Elegancia - Dominant Male

7
All BDSM partners » Doms, Masters » Elegancia - Dominant Male
Elegancia
32 years old, Dominant Male, 190 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 08. 14. 15:12
Registration time: 2010. 11. 05. 16:07
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Kedves adatlapomra látogató!

Úgy éreztem, hogy itt az ideje átírni az adatlapomat 2 év után, mert már nem teljesen engem tükrözött. Eddig kategorikusabb és szélsőségesebb formában fogalmaztam meg mi is az, ami számomra fontos. Jelenleg máshogyan közelítem meg a dolgokat. Elsősorban minden kapcsolatfelvételnél a nőt nézem, az értékeit, a báját, kedvességét, intelligenciáját, kisugárzását. Csak ez után jön a bdsm. Szerintem az emberi értékek sokkal fontosabbak, még akkor is, ha egy ilyen oldalon találkoztunk össze. Mivel azt tudjuk egymásról látatlanban is, hogy mindkettőnknek vannak nem szokványos, de annál izgalmasabb vágyai ;) De ha ez nem találkozik szimpátiával és megfelelő belső értékekkel, akkor bizony ott ette meg a fene!

Amilyen ember én vagyok: Magas, kék szemű, a testére odafigyelő, rendszeresen sportoló, igényes, nem dohányzó, társasági életet élő, elegáns ruhákat kedvelő, határozott és rendkívül céltudatos férfi. Az életben vannak kitűzött céljaim, és olyanok, amiket már elértem. Folyamatosan haladok a magam által kialakított úton, ami nagyon fontos mind magánéleti, mind pénzügyi szempontból. Ezekben számomra nincs kompromisszum. Más dolgokban viszont alkuképes vagyok :) Azért, hogy ne csak jókat írjak magamról, azt is meg kell osztanom, hogy eléggé makacs vagyok és bizony nem mindig könnyű velem. Nagyon szeretem, ha az van, amit én akarok, szeretek irányítani, és nehezen viselem, ha ez nem így történik. Néha azért idegesítő is tud lenni, hidd el, volt már rá precedens ;)

Amilyen hölgy érdekel: Normális! Kialakult belső értékrenddel bíró, nem álomvilágban, hanem a földön járó, kedves, jó kedélyű, gazdag érzelemvilágú, a szeretetét kimutatni tudó igazi nagybetűs Nő. Mindezek mellett számára is legyen fontos a testmozgás, vékony, csinos, nőies ruhákat kedvelő cicás, bújós is legyen. Igen ez elég sok. Tudom. Mégis fenn kell tartanom ezeket a kritériumokat, mert ellenkező esetben részemről nem tud kialakulni a szerelem. Márpedig én imádni akarom a szubcicusomat! :)

Most pár szó a bdsm-ről, ha már itt vagyunk. Mint már fentebb kiderült, olyan hölgy érdekel, akinek amellett, hogy vágyai közt szerepel, hogy rabságban tartsák a szívét, párkapcsolatban is tud gondolkodni. Lényeges, hogy nem egy korbácsot és pálcát legyezgető szadista vagyok, aki kizárólag fájdalom árán szeretne tiszteletet kivívni, mert szerintem amellett, hogy ez a viselkedés szánalmas, még gyakorlatilag teljesen működésképtelen is. Azt szeretném, hogy amiatt tisztelj, aki vagyok, és nem amit teszek veled. Ez a tisztelet természetesen kölcsönös lesz, másképp nem is működik. Olyan típusú ember vagyok, aki lesegíti a kabátodat, és előre enged az ajtóban, mert értékeli, hogy nő vagy. A lelki oldala sokkal jobban vonz! Ez persze nem azt jelenti, hogy egy kis fájdalom ne férne bele, sőt ellenkezőleg, egy kis fizikai fenyítés hozzá tartozik, ez elkerülhetetlen a helyes nevelésed érdekében, hisz folyamatosan fejlődnöd kell, és én olyan kedves vagyok, hogy segítek neked ebben! ;) Fontos itt megjegyezni, hogy nem megváltoztatni akarlak, és nem átnevelni, vagy agyatlan zombiként irányítani önös céljaim felé. Amit az előbb leírtam a játék része, de természetesen fontos, hogy legyen egyéniséged, amit szintén tiszteletben tartok és nem áll szándékomban változtatni rajta.

Egyelőre ennyit tartottam dióhéjban feltétlenül fontosnak, a többit levelezésben meg tudjuk beszélni :)

Partner

Singles
Submissive Female, Switch Female

Age: 20-28 year
Height: 160-180 cm
Weight: 45-70 kg

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, Chastity belt, Collar, Feeding, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Lingerie, Massage, Masturbation, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pain, Piss, Punishment, Slaps, Spanking, Stocking, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Chess, Computer, concerts, Cooking, Dance, Fitness, Internet, Movie, Party, Reading, Restaurant, Science, Talking, Theater

Music

Alternative, Disco, Drum'n'bass, Electronic, House, Latin, Punk, Reggae, Rock, Rock'n'roll, ska, techno

Movies

Action, Adventure, Drama, Sci-fi, Series, Thriller, War

Books

Novel