Fenybenjaro - Dominant Male

7
All BDSM partners » Doms, Masters » Fenybenjaro - Dominant Male
Fenybenjaro
29 years old, Dominant Male, 175 cm, 82 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 11 hours ago
Registration time: 2015. 12. 12. 22:14
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Üdvözöllek az oldalamon!


Az első, amit tisztáznunk kell, hogy ugye az adatlapomon az szerepel: „Domináns Férfi”, nem pedig szadista, alpári véglény és hasonlók. Elsőképpen ezt fogadd el és tartsd tiszteletben. Nőként fogok veled bánni, nőként foglak kezelni, hogy Te is igazi nőnek érezhesd magad mellettem. Egyenrangú társként akarlak kezelni a hétköznapi életben. Ha a BDSM-en kívül nincs életed, folyamatos alárendelésre és irányításra vágysz, akkor nem én vagyok az embered. Legyen saját véleményed, lehessen Veled beszélgetni is! Az intelligencia szexi! ;)
Viszont a négy fal között, az intimitás pillanataiban az enyém az utolsó szó, én irányítok, és látni akarom rajtad a megalázkodás közben, hogy közben legbelül Te akarod, hogy irányítsalak.

A másik, hogy ne fárasszatok a sablonos „Tisztelt…” megszólítással és a magázódó levelekkel, mert nem gondolnám, hogy ennek bármi köze is lenne a dominanciához. Ugyanúgy lehet valakit tegezve is tisztelni, mint ahogyan magázva is gyűlölni. Ne azért tisztelj, mert éppen vagy a pórázod vagy a korbács vége pihen a kezemben, hanem mert Te akarj tisztelni. Ez viszont ugyanúgy múlik rajtam is, mint rajtad.
Persze ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne magázni, ha neked ez a fétised. De ebben az esetben is jobbnak látom azt, ha magadtól akarsz magázni, mintha én várnám el már az elejétől ezt.
Hogy tudjam, komolyan gondolod az itteni párkeresést, adok is egy kis feladatot: akár Te írsz nekem először, akár válaszolsz a levelemre, kérlek írd bele azt a szót valahogyan a levélbe, amit a soraim közt találsz meg. Hidd el, fel fogod ismerni, mit az az egy szó, ebben biztos vagyok! ;)


Most hogy ezen túl vagyunk, belefogok, és leírom, hogyan is látom én ezt az egész BDSM kapcsolatot:

Ha az életben az erotika vanilla és BDSM oldalát úgy vesszük, hogy az előbbi a fényben úszó oldal, az utóbbi pedig a sötétségbe burkolózó világ, akkor:

A fényben születettek nem ismerik a sötét oldalt. Nem is vágynak benézni, ám ha meg is próbálnák, mivel a fény elvakítja szemüket, nem látnak át ebbe a világba. A szemükre hagyatkoznak, mert a fényben nem tanultak meg a lelkükkel látni. A szemünk viszont nagyon sokszor becsap.

Ezáltal világossá válik, hogy te, a sub oldalon álló fél nem választhatsz, már a születésed pillanatában megkaptad láncaidat, melyek a sötétségbe húznak. Vágysz a fényre, de láncaid a húsodba vágva szorítanak és tartanak vissza, kínoznak. Félsz, rettegsz, mert egyedül vagy a sötétben. Földön csúszol a kíntól vagy éppen magzatpózba kucorodva reszketsz és megpróbálsz mindet bevetni, hogy felfigyeljen rád egy Dom… akárcsak egy kitaszított, kóbor kiskutya, aki gazdira vágyik.

Az örök kérdés: „Meddig?” Elárulom:

Míg nem találsz egy Domot, aki felfigyel rád, megszán, és néha átvezet a fénybe. A dom-ok a fényben járók. Az egyetlenek, akik otthon vannak mind a két világban. Subként nem tudod, meddig kell várni… meddig kell a földön csúsznod a kegyeimért, de meg fogod tenni, és önként fogsz szenvedni a jutalom reményében. A jutalom pedig mi más is lehetne, mint a fénybe vezetés. De csak egy kis időre, mert aztán vissza kell térned a sötétbe, hiszen ez a te igazi otthonod. Ebben tudsz kiteljesedni, és ezen a ponton már nem szabad nekem sem elengednem a kezed, mert a fényben meghalnál egyedül. Te nem vagy odaillő, nem találnád a helyed közöttük. És nem utolsó sorban láncaid miatt ki is közösítenének a fényben élő "vakok". Ettől a pillanattól viszont nem szabad félned, és nem is kell, mert még ha a sötétben is vagy, immár nem egyedül, mert már tartozol valakihez. Amit akarnod kell elérni, az az, hogy a szívem csak érted dobbanjon, és ha sikerül, akkor megígérem, azon leszek, hogy a kéz, mely oltalmat ad, a kínt és a fájdalmat is gyönyörré tegye.
A láncaidat - Holdkő - én fogom leoldani rólad, mégpedig úgy, hogy össze foglak törni. A húsodba vágó láncokat nem lehet eltávolítani úgy, hogy egy darabban vagy. Te is tudod, hogy össze kell törnöd, hogy a láncaidtól megszabadított lehulló darabjaidból újjá alkossalak… valami jobbat és valami szebbet hozzak létre annál, mint ami a láncaiddal valaha is lehettél volna.

A végén egyetlen láncod marad csupán… ennek a láncnak a végét viszont te fogod a kezembe adni önként, miközben ajkaid azt rebegik: „Engedj el!”

Partner

Singles
Submissive Female

Age: 18-35 year
Height: 140-170 cm
Weight: 40-70 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Bite, Breath controll, Candle, Closure, Dildos, Dirty talk, Electrosex, Feeding, Film, High heels, Lingerie, Nippers, Pens, Shaving, Slaps, Stocks, Vibrators

Maybe

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Breast torture, Chastity belt, Cross, Doctor fetish, Fisting, Latex, Leather, Milking, Nipples, Sadism, Tweak

Exciting

Blindfolds, Bondage, Chinese ball, Collar, Domination, Foiling, Hair pulling, Humiliation, Masturbation, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Public sex, Punishment, Role playing, Spanking, Stocking, Tickling, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Archery, Billiard, Bowling, Car racing, Computer, DIY, Drawing, Internet, Movie, Museum, Science, Talking, Theater

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, Crimi, documentary, Drama, Fantasy, Historical, Romantical, Sci-fi, Series, Sex/porn, Tale, Thriller