Estrella - Submissive Female

159
All BDSM partners » Slavegirls » Estrella - Submissive Female
Estrella
39 years old, Submissive Female, 170 cm, 61 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 21 hours ago
Registration time: 2013. 10. 25. 17:54
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (10 Rate)
Akármit írok ide magamról, az az én szubjektív véleményem lesz. Ezért inkább kérdezd meg ami érdekel, és felelek. Így te alakíthatod ki rólam a saját képedet.
Néhány évvel ezelőtt kezdtem el tudatosan érdeklődni a BDSM iránt. Azóta szereztem már többféle tapasztalatot, szóval nem számítok kezdőnek, de azt sem állítom, hogy nincs új számomra ebben a világban. Ahogy teltek itt töltött napjaim, egyre inkább megerősödött bennem, hogy a szubok táborát erősítem. Alapvetően kíváncsi és nyitott természetemből adódóan érdekelnek az új kihívások, új személyiségek, új helyzetek. De nem minden áron. Vannak gondolataim arról, kivel tudok elképzelni kiegyensúlyozott kapcsolatot, ami nem csak a bdsm-re korlátozódik.
Olyan partnert keresek - nem feltétlen mestert -, aki tud velem úgy bánni, hogy mindketten megtaláljuk magunkat, megéljük a vágyainkat. A nyitottságot, őszinteséget nagyon fontosnak tartom mindkét részről. Csak olyasvalakit tudok elképzelni, akire felnézhetek, akit érdemesnek tartok arra, hogy odaadjam neki magam, akinek a vágyai, gondolatai megmozgatják az enyéimet.
Nálam a szex fejben kezdődik, ezért értékelem, ha valaki nem az intim szférám felderítésével kezdi az ismerkedést. Természetesen ha eljutunk addig, küldök fotót... bármilyet.
Számomra az ideális partner intelligens, sugározza magából az erőt, határozottságot, akar és tud is irányítani, miközben biztonságot nyújt, törődik velem és figyel rám. A szexben gátlástalan, féktelen, domináns, de tud gyengéd is lenni és szeret tanítani. Ha ilyen vagy és a szimpátia is kölcsönös, megbízható, hosszútávú, diszkrét kapcsolatot szeretnék kialakítani Veled.
S hogy én milyen lennék? Ízig-vérig nő, bújós, dorombolós fajta, aki azt szereti, ha határozottan irányítják és kevésbé, ha bántják. :)
Házas vagyok, korlátozott szabadidővel rendelkezem, de ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán ne tudnék alkalmazkodni.
Kérlek, vedd komolyan a keresett partnerre vonatkozó paramétereket, légy ápolt, igényes, és ne dohányozz! Én is ezt adom.

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male, Switch Female, Switch Male

Age: 35-45 year
Height: 180-200 cm
Weight: 80-100 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian, Spannish

Interests in BDSM

I would try

CBT, Chains, Fisting, Gangbang, Latex, Mask, Milking, Shaving, Transvestitism, Whip

Maybe

Boot fetish, Cross-dressing, Dirty talk, Doctor fetish, Foot worship, Jeans, Leather, Nippers, Pens, Punishment, Role playing, Whipping bench

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Blindfolds, Bondage, Chinese ball, Collar, Dildos, Film, Hair pulling, High heels, Lingerie, Massage, Masturbation, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Prostate massage, Public sex, Spanking, Stocking, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, concerts, Dance, Fitness, Gardening, Get to know, Internet, Movie, Reading, Shopping, Theater

Music

Electronic, House, Pop, Rock

Movies

Action, Comedy, Fantasy, Film noir, Historical, Romantical, Sci-fi, Sex/porn

Books

Erotical, History, Novel