Eltarto - Submissive Male

4
All BDSM partners » Servants, Slaves » Eltarto - Submissive Male
Eltarto
38 years old, Submissive Male
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2016. 04. 26. 10:36
Registration time: 2014. 02. 16. 20:13
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (2 Rate)
Budapesten élő, rendes, diplomás, független, férfi vagyok. 35 éves, rendezett körülmények között élek. Azért regisztráltam az oldalra, hogy megismerkedjek egy lánnyal, akivel segíthetünk egymásnak. Én magányos vagyok, és társaságra vágyom. Cserébe én is szívesen megadnám, amire szükséged van.

Magamhoz vennék egy olyan megbízható lányt, aki nálam lakhatna, akire főznék, mosnék, állnám minden felmerülő költségünket, legyen az bevásárlás, ruházkodás, orvosi kezelések, vagy szórakozás. Az elvárásom annyi, hogy tudjak bízni benned és te is megbízz bennem, szimpatikusak legyünk egymásnak, és fontos az őszinteség is. A szex nem szerepel a listán, ahogy láthatod, az nem elvárás, legfeljebb lehetőség. Ha nincs hol laknod, vagy csak lépnél valahova, ahol megbecsülnek, akkor segítsünk egymáson! Én örülnék a társaságnak, és nem élnék vissza a helyzettel semmilyen téren. Pláne, hogy szubmisszív vagyok, aki nem bánná, ha inkább őt használná ki valaki, és segítene megtanulni úgy együtt élni valakivel, hogy tényleg a nőt szolgáljam, és ne csupán a saját vágyaimat éljem meg az alárendelt szerepben.

Spoken languages

English

Interests outside of BDSM

Movies

Action, Adventure, Comedy, Crimi, documentary, Drama, Family movie, Fantasy, Horror, Reality show, Romantical, Sci-fi, Series, Thriller, Western