ExtremBessy - Dominant, Fetisist, Sadist Female

All BDSM partners » Dominas, Mistresses » ExtremBessy - Dominant, Fetisist, Sadist Female
Viewed: 56585x
ExtremBessy
38 years old, Dominant, Fetisist, Sadist Hetero Female, 164 cm, 60 kg
Residency: Hungary, Budapest, VI. kerület
Last login: 16 hours ago
Registration time: 2016. 04. 11. 11:35
VIP
Pro
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 25
Üdvözöllek Kedves Látogatóm!:)

Bessy Úrnő vagyok, igen sokrétű és perverz domináns Nő.
A BDSM az életem kulcsfontosságú része, ami nélkül nem tudok élni. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam...:) Soft domina játékokoktól kezdve a hardcore vonalig mindent kifejezetten kedvelek és kellő tapasztalattal képviselek.
Nem "megélhetési kamu divatdomina" vagyok, mint mostanában (sajnos) sokan.Ez az első szeánsz alkalmával úgyis kiderül, hogy ez nem egy felvett stílus, nem egy kitanult dolog nálam, hanem abszolút ösztönös. Csak magamat adom, mindenféle rátevés, megjátszás és sablonosság nélkül.

Amiket különösen kedvelek:
- Lingham és ESZO masszázs, elnyújtott kontroll, játék az érzékekkel, akár kiszolgáltatott/ rögzített módon...Ezt lehet akár továbbgondolni túlizgatással vagy "elrontott orgazmussal":) Ilyenkor nagyon gonosz vagyok és nem sajnállak meg, ha ezt a formáját szeretnéd átélni:)
- A szerepjátékokat nagyon szeretem, a hagyományostól az extrém perverzig...engedjünk teret bátran a fantáziánknak!
- Aranyeső részedre. Ezalatt igen sok mennyiséget értek, többször is adagolva. Azt szeretem igazán, ha utolsó cseppig eltünteted.
- Anális játékok kezdőknek és haladóknak egyaránt... a picitől az extrém méretű dildókig. Plugok, tágítók, golyók mind megtalálhatóak nálam. Fisting ököllel és lábfejjel, hozzáértéssel és igen nagy tapasztalattal.
- Fétishek. Lábimádat, ételek taposása, cipőfetish, harisnyás játékok, latex, bőr, erényöves kontroll/kulcs őrzése, financiális dominancia, smoking fetish, mixed wrestling...csak egy párat felsoroltam a sok izgalmas közül. Hagyományosnak számító és extrém, egyedi fetishek is. Bátran kérdezz...se kiakadni, se meglepődni nem fogok!Sőt... :)
- Szerepcsere. Nővé nevelés, beöltöztetés és sminkelés, sub/ribanc szerep, szolgalány kiképzés, dildó szopattatás, spermás játékok, travi-tanfolyam, glory hole/forced bi szeánsz.
-S/M rajongók is jó helyen járnak, akik a szadista énemet keresik: fenyítések, felfüggesztés, fogvatartás, büntetések különböző eszközökkel, korbácslás, vesszőzés, taposás, tortúra, spanking, ballbusting, CBT, bondage, gyertyázás/viaszozás, tű. Ezt csak az kapja, aki kifejezetten szereti, nem kell megijedni:)
- Medical/soft és hardcore. Észszerű keretek között, semmi olyat nem csinálok, amiből problémád lehet. Ha túlmegy azon a határon, ami nekem belefér, sajnos nem tudom megvalósítani.

Igényes diszkrét helyemen fogadlak.
A Dungeonban is tudunk találkozni, előre egyeztetés szükséges az időpont foglaláshoz.

Csak és kizárólag domináns partner vagyok, ha BDSM játékokat játszunk! Domina vagyok és NEM szexparner! Kérlek, ezt vedd figyelembe, mielőtt felveszed velem a kapcsolatot és kíméljük meg egymást a "szexeléses","szopásos", "ujjazásos" kérdésektől. Neked felesleges próbálkozás, nekem meg idegesítő, hogy el sem olvastad a bemutatkozásom. Rengeteg partnert találsz rajtam kívül az oldalon, ha a normál szex érdekel, én teljesen mást képviselek.
Telefonos domina szeánszra is van lehetőség - hívj a részletekért!
Folyamatosan töltök fel új képeket a szeanszaimról.

Aki nem tiszteli az időmet és felelőtlenül (vagy csak szimpla átb@.ból...) ígérget, azaz időpontot foglal és nem jön el / és nem is értesít, soha többet nem lesz lehetősége meglátogatni, mert tiltom.

Elsősorban régi, hozzám közel álló játszótársaimat áll módomban fogadni, hiszen ott már kölcsönös bizalom és jó viszony teszi felejthetetlenné a szeánszainkat. Természetesen ha nagyon szimpatikus, intelligens vagy a telefonbeszélgetés során, akkor van rá lehetőség, hogy megismerjük egymást:)
Kevés találkozót beszélek meg és a minőségi együtt töltött időre törekszem, kapkodás mentesen.
Tudatmódosult, illetve illuminált állapotban lévő Urak NEM engem keresnek!!! Gyűlölöm a részegséget és a drog minden formáját, én teljes mértékben józan életet élek. Köszönöm, hogy ezt figyelembe veszed és nem engem keresel ilyen esetben! Hétköznapokon napközben vagyok elérhető. Szombaton is néha, érdeklődni tudsz szóban és írásban.

Nappali bulikat/BDSM rendezvényeket szoktam tartani régi barátokkal! Glory hole forced bi szeánsz, többes dominajátékok, ballbusting/CBT/spanking versenyek.

Kreativítás, perverzió, intelligencia, humor, ösztönösség...ez az 5 fő ismérvem!

Legyen szép napod, köszönöm, hogy elolvastad!

Partner

Singles
Fetisist Male, Fetisist TV or TS, Submissive Male, Submissive TV or TS, Uncertain Male, Uncertain TV or TS, Switch Male, Switch TV or TS

Age: 18-99 year

Contact information

Phone: 06204547160

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Blood, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Diaper, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Enema, Feeding, Film, Fire, Fisting, Foiling, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, High heels, Humiliation, Jeans, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Menstruation, Milking, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Photo shooting, Piercing, Piss, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Transvestitism, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Computer, Cooking, DIY, Drawing, Gardening, Internet, Playing music, Reading, Restaurant, Sailing, Shopping, Swimming pool, Talking, TV

Music

Classical, Electronic, Funky, goth, Hip-hop, House, Jazz, Pop, Rap, Reggae, Rock, soul

Movies

documentary, Drama, Thriller

Books

Arts, Gastronomy, Health, History, Journey, Novel, Novels, Poems, Religion, Scientific