Figyelmesdom - Dominant Male

22
All BDSM partners » Doms, Masters » Figyelmesdom - Dominant Male
Figyelmesdom
39 years old, Dominant Male, 180 cm
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 1 days ago
Registration time: 2009. 07. 27. 19:05
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (2 Rate)
Egy olyan szubmisszív lánynak, nőnek érdemes engem választania,aki FÜGGETLEN férfit keres, többre vágyik a feleség, barátnő mögötti titkos vagy többedik szub státuszánál.
Egy törődő, figyelmes, a társa boldogságára, élvezetére koncentráló Domot szeretne társául.
Valamint ha az átlagosnál magasabb érzelmi intelligenciájú társra vágyik, aki vigyáz a másikra,betartja a megbeszélt határokat a BDSM-ben.
És nem utolsósorban ha egy diplomás, kiegyensúlyozott, megbízható partnerre van szüksége.
Komoly szándékú társkereső vagyok, nálam még fontosak a régi értékek,mint például a hűség!

Legyen a partnerem életében is kiemelt helye a BDSM-nek.Erős kapocs ez két ember között. Imádja a kötözés érzését, az erotikus,játékos kiszolgáltatottságot, alárendeltséget.Engem az éltet,ha sok szeretetet adhatok-Domként is!-,látom a társam arcán a boldogságot, elégedettséget. Ezeket a csodás,különleges érzéseket csak a BDSM adhatja meg.

Sajnos a tapasztalataim végtelenül elkeserítőek. Itt a többség nem független... Sok a kamu "női" adatlap, amik mögött ki tudja, ki szórakozik...Gyakori, hogy biztató ismerkedések közepén egyszer csak hűlt helye az adatlapnak, törlik... Ezért érdemes bizakodni.
Miben is bízok még?
Hogy talán lesz egy lány,aki a drogok és közülem nem a drogozást választja.
Talán lesz valaki, aki nem a többedik levélben közli azt az apróságot(vagy egyáltalán nem), hogy "ja, amúgy férjnél vagyok..."
Talán lesz egy lány, aki ha több hónap szép, izgalmas ismerkedés és hozzám költözés után azt mondja, soha nem hagy el, nagyon örül nekem, pár nap múlva nem keres a hátam mögött más férfit itt, és hazudik a szemembe lelkiismeret-furdalás nélkül.
Talán lesz olyan lány,aki nem pénzért csinálja a csak a legmeghittebb kölcsönös bizalommal, kötődéssel,szeretettel játszható BDSM-et..("Anyagias" megjelölésűek)
Talán lesz egy lány, aki nem törli olvasatlanul a tisztességes, komoly levelemet, és nem kerülök a kukába a primitívekkel és a farkukról képet küldők sokszáznyi levéláradatával együtt.
Talán lesz olyan lány, akinek az a perdöntő a társválasztásban, kire bízhatja rá magát a BDSM-ben hosszútávon, nem az, ki milyen gyorsan viszi ágyba.

Egyszer egy lány azt írta nekem:"ha komoly társat keresel, akkor a Pixie rohadtul nem ez a hely!" Én nem akarok ebbe beletörődni!
Hinni, bízni akarok valakiben.
Ha van ilyen lány, szeretettel várom!

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-40 year

Aim of search

Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Blindfolds, Bondage, Breath controll, Candle, Chains, Collar, Foot worship, Hair pulling, Massage, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Punishment, Role playing, Spanking

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Internet, Playing music, Reading, Soccer, Swimming pool, TV

Music

Blue, Disco, Funky, Jazz, Pop, soul

Movies

Comedy, documentary, Talk show

Books

Erotical, Health, Journals/magazines, Journey, Scientific, Sport