Ellie - Submissive Female

97
All BDSM partners » Slavegirls » Ellie - Submissive Female
Ellie
25 years old, Submissive Female, 178 cm, 66 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 2016. 10. 30. 21:47
Registration time: 2013. 08. 03. 21:20
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (10 Rate)
Rövidre fogva:
Infantilis, művészlélek vagyok, aki lusta hazudni. De nagyon szeretne már egy rózsaszín nyakörvet és egy halál nyugodt, kiegyensúlyozott (nem cikázó hangulatú, nem búskomor, nem alpári, és nem zárkózott) férfit, aki azt is elviseli, ha az éjjel közepén kezdem szexuálisan zaklatni, vagy ha nagyon fura kajákat akarok neki főzni.

Kevésnek érzem a felszínes kapcsolatokat, a pillanatnyi dolgokat, az üres szavakat, a fantáziátlan szexuális és párkapcsolati viszonyt.
Szívesebben beszélek pszichológiai kérdésekről, boncolgatok világmegváltó dolgokat, osztok meg titkokat, fantáziákat, elképzeléseket, amennyiben a beszélgetőpartner kellően érett mindehhez. Szeretem ha inspiráljuk, motiváljuk egymást.
A kezdeti bizalmat megadom, a továbbiakban pedig rajtad múlik, hogy megmarad-e...nincsenek előítéleteim. Nincs rá szükség, mert a kommunikáció során nagyon hamar kiderül, hogy ki milyen...

Kapcsolatokat legfőképp építeni szeretek. Figyelni, várni és mindig hozzátenni egy picit többet, miközben megismered a másikat. Az építés egy döntés számomra, nem egy hangulatingadozás random következménye. Éppen ezért olyat keresek, aki mellett minden nap eldöntöm (és eldönthetem), hogy építek vele valamit aznap.

És ha már erősen szexuális tartalmú társkereső oldalról beszélünk...Nem szeretném kategorizálni magam. "Mindenből egy kicsi" elvet vallom...Nem akarok uralkodni, és rajtam se fog senki hosszútávon. De az intimitásban azt szeretem ha a másik fél a domináns (ezért a szub megjelölés), és még inkább tetszik ha nehezen tudja visszafogni magát. Bóknak érzem, ha valaki "elveszti az eszét" a közelemben, ebből adódóan pedig a saját élvezetére használ. Viszont nincs erre szükségem mindig. Mondhatni olyat keresek, akinek a normál szexszel sincs semmi baja, de bármikor kapható valami furaságomra...A lényeg, hogy élvezzük egymás társaságát :)

Kiegészítés:
Ami nem érdekel:
- nem szólítok senkit sem Uramnak
- kemény verés
- büntetések
- 24/7
- mellkínzás, puncikínzás (!) (a tágítást is annak vettem)
- nem lehet megpofozni, leköpni, és lelkileg megalázni sem
- lány ruhás fiúk sem izgatnak
- lábfétis
- harapás (finoman sem, durván sem, sehol sem! :) )
- fülbirizgálás


Ami érdekel:
Elmondom, ha oda jutunk a beszélgetésben (de a lenti érdeklődési kör sokat mond). Kérlek, vedd figyelembe, hogy az itteni emberek nagy részéhez képest (ahogy látom), nem BDSM, úr-szolga viszont keresek. Nem is lennék itt, ha az átlag szexuális élettel rendelkező férfiak más helyeken, nem tartanák perverznek és soknak a vágyaim. Valami egyedi síkon mozoghatok, a normál és a BDSM között. De a lényeg, hogy velem EGYENLŐ partnert keresek.

U.i.: A multiorgazmushoz a legrövidebb út, a fejlett érzelmi intelligencia. Veheted szó szerint.

U.i. utóirata: A blogom pont olyan, mint én. Ha gondolod nézd meg.

Még valami: Amióta ismerkedem, sajnos többször előfordult, hogy kérlelnem kell egy jól alakuló beszélgetés után a másikat, hogy fotót is mellékeljen az üzenetéhez. Nem igazán tudom hova tenni, és lehet, hogy bunkó vagyok, de kép nélkül nem folytatom tovább a beszélgetést. Kérlek, vállald fel magad. Én is megteszem annak, akinek megígértem. Maximum nem vagyunk szimpatikusak egymásnak, a Földön elég sok ember él ahhoz, hogy valakinek pont Te vagy én legyünk az esete. Nem olyan ijesztő ám ez...

Partner

Singles
Dominant Male, Switch Male

Age: 25-32 year
Height: 180- cm

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal sex (receive), Feeding, Photo shooting, Shaving, Slaps

Exciting

Ass licking, Blindfolds, Bondage, Breath controll, Collar, Dirty talk, Domination, Hair pulling, High heels, Latex, Lingerie, Massage, Masturbation, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pain, Public sex, Role playing, Spanking, Stocking, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Computer, concerts, Cooking, Drawing, Fitness, Get to know, Internet, Movie, Museum, Play, Reading, Restaurant, Talking

Music

Drum'n'bass, Electronic, Hip-hop, House, Pop, Rap, Rock, techno

Movies

Action, Anime, Comedy, Family movie, Fantasy, Romantical, Sci-fi, Series, Thriller

Books

Entertainment, Erotical, Gastronomy, Health, Journals/magazines, Novel, Novels