Fetis_Szub - Submissive Male

2
All BDSM partners » Servants, Slaves » Fetis_Szub - Submissive Male
Fetis_Szub
31 years old, Submissive Male, 181 cm, 73 kg
Residency: Hungary, Budapest, Csepel
Last login: 2016. 05. 8. 23:43
Registration time: 2014. 07. 11. 22:36
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Üdvözlet minden kedves látogatónak! Kéz csókom az Úrnőknek!
Fiatal, igényes, jó megjelenésü, intelligens, őszinte, barátságos, jó humorú férfi vagyok.
Nem számítottam ekkora nagy érdeklődésre szerény személyem iránt, ezért,tisztelettel megkérem az Úrnőket,hogy ha tehetik,kérem adják meg az email elérhetőségüket,hogy maradéktalanul válaszolni tudjak. Nagyon köszönöm.

Kb 14-éves koromban kezdődött az egész. Kórházban feküdtem, nagyon érdekes és izgató volt,amikor az arcomon volt az oxigén maszk,és a nővérke kezén a hűvös gumikesztyű. Fura, de kellemes érzést éreztem amikor vizsgáltak, tetszett a kiszolgáltatottság. Később egy felnőtteknek szóló újságban láttam egy képet, amin egy olyan nő szerepelt akin áttetsző PVC ruha volt,nagyon izgatott a látvány, a halvány kis pára foltok,a bőrhöz tapadó PVC. Összehozott a sors egy olyan barátnővel,aki a folytogatós szexet szerette,zacskóval a fején,egyszer megkértem hadd próbáljam ki Én is. Az érzés fantasztikus volt, és a látvány belülről mámorító. Ez után elkezdtem utánna olvasni és keresgélni a hasonló dolgoknak. Mindent ki akartam próbálni, hírdetéseket böngésztem, keresgéltem és közben ťágitottam a tudásomat a témában. Rájöttem,hogy nekem az ilyen dolgok okoznak örömöt. A kiszolgáltatottság, a korlátozások,a nők uralma felettem. Volt néhány Úrnőm, kipróbálhattam számtalan dolgot és szerepet.Voltam :női ruhában takarítónő, cseléd, talpnyaló,punci-popsi kényeztető, kutya,macska, ló, múmia, kurva,páciens, orvosi baba kísérleti alany,csizma nyaló,asztal,szék, gumibaba.
Sok anyag volt rajtam :PVC,nylon,fólia,sztreccs, gumi,latex,gázmaszk, fűző, lakk,csizma,magassarkú, paróka, kurva gumimaszk,stb.
Nem irtózom semmitől, az Úrnőknek mindent megteszek! Az alárendelt élet a lételemem. Imádom kényeztetni Úrnőm lábát, akár Mesztelen,harisnyás,csizmás.Nagyon jó a szerepjáték készségem. Kedvelem, ha mozgásképtelen vagyok teljesen kiszolgáltatott és a farkam kínozzák. Teljes mértékben alkalmazkodom Úrnőm fétiseihez.
Kedvelem a: lábimádatot,kényszer nyalatás (puncit popsit),CBT,korlátozásokat,orgazmus kontrollokat, erényövet,bondage, pisit.stb.
Most ismét Úrnőm keresem.
Hiányzik az irányítás, a szíjjak szorítása,a remegés,a szolgálat,hogy a torkomban dobogjon a szívem. A némaság, a tehetetlenség...
Köszönöm szépen, hogy végigolvasta az életem. Amennyiben felkeltettem megtisztelő érdeklődését, kérem jelezze nekem. Tisztelettel :alázatos szolgája!

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Uncertain Female, Switch Female

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Bite, Candle, CBT, Diaper, Dirty talk, Electrosex, Fisting, Gangbang, Hair pulling, Public sex, Punishment, Tickling, Transvestitism, Tweak, Whip, Whipping bench

Maybe

Feeding, Jeans, Milking, Pain, Pens, Shit, Slaps, Spanking

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (receive), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Dildos, Doctor fetish, Domination, Enema, Film, Foiling, Foot worship, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Piss, Prostate massage, Role playing, Rubber, Stocking, Stocks, Vacuum, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Car racing, DIY