FetishDeva - Dominant Female (Mistress)

230
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » FetishDeva - Dominant Female (Mistress)
FetishDeva  - Mistress XIV
32 years old, Dominant Female, 168 cm, 60 kg
Residency: Hungary, Budapest, XIV
Last login: 7 hours ago
Registration time: 2015. 12. 07. 08:45
VIP
$Financial$
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (21 Rate)
Üdvözlet az Úriembereknek!

DÉVA vagyok, személyemben egy kedves, vidám, intelligens hölgyet ismerhetsz meg. Ne tévesszen meg amit "csak" látsz! Akik már ismernek, tudják, hogy csodás lábacskájú Úrnőjüktől nem árt azért "tartani". Bőven akad a lényemben jó adag szadista hajlam, perverzség, fantázia, kreativitás, játékosság, hogy remegő térddel, alaposan meggyötörve, kellemesen elfáradva szüless újjá. Igen fejlettek az intuíciós képességeim, rá tudok érezni mi kell Neked. Csak hagyd hátra minden más gondolatod amikor meglátogatsz, így biztos rád tudok hangolódni. Add oda a tested és a lelked, és cserébe megkapod életed szeánszát.
Akár még egy kis jutalmat is. :) Az egyik legemlegetettebb jutalom a nevetésem, ami egyesek szerint kegyetlen, vagy gúnyos, gonosz, de mindig csilingelő, fenséges, úrnői. Ez természetes, mert úgy alakítom szeánszunk, hogy számomra szórakoztató legyen. Ugye nem gondoltad, hogy pont az Istennőd fogod rávenni olyan dologra, amit nem szeret? Nem vagyok színésznő, de szerencsére igen kreatív. Nincsenek előre megírt forgatókönyvek! Csak a pillanat van, és az a bizonyos kattanás. :) Természetesen az elképzeléseidet meghallgatom, tabuidat tiszteletben tartom és figyelembe veszem.
Nem szándékoztam listát írni a lehetőségekről, de ha ezzel segítek Neked, íme (nem teljes a "lista"):

Tested szinte mindenféle kínzását, büntetését, ingerlését kedvelem.
Legyen az
orgazmus-kontrollal, elrontott orgazmussal, avagy túlizgatással,
pálcával, korbáccsal, cigarettával, csipeszekkel, viasszal, súlyokkal, stb
CBT
pofozás, rugdosás, mellbimbókínzás, farok-here kínzás, karmolás
csiklandozás
kötözés, fóliázás
légzés-kontroll, akár "vízbefojtással" is
farok- és heretaposás asztalon, földön, mezítláb, cipőben
anális játékok
lelki gyötrelmeid is szívesen komponálom, a teljesség igénye nélkül szintén:
kedvenceim között a félelem keltése bizonyos módszerekkel,
csicskáztatás,
kinevetés, köpködés, etetés...
Szívesen használlak tárgyként, miközben semmibe veszlek, vagy épp használlak
Várom a fétisek szerelmeseit, legyen az láb-, cipő-, csizma-, bőr-, lakk-, harisnya-, cigaretta fétis...

Lábfetisiszták figyelmébe külön ajánlom csodás úrnői lábaim! Nem fogsz tudni ellenállni nekik! Jó hírem van, imádom a cipőket, szeretem látni ahogy meglátsz egy dögös pár bőrben, lakkban, és... elakad a lélegzeted, és én tudom, véged van, a markomban vagy.
Lábaim imádják a kényeztetést, ha jól csinálják! Igyekezz, mert akadnak bőven tehetséges és ügyes szolgák, magasan a mérce!

Lehet részed felejthetetlen FÉTIS MASSZÁZS-ban is, ha "nyuszi" vagy, ha kezdő lennél, vagy ha egy kisebb intenzitású, de annál élvezetesebb enyhe játék passzív résztvevője lennél. Kezeim csodásak, nem garantálom hogy utána éjjel nyugodtan tudsz majd aludni! ;)

Nyilvános játszadozások is szóba jöhetnek bizonyos kereteken belül, amennyiben már ismerlek. Lehet plázában, ha jó idő van, lehet utcán, parkban...

Figyelem! Elvárom minden tekintetben a korrekt hozzáállást, akár a leírtakat, akár a megbeszélteket tetszés szerint megváltoztatom, azokat módosítom!

Még valami. Mielőtt "Díváznál"... A nevemben minden betű a helyén van... Egyébként ősi magyar név, jelentése "égi", "fénylő". Mint egy istennő, nemde? :)

Szép napot!
A leg-IGAZ-abb Istennőd

DÉVA

Contact information

Phone: +36303119951

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Domination, Feeding, Fire, Foiling, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Jeans, Knife, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Milking, Nippers, Nipples, Other tools, Pain, Pens, Piss, Prostate massage, Punishment, Role playing, Sadism, Shaving, Shit, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Transvestitism, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Billiard, concerts, Cooking, Dance, DIY, Drawing, Get to know, Internet, Movie, Museum, Party, Play, Reading, Restaurant, Science, Shopping, Swimming pool, Talking

Music

Classical, Disco, Electronic, House, Latin, Pop

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, documentary, Drama, Family movie, Fantasy, Historical, Musical, Romantical, Series, Tale, Thriller

Books

Esoteric, Gastronomy, Health, Scientific