FetishDeva - Dominant Female (Mistress)

184
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » FetishDeva - Dominant Female (Mistress)
FetishDeva  - Mistress XIV
31 years old, Dominant Female, 168 cm, 60 kg
Residency: Hungary, Budapest, XIV
Last login: 26 minutes ago
Registration time: 2015. 12. 7. 08:45
VIP
$Financial$
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (16 Rate)
FETISH masszázs!!!
Mit is jelent ez? Minden ami fetish, minden, ami vágy, belépsz a BDSM világába, de csak a legjobb részeiből összeállított programba veszel részt, és relaxálsz mint egy igazi masszázson. Nincs fájdalom, csak édes kín, amit a vágyad tüzel benned. Nincs szigor, csak kiszolgáltatottság. Amikor kedvemre játszhatok veled. Nincs unalom, csak izgalom.
A fétish masszás alatt ugyanúgy lazithatsz mint egy szimpla masszázs alatt, a cél inkább az, hogy egy órán át orgazmus közeli állapotban tartalak módszereimmel és eszközeimmel. De itt én írányítok, tehát át kell add nekem magad, és garantálom hogy felejthetetlen élményben lesz részed.

Contact information

Phone: +36303119951

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Collar, Cross, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Domination, Feeding, Foiling, Foot worship, High heels, Humiliation, Jeans, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Milking, Nippers, Nipples, Other tools, Pain, Pens, Piss, Prostate massage, Punishment, Role playing, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Transvestitism, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench