Feralman - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » Feralman - Dominant Male
Viewed: 2982x
Feralman
38 years old, Dominant Hetero Male, 184 cm, 87 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest IX. ker
Last login: 10. 11. 22:09
Registration time: 2011. 05. 12. 19:46
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 2
Feralman:
Azt hiszem az lesz a legjobb, ha leírom ki is vagyok Én nagyvonalakban. E pár soron keresztül lényem esszenciájának csupán töredéke juthat el hozzád. Szinte vadidegenként tekinthetsz rám, aki látatlanban olyan képet fest magáról, amilyet csak jólesik neki. Nincs annyi szó a világon, amivel leírhatnánk egy embert, de a maga tökéletlen formájában vázolni lehet bizonyos motívumait. A stílusbeli irányultságom sem épp egyszerű. Öltözködésemben és mentalitásomban is keveredik a rocker és gót szubkultúra. Kedvelem a régies ruhákat, mint ahogy bőr ruházatokat is. Elsődlegesen viselt színeim a fekete, ezüst, vörös és zöld. Talán nem véletlenül, az aurámban is ezek a színek dominálnak. A rocktól örököltem a határozottságot (bár azt hiszem ez már eleve bennem volt) egyfajta sajátos becsületkódexet és a büszkeséget. A gót oldalról a melankolikus életérzést, a művészi hajlamokat (rajzolok, verselek, és rövidebb novellákat írok), filozofálásra való hajlamot. Egy letűnt kor eszméiben hiszek, ahol még a becsület nem puszta frázis, a barátság nem közhely, a hűség nem opció és a szerelem nem megfontolás és érdek.
184 cm magas vagyok, 81 kg, nem dohányzok, nem használok tudatmódosító szereket, alkoholfogyasztásom alacsony. Néha sportolok.
A Bdsm-ben önmegvalósítást látok, szabadságot, mely csak azoknak adatik meg, akik fel is merik vállalni vágyaikat mások, de ami még fontosabb, önmaguk előtt. Azt most részletkérdés, hogy mi miatt alakult ki ez a szexuális preferencia nálam. Lehet már így születtem, lehet a társadalom dogmatikus kötöttségei késztettek ily útra, lehet a miliő végett nyertem el jelenlegi bealítottságom, csak azt tudom, hogy soha nem éreztem még magam ennyire szabadnak. Szinte külső szemlélőként láttam miként tiprom sárba a közerkölcs szabályait, miként döntöm le a társadalom korlátait és miként lépek arra az útra, mely egyszerre hatolt le a dekadencia mély bugyraiba, ugyanakkor emel égi magaslatokba, honnan tisztán látom a kiteljesedés zenitjét.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-40 year

Aim of search

Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Doctor fetish, Electrosex, Foiling, Vacuum

Maybe

Anal sex (receive), Boot fetish, Chinese ball, Closure, Dirt, Feeding, Foot worship, Knife, Mask, Mazochism, Menstruation, Milking, Needle, Pain, Photo shooting, Piss, Shaving

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, Chains, Chastity belt, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Domination, Enema, Film, Fisting, Gangbang, Hair pulling, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Lingerie, Massage, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Public sex, Punishment, Role playing, Sadism, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Computer, concerts, Drawing, Internet, Play, Reading, Science, Swimming pool, Talking

Music

Alternative, Disco, goth, Heavy metal, Jazz, Rock, Rock'n'roll

Movies

Anime, Crimi, Fantasy, Historical, Horror, Romantical, Sci-fi, Sex/porn

Books

Adventure, Erotical, Esoteric, Journey, Novel, Novels, Poems, Scientific, Sport