El_Lobo - Dominant Male

4
All BDSM partners » Doms, Masters » El_Lobo - Dominant Male
El_Lobo
28 years old, Dominant Male, 183 cm, 85 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 01. 08. 20:45
Registration time: 2015. 09. 10. 21:09
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Üdv, Kedves Látogató!

Sok dolog vonz a BDSM világában, de leginkább az a fajta ellentmondás, ami engem is jellemez, mint mindent a Világon. Bár DOM vagyok, azt hiszem ami a legjobban érdekel az az örömnek az okozása, mintsem a megszerzése, ahogyan egy jó uralkodót is az jellemez, ha a népe kedvére tesz. Persze ez nem jelenti azt, hogy elfelejthetné bárki is, hogy kinél van a hatalom ;)

Szerintem a világunk bőven túl klinikai lett, mindenki különböző célokkal ilyen olyan fetishisztának nevezi magát XY genderrel, holott megfeledkezünk az élvezetekről és a viszonyokról. Sade Marqui szavaival: "A szexualitás is olyan fontos, mint az étel vagy a víz. Miért tartóztatnánk meg magunkat képmutató módon, ha erről van szó?"

Ha már cetlik és dobozok, akkor igazából minden része érdekel az erotikának ami Téged (persze azért nyilván van egy határ amin még én sem szívesen megyek át, de azt megkereshetjük együtt :). Emellett nagy shibari rajongó vagyok, és amit kipróbálnék, azok a víz alapú kínzások (waterboarding ilyesmi). Az utóbbiban még nincs tapasztalatom, pár hete álmodtam valamit róla, azóta felkeltette az érdeklődésemet :)

Nincsen zsánerem korban külalakban, minden a szimpátia, ha valami bekattan és látok benned valamit akkor vad és szenvedélyes vagyok, ha nem, akkor teljesen mindegy, hogy milyen címlaplány vagy. Remélem ehhez Te is így állsz, és nem engedsz be senkit az intim szférádba "végül is megteszi" jelmondattal.

Röviden ennyi jutott eszembe, amennyiben felkeltettem a kíváncsiságod és érdekellek ne legyél gyáva írni!

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian, Spannish

Interests outside of BDSM

Leisure

concerts, Movie, Museum, Opera, Party, Restaurant, Science, Talking, Theater

Books

Adventure, Albums, Arts, Economy/business, Entertainment, Erotical, History, Journals/magazines, Journey, Novel, Novels, Poems, Religion, Scientific