EstiKornel - Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » EstiKornel - Submissive Male
EstiKornel
48 years old, Submissive Male, 179 cm, 79 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2017. 12. 28. 14:48
Registration time: 2015. 01. 21. 23:15
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Igenyes, érdeklődő, nyitott típusú férfi vagyok.
Partnert keresek, ezért regisztráltam.
Olyan partnernőt képzeltem el, akivel valamilyen tartalom is a megismerhető lesz. Én nem vagyok szenvedélybeteg sem egyéb területeken, sem a bdsm-ben. Nem arról ábrándozom, hogy bábuként mozogva egy órán keresztül püföl valaki és szólít úgy mint valami szerencsétlen idiótát.
Valójában éppen azt tartom izgalmasnak amíg és ahogy betör a "gazdám" és kialakítja, fenntartja ezt a függőségi viszonyt. Akkor is ha csak egy-két óráig tart a találkozásunk és akkor is ha párkapcsolatot alakítunk ki.
Tudom, ez egy "speciális" partnerekereső, speciális (az átlag megítélés szerint valószínűleg perverz) vonatkozásokkal. De ez a része is érdekel az életnek, ezért készítettem el a bemutatkozásomat.
Szeretnék valakivel abba a bizalmi szituációba kerülni, amikor a szabadságom korlátozása alapján lehetnék újra gazdám (négyszemközti) birtokolt (sub) partnere.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: -51 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian