kerülök a kukába a primitívekkel és a farkukról képet küldők sokszáznyi levéláradatával együtt.
Talán lesz olyan lány, akinek az a perdöntő a társválasztásban, ki a felelős Dom,kire bízhatja rá magát a BDSM-ben hosszútávon, nem az, ki milyen gyorsan viszi ágyba, feldobva megromlott, szex nélküli házasságát, kapcsolatát.

Egyszer egy lány azt írta nekem:"ha komoly társat keresel, akkor a Pixie rohadtul nem ez a hely!" Lehet, hogy igaza volt?...
Jó volna még hinni valakiben.
Ha van még komoly szándékú lány, szeretettel várom!

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-40 year

Aim of search

Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Blindfolds, Bondage, Breath controll, Candle, Chains, Collar, Foot worship, Hair pulling, Massage, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Punishment, Role playing, Spanking

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Internet, Playing music, Reading, Soccer, Swimming pool, TV

Music

Blue, Disco, Funky, Jazz, Pop, soul

Movies

Comedy, documentary, Talk show

Books

Erotical, Health, Journals/magazines, Journey, Scientific, Sport