ElbuvoloNo - Dominant Female (Mistress)

All BDSM partners » Dominas, Mistresses » ElbuvoloNo - Dominant Female (Mistress)
Viewed: 7652x
ElbuvoloNo  - Mistress Budapest
36 years old, Dominant Hetero Female, 175 cm, 62 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 11. 19. 17:03
Registration time: 2013. 08. 03. 15:33
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 11
Sziasztok!

Amit szeretek: lábfétist és kifejezetten a csillogós vékony nylon harisnyákat! Én ezeket imádom és amikor csak tehetem rajtam van. Ugyanígy a tűsarkú cipőket is. Szeretem, ha ilyen fárasztó napok után lesegítik a cipőmet és kényeztetik a lábaimat. Mindezt úgy hogy a másik térden, én egy fotelben és a póráz vége a kezemben pihen. Olykor az is előfordulhat, hogy filmet nézek, könyvet olvasok vagy csak netezek, a szubnak akkor is tennie kell a dolgát, ha hosszú percekig rá sem figyelek. Nem szeretem a durva fenyítést, de ha már a lábaim alatt van és lankad a figyelme, nem bánik velük az a valaki elég jól, bizony verésre is számítania kell! Szeretem erényövbe is zárni közben, hogy csak miattam viselve alázkodjon a lábaimnál, és ne a saját önző kielégülésvágya érdekében. Én döntöm el mikor lehet a másiknak jó, és ha tényleg elég ügyes, talán meg is adom, amit szeretne. De az első én vagyok... a második, harmadik, tizedik is. A lábaim alatt helyet foglaló szub valahol utána következik, ha egyáltalán méltó rá. Ha ez nem tetszik, sajnálom. Vagyis nem, igazából nem érdekel :)

Figyelem! Kifejezetten nem keresek senkit, főleg nézelődöm. Csak akkor írj, ha valami érdekeset osztanál meg velem, vagy te vagy érdekes, de jelentkezni pár soros sablon "jajj de nagyon szolgálnálak" levélben teljesen felesleges, úgysem kapsz választ. Birtokos jelzőt megszólításnál rám ne használj. Ha ez nem tudod mit jelent, felesleges írnod. Aki ismerősnek jelöl ismeretlenül, annak gratulálok, mert elérte, hogy sose reagáljak neki. Ne legyetek már ennyire ostobák!

Köszönöm, hogy felfogtad!

Partner

Singles
Submissive Female, Submissive Male, Switch Female

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Chastity belt, Closure, Collar, Cross-dressing, Domination, Foot worship, High heels, Humiliation, Lingerie, Punishment, Slaps, Stocking