FemdomFan - Submissive Male

2
All BDSM partners » Servants, Slaves » FemdomFan - Submissive Male
FemdomFan
37 years old, Submissive Male, 177 cm, 88 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2 days ago
Registration time: 2016. 07. 14. 11:31
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Igen, voltam korábban regisztrálva az oldalon, de egyszercsak hirtelen felindulásból töröltem az adatlapomat. Utólag rájöttem, hogy nem kellett volna...

Azért regisztráltam újra, hogy immáron találjak egy Domináns Hölgyet, akivel rendszeresen kiélhetnénk vágyainkat. Ez a játék - amiben csak négyszemközt, 4 fal között vállalom fel sub beállítottságomat - az az extra számomra ami eljuttat a teljes kielégülésig minden téren. Persze csak ha engedélyt is kapok rá :)
Akit keresek teljesen mindegy számomra, hogy anyagias vagy sem, mert úgy gondolom, hogy egy úriember számára kedves Hölgyet egyébként is megajándékozunk, elviszünk vacsorázni, szórakozni... magyarul amennyire lehetséges kényeztetjük anyagilag így is úgy is... és ez így van rendjén, akárhogy is állapodik meg egymással a két fél, szóval innentől számomra az anyagiasság kérdése irreleváns. Életkor tekintetében vagy a MILF, vagy a fiatalabb Hölgyek társaságát kedvelem, aki igényes minden téren, aki nem akarja, hogy nyilvánosan felvállaljam szolga mivoltomat (ezt a munkám és az egzisztenciám bánná), azonban a négy fal között úgy aláz rommá vagy büntet keményen, akár a nap hátralévő részében láncra verve ahogy csak akar, vagy azt tesz velem amit Ő akar és én engedelmeskedem, vagy éppen intelligensen ki-kihúzom a gyufát mindkettőnk örömére :) Imádom a FemDom játékot, kiszolgáltatva lenni Úrnőmnek, büntetve lenni, a furmányos női szigort, a formás lábakat harisnyába bujtatva hosszan kényeztetni, vagy akár megbilincselve tűrni ahogy Úrnőm a szánba paszirozza frissen lakkozot lábujjait, cipőt, csizmát fényesíteni vagy parancs esetén szinte korlátlan ideig nyelvmunkát végezni az éppen kívánt fertályon, legyen az klasszikus Domina vagy más szerepjáték keretében, részemre totális orgazmuskontroll mellett. Takarításban nagyon rossz vagyok, de a konyhában finom dolgok előállítására vagyok képes, továbbá jól tudok felszolgálni, kiszolgálni és remélhetőleg szolgálni is. :)

Magamról röviden... saját egzisztenciával, lakással, autóval rendelkezem. Vállalkozó vagyok, hol több, hol kevesebb szabadidővel amit nen én határozok meg, ebben megértést kérek. Izmos vádlim, széles vállam van, nincs kocka se sörhasam és nem vagyok cérnahuszár se, sötétbarna rövid hajam és zöldesbarna szemeim vannak. Igényesnek tartom magam nem csak öltözkodés tekintetében hanem a környezetemre egyaránt. A hétköznapi életben vezető személyiség vagyok, de a hálószobában imádok az alárendelt személy lenni Úrnőm vagy éppen más szerepet betöltő Hölgypartnerem részére akár alkalmi, akár tartós kapcsolat keretében. Szeretek leveleznim de jobban örülnék ha adott esetben mihamarabb személyes találkozóra váltanánk, hiszen őgyis ott dől el az elsp pillanatban minden.

Korábban többen kérdeztétek mi a fantáziám, mik járnak a fejemben... Nehéz lenne mondatokba önteni erre a választ hagyományos formában, ezért úgy döntöttem elmesélek egy fantáziát a sok közül (ami sajnos eddig nem történt meg, mert mindig vanilla partnert sikerül megismernem...) Tehát..

Reggel van, egészen pontosan 7 óra, amikor megszólal az ébresztő hangja... Nehezen ébredő típus vagyok, azt is csak félig fogom fel, hogy a barátnőm már nincs is az ágyban. Kimászok Ádámkosztümben az ágyból, próbálok boot-olni, full kómás vagyok még. Hirtelen mintha magassarkú cipő kopogására eszmélnék a hangok alapján igen határozott ütemben közeledve, amit még határozottabb nőies hangon, világos parancs követ:
- Letérdelni a sarokba szolga, arccal a fal és a padló fele és pofádat befogod amig nem kérdezlek, vagy ez lesz a legkeményebb reggeled amit idáig átéltél!

Ez nem semmi, gondolom magamban, úgyhogy engedelmeskedem is tüstént mint egy jó és kiváncsi szolga. Kiváncsiságomat részben tudom kielégíteni a közelben lévő tükrös szekrény segítségével mert megőrülök, hogy lássam milyen szerelésben áll mögöttem az Úrnőm... Fényes fekete platformos magassarkúja az egyik kedvencem, fekete harisnya öleli körbe formás és izmos lábait, ezt követi egy "férfigyilkos" fekete tanga, derekán egy fekete bőröv amin valami még volt, de nem tudtam pontosan micsoda mert az is fekete, aztán egy ismét fekete vadító top-szerű történet, igen szigorú és morcos tekintet ... és itt le is buktam, hogy "leskelődtem" ahelyett, hogy a földre szegeztem volna telljesen a tekintetem, ahogy azt Úrnőm parancsolta... férfi vagyok, reggel van, mögöttem egy szigorú, perverz nőszemély talpig feketében... úgyhogy az "ezredes" elárult, hiszen azonnal vigyázzba vágta magát épp hogy csak nem díszegyenruhában :) :) Tudtam, hogy itt végem is van és nem is tévedtem nagyot, mert pillanatok alatt a fejemre került egy maszk igy "elsötétült a kép", majd szinte rögtön erősen a hajamba markolva hátrarántotta a fejemet és felkerült a nyakörvem egy pillanat alatt, ezt pedig erőteljesen felemelt hangú utasítás követte:
- Meg ne merj mozdulni, semmirekellő, engedetlen szolga! Kezeidet tarkóra, MOST!

. a folytatás hamarosan következik, amint időm engedi :)

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Switch Female

Age: 22-40 year

Contact information

Email: Friends Only

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal plays

Exciting

24/7, Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Closure, Collar, Cross, Dirty talk, Domination, Foiling, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Nipples, Other tools, Pain, Punishment, Role playing, Sadism, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tweak, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Computer, concerts, Cooking, Get to know, Internet, Movie, Party, Ping-pong, Play, Playing music, Restaurant, Shopping, Soccer, Swimming pool, Talking, Tennis, TV

Music

Drum'n'bass, Electronic, Goa, House, soul, techno

Movies

Action, Anime, Comedy, Crimi, Horror, Series, Sex/porn, Thriller

Books

Economy/business, Gastronomy, History, Journey