Fegyelem - Fetisist Female

33
All BDSM partners » Fetishists » Fegyelem - Fetisist Female
Fegyelem
45 years old, Fetisist Female, 167 cm, 85 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest, Pécs
Last login: 1 hours ago
Registration time: 2016. 08. 31. 01:53
VIP
$Financial$
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (2 Rate)
Fenekelő-fegyelmező coach, nevelőnő vagyok. Hogyan zajlik egy szeánsz? Ha szeretnél eljönni hozzám egy fenekelésre, akkor jelentkezz be a megadott emailcímen, és írj magadról egy rövid bemutatkozást, amelyre válaszolok 24 órán belül. Fontos, hogy meglegyen az összhang közöttünk! Élvezetből fenekelek és büntetek, elsősorban férfiakat, mert hiszem, hogy a rendszeres nevelésre, fegyelmezésre szükségük van. Ha velem szeretnél kapcsolatba lépni, ügyelj arra, hogy az első benyomás mindig nagyon fontos! Én magam is egy igényes, ápolt, első osztályú hölgy vagyok, és a vendégeimtől is elvárom, hogy kellemes modorban, udvariasan, tisztelettudóan írjanak és a személyes találkozóra is úgy jelenjenek meg! Szeretem az intelligens, szellemes, becsületes, vidám, jó humorú és kellemes modorú férfiakat, főleg, ha még a fenekelést is kedvelik!
Apropó! Nem szerető vagyok! Kapcsolatban élek. A státuszom Nevelőnő, Mesternő, éppen ezért ne szólíts engem Dominának, Úrnőnek, nem kell az alázatos szöveg sem. Szólíthatsz Kedves vagy Tisztelt Asszonyomnak, Mesternek vagy Lady Nemezis-nek is!
Az első emailednek tartalmaznia kell egy rövid bemutatkozást és azt, hogy volt-e már hasonló tapasztalatod, és az, hogy ment, hogy viselted?! Szeretném tudni, hogy miket, mely pózokat, eszközöket, szituációkat kedvelsz és mik a tabuid, lehetnek-e nyomok stb? Fontos és nagy segítség számomra, ha jobban megismerlek a levélből! Csak fogalmazd meg egyszerűen! Nem kell nekem a nagy költőt előadni! A leveledben jelöld meg azt is, hogy mely napok, napszakok és helyszín megfelelő a számodra!
Ha bemutatkoztál nekem, akkor számíthatsz a részemről egy kedves, de szigorú nevelőnői hozzáállásra. Hiszem azt, hogy nagyon sok férfiban (nőben is) él a vágy a rendszeres fegyelem, fenyítés iránt, mert sokszor egy belső hang érezteti velük, hogy szükségük lenne egy alapos nevelésre, de többeknek a gyermekkori emlékei miatt fontos, hogy valaki irányítsa, fegyelmezze és számonkérje a dolgait! Hiteles szószólója vagyok a felnőtt testi fenyítésnek, a meztelen hátsóra adott fenekeléseknek és teljesen megértem azokat a férfiakat, akiknek szükségük van egy jó, nyugodt, de szigorú matriarchális nevelésre.
LÁNYOK: bár alapjaiban a fiatal férfiak nevelését vállalom, időnként teszek kivételt és lányok is járnak hozzám fenekelésre. Ha ilyesmire vágysz, és elég huncut is vagy, akkor akad a számodra néhány meglepetésem!
TISZTELETDÍJ, IDŐPONTOK: Az időpontok egyeztetésére van lehetőség, de a díjaim fixek, nem kívánok alkudozni rajta. Ha ezt megpróbálod, valószínűleg elutasítással találkozol részemről. A tiszteletdíjat a találkozás elején, egy borítékban szeretem megkapni. Ezek nálam szabályok, és nem engedek belőle.
Ha neked ez nem felel meg, kérlek, ne is keress!
Ha megfelel számodra a tiszteletdíj megfizetése, akkor azt tudnod kell, hogy amikor együtt leszünk nem fogok kapkodni! Nem az órát lesem. Megiszunk nyugodtan a szeánsz előtt vagy után egy csésze teát, kávét vagy egy pohár pezsgőt és átbeszéljük a tapasztaltakat! Ebben nem fogsz csalódni!
Tisztában vagyok azzal is, hogy nem mindenki szeretne hosszú szeánszot. Vannak akik csak egy gyors, alapos fenekelésre vágynak fél órában. Ez is megoldható. Ha ezt szeretnéd, írd meg az emeilben!
KÉSÉS, LEMONDÁS: elvárom, hogy a megbeszélt időpontot tartsd tiszteletben! Ha mégis előfordulna pár perces késés, akkor azt haladéktalanul tudasd velem emailben vagy telefonon, és siess, hogy mielőbb ideérj! Ha az utolsó napon mondod le a találkozót, kérlek, hogy fizesd ki a tiszteletdíját! Tartsd tiszteletben a többiek idejét is! Ha valaki nem jön el, és lemondja, az általában többet nem, vagy max egyszer kap még tőlem lehetőséget! Nem szeretem a szórakozást, tiszteletlenséget!
SZABÁLYOK: ha megérkezel, használhatod a mosdót, wc-t! Izzadt testet nem kellemes fenekelni. A tisztaság és ápoltság fontos a számomra. Érkezz igényes és tiszta ruházatban! (Szeretem a divatos fiatalembereket!) Más nevelőnőkhöz hasonlóan nekem is vannak általános elvárásaim: ápoltság, tisztaság, nem túl erős kölni, parfüm vagy after shave, tiszta ruha, ízléses szőrtelenítés. Ne érkezz a szeánszra nagy étkezések vagy italozások után! Ne a fejed fájjon, hanem alul csípjen! Kívül kell pirosnak lennie a fenekednek és nem belül kell a forróságot érezni! Ugyanez vonatkozik a kábítószerre is. Ha szeretnél ajándékot hozni, akkor a száraz vafgy félszáraz minőségi pezsgőt, proseccot vagy a testes, minőségi vörösborokat kedvelem! Minden fenekelős vagy fenyítő eszköznek, bútordarabnak is nagyon tudok örülni!
Ne kérd, hogy vetkőzzek le, vagy ocsmányul beszéljek, mert nem teszem meg!
És végül fontos, hogy megértsd, nem keverjük a szakmai életet a magánélettel! (Még akkor sem, ha jóképű, anyagilag és kapcsolatilag független férfi is vagy) Megvan a saját magánéletem, és elvárom a határok betartását tőled is! Részemről számíthatsz a titoktartásra, privát élet tiszteletben tartására és a bizalomra! Ezt elvárom tőled is.
ÖSZEFOGLALVA:
- nem vagyok domina, sem szerető
- nincsenek fétiseim, sem lábimádat, sem egyéb testrész imádataim stb
- nem húzok latex, bőr vagy gumi ruhát, nem szexelek
- közepesen erős és kemény fenyítéseket végzek a megbeszélésünk alapján
Fontosnak gondolom, hogy ezeket elmondjam neked, hogy ne érezd magad csalódottnak a találkozásunk során, és ezekhez a szükségleteidhez találhass magadnak más partnert!
Egyedi igényeket is meghallgatok, nyitott vagyok több mindenre is, de tudd, hogy a specialitásom a fenekelés.

Tehát:
olyan személy vagyok, aki szereti a megfelelő büntetéseket kimérni és kiosztani fiatal fiúk, lányok, akár párok részére is. (homoszexuális, leszbikus pároknak is) Amolyan nevelőnő vagy atyai/anyai szereposztásban. Nem vagyok klasszikus domina, mert nem subokat keresek, akiket megalázok, hanem olyanokat, akik szeretik az elfenekelést, sarokba állítást, azaz a felelősség vállalását a hetente, havonta elkövetett hibákért, bűnökért. A testi fenyítés a fegyelmezésedet és a fejlődésedet szolgálja. Határozott, céltudatos, szigorú vagyok veled. Előbb megismerlek, beszélgetek és utána támogatom a fejlődésedet, hiszen a büntetéseid az életed előmenetelését, eredményességedet szolgálják. Csak, hogy jó irányban legyél és ne csinálj hülyeségeket! Szoktál lustálkodni? Nem dolgozol jól vagy keveset tanulsz? Halogatod a dolgokat? Vannak káros, önsorsrontó szenvedélyeid? Nem vagy elég igényes? Nem adsz magadra? Rendetlen az otthonod az autód? Nem megfelelően kommunikálsz vagy viselkedsz az emberek között? Lusta vagy? Diétáznod, sportolnod kéne? Sokat bulizol? Buta és káros szenvedélyeid vannak? Szereted a veszélyeket? Felelőtlen gyermek, társ vagy szülő vagy? stb. Én szívesen móresre tanítalak!
Nem vagyok mindig gép előtt, de email-ben bármikor elérsz! Hetente, kéthetente Budapesten is elérhető vagyok személyesen.

Partner

Singles
Fetisist Female, Fetisist Male, Fetisist TV or TS, Uncertain Female, Uncertain Male, Uncertain TV or TS

Couples
Uncertain Female - Uncertain Female, Uncertain Female - Uncertain Male, Uncertain Male - Uncertain Male, Uncertain TV or TS - Uncertain Female, Uncertain TV or TS - Uncertain Male, Uncertain TV or TS - Uncertain TV or TS

Age: 19-45 year

Contact information

Email: Registered Members Only

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian, Italian, Russian

Interests in BDSM

Maybe

Ass licking, Bite, Collar, Foiling, Hair pulling, Mask, Masturbation

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, CBT, Chains, Closure, Cross, Dildos, Doctor fetish, Domination, Fisting, Humiliation, Jeans, Leather, Lingerie, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Prostate massage, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Slaps, Spanking, Stocks, Transvestitism, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Cooking, Party, Reading, Restaurant, Shopping, Talking

Movies

Comedy, Sex/porn

Books

Erotical, Esoteric, Gastronomy, Health, Journey