Ferkoss - Uncertain Male

All BDSM partners » Uncertains » Ferkoss - Uncertain Male
Viewed: 203x
Ferkoss
20+ years old, Uncertain Hetero Male, 180 cm, 78 kg
Residency: Hungary, Pest, város nélkül
Last login: 3 days ago
Registration time: 05. 17. 20:24
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Húsz éves vagyok, és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen tanulok. Informatikát hallgatok, mert mindig is érdekelt a technológia és a problémamegoldás világa. Szeretem a kihívásokat, és az egyetem remek hely arra, hogy folyamatosan új dolgokat tanuljak.

A személyes kapcsolatok terén inkább egy domináns partnert keresek. Olyan valakit, aki határozott, tudja, mit akar az élettől, és képes irányítani. Számomra fontos, hogy a kapcsolatban egyensúly legyen, és a partneremmel közösen tudjunk döntéseket hozni, de ő legyen az aki vezet.

A szabadidőmet szívesen töltöm sportolással, legyen szó futásról vagy konditeremről. Emellett nagy rajongója vagyok a videojátékoknak és a filmeknek is, különösen a sci-fi és a fantasy műfajban. Az egyetemi élet persze elég sok időmet elveszi, de igyekszem mindig időt szakítani a barátaimra és a kikapcsolódásra is.

Az ideális partner számomra az, aki támogat az álmaim elérésében, ugyanakkor képes önálló döntéseket hozni, és erős személyiséggel rendelkezik. Hiszem, hogy egy ilyen kapcsolatban mindketten fejlődhetünk és egymás támaszai lehetünk.

Spoken languages

Hungarian