ExtremBessy - Dominant Female (Mistress)

All BDSM partners » Dominas, Mistresses » ExtremBessy - Dominant Female (Mistress)
Viewed: 27369x
ExtremBessy  - Mistress XIV.kerület,Örs vezér tér
36 years old, Dominant Hetero Female, 164 cm, 60 kg
Residency: Hungary, Budapest, XIV.kerület,Örs vezér tér
Last login: 11 hours ago
Registration time: 2016. 04. 11. 11:35
VIP
$Financial$
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 28
Sub komornámat keresem többes használatra. Legyél alázatos, tágulékony puncijú és fenekű,szeresd a kiszolgáltatott helyzeteket. Intelligensen, a határaidat természetesen tiszteletbe tarva keresek.

A MOSTANI JÁRVÁNYOS IDŐSZAKRA VALÓ TEKINTETTEL:
MINT MINDENHOL AZ ÉLET TERÜLETÉN, ITT IS FONTOS, HOGY FIGYELJÜNK EGYMÁSRA, ÓVJUK EGYMÁS EGÉSZSÉGÉT! BETEGEN ÉN SEM FOGADLAK, EZÉRT TE SE GYERE HOZZÁM AKKOR SE, HA ÚGY ÉRZED CSAK EGY "KICSIT" VAGY ROSSZUL! HA SZIPOGSZ, KÖHÖGSZ, EL FOGLAK KÜLDENI ÉS NEM PARASZTSÁGBÓL, HANEM MERT TE NEM TARTOTTAD BE, AMIT ITT KÉRTEM/LEÍRTAM ÉS ÍGY JÖTTÉL HOZZÁM. HA BEJÖSSZ FERTŐTLENÍTŐ HASZNÁLATA KÖTELEZŐ BELÉPÉSKOR. A TAKARÍTÁS ( A KILINCSEKET, EGYÉB FELÜLETEKET IS BELEÉRTVE ) FOLYAMATOS NÁLAM. KÖSZÖNÖM, HOGY MEGÉRTED ÉS NEM BÁNTÁSNAK, HANEM ÓVATOSSÁGNAK ÉS MEGELŐZŐ INTÉZKEDÉSNEK VESZED A LEÍRTAKAT!

Aki nem tiszteli az időmet és felelőtlenül (vagy csak szimpla átb@.ból...) igérget, azaz időpontot foglal és nem jön el / és nem is értesít, soha többet nem lesz lehetősége meglátogatni, mert tiltom. Akinek nem inge, úgyse veszi magára, alapvető dolog, ha közbe is jön valami, szólok / jelzem.*****************************************************************************************
Üdvözöllek Kedves Látogatóm!:)

BessyÚrnő vagyok, igen sokrétű és nyitott domináns Nő.
Hogy mi is az, amit szeretek?
Szeretek és tudok masszírozni.
Többféle krém és olaj közül választhatsz, természetesen mindenből van illatmentes is (..nem független Uraknak ez nagyon fontos tényező,azért is írtam le. A tusfürdők között is szintén megtalálható a "nem illatos" fajta is..)

Speciális lingham és ESZO-masszázs, elnyújtott orgazmuskontroll, játék az érzékekkel...az élvezés sosem látott mélységét tapasztalhatod meg;)

A BDSM a specialitásom és az életem része.azt hiszem ezzel mindent elmondtam...:)
Nem "divat vagy megélhetési domina" vagyok és nem csak azért vállalom, hogy még több legyen a repertoáromban. Ez az első szeánsz alkalmával úgyis kiderül, hogy ez nem egy felvett stílus, nem egy kitanult dolog nálam, hanem abszolút ösztönös.

Kulcsszavak és mondatok, arra vonatkozóan, amiket különösen kedvelek:
- szerepjátékok(a hagyományostól az egészen extrémig...engedjünk teret a fantáziánknak!)
- aranyeső (ezalatt sok mennyiséget értek, többször is adagolva akár a testedre, de az szeretem igazán, ha az utolsó cseppig eltünteted)
- straponos játékok(kezdőknek és haladóknak, többféle eszközzel, analfaust is)
- fetishek (láberotika, cipőfetish, harisnyás játékok, latex, bőr, sporttal kapcsolatos...stb..stb..hagyományosnak számító és különleges, egyedi fetishek is!)
- popsinyalattatás (főleg a szádra ülve, miközben magatehetetlenül vergődsz...)
- szerepcsere (nővé nevelés, biszexre kényszerítés, beöltöztetés, sub-ribanc szerep, erőszakos dildó-szopattatás, spermás játékok, travi-tanfolyam)
- lelki vagy fizikai megalázás, fenyítés, taposás, tortúra, spanking, CBT, szado-mazo játékok, bondage, erényöves játékok, mixed wrestling, cigarettás játékok, gyertyázás/viaszozás, medical.

Domina vagyok és NEM szexparner, kérlek, ezt vedd figyelembe, mielőtt telefonálsz és kíméljük meg egymást a "szexeléses" és "szopásos" kérdésektől. Rengeteg partnert találsz rajtam kívül az oldalon, ha ez érdekel.

MERD elmondani legtitkosabb vágyaidat, hogy megvalósíthassuk!

Telefonszexre is van lehetőség - hívj a részletekért!

Tudatmódosult, illetve illuminált állapotban lévő Urak NEM engem keresnek!!! Gyűlölöm a drog minden formáját és a részegséget is (...a kedvesen spicces még belefér). Én is józan életet élek - elvárom a partneremtől is.
Köszönöm, hogy ezt figyelembe veszed és nem engem keresel ilyen esetben!

Kevés találkozót beszélek meg, a minőségi együtt töltött időre törekszem, kapkodás mentesen.
Régi barátaim mindig előnyt élveznek a bejelentkezés során.;)

Az anyagias megjelölés nem viccből van feltüntetve! Szerintem egyértelmű, de úgy látszik sokak számára nem az.

Kreativítás, perverzió, intelligencia, humor, ösztönösség...ez az 5 fő ismérvem!

Várlak nagyon sok szeretettel és különleges élménnyel!

BessyÚrnő
H-P 9-18
Szo: 10-17
V: -

Partner

Singles
Fetisist Male, Fetisist TV or TS, Submissive Male, Submissive TV or TS, Uncertain Male, Uncertain TV or TS, Switch Male, Switch TV or TS

Age: 18-99 year

Contact information

Phone: 06204547160

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Electrosex, Needle

Maybe

Doctor fetish

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Diaper, Dildos, Dirty talk, Domination, Enema, Feeding, Film, Fire, Fisting, Foiling, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, High heels, Humiliation, Jeans, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Menstruation, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Piercing, Piss, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Transvestitism, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Computer, Cooking, DIY, Drawing, Gardening, Internet, Playing music, Reading, Restaurant, Sailing, Shopping, Swimming pool, Talking, TV

Music

Classical, Electronic, Funky, goth, Hip-hop, House, Jazz, Pop, Rap, Reggae, Rock, soul

Movies

documentary, Drama, Thriller

Books

Arts, Gastronomy, Health, History, Journey, Novel, Novels, Poems, Religion, Scientific