Dylan - Submissive Male

8
All BDSM partners » Servants, Slaves » Dylan - Submissive Male
Dylan
33 years old, Submissive Male, 186 cm, 106 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 01. 10. 19:03
Registration time: 2007. 01. 29. 17:32
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Budapesten élő, diplomás, könyvelés és adó területen dolgozó férfi vagyok. A hétköznapokban, munkában a külvilág felé határozott típus vagyok, de a magánéletben szeretnék találni egy Hölgyet, aki átvenné az irányítást és akinek a parancsait, kívánságait teljesíthetném.
Inkább sub vagyok mint mazó, nem szeretem a túl nagy fájdalmat, de természetesen büntetésként elviselem. A durva véres dolgok pedig egyáltalán nem érdekelnek.
Sokkal jobban izgatnak a finoman perverz játékok, a megalázás és a kiszolgáltatottság, hogy tudom az Úrnő bármit megtehet velem.
Láb fetisiszta vagyok, nagyon szeretem kényeztetni a női lábakat, valamint a szexi magassarkú cipőket a nyelvemmel tisztítani. Emellett borzasztóan izgatnak a szexi fehérneműk, ezen belül is főleg a harisnyák a gyengéim. A harisnyás női lábak bűvöletében élek. :)
Izgat, ha női fehérneműben kell szolgálnom az Úrnőt, nem vagyok travi, inkább a megalázottság érzése ami izgat ebben a szituációban. Nem szándékozom nővé válni, szeretem a férfiúi mivoltomat, de szolgálat közben igénylem hogy ne férfiként tekintsenek rám.
Szeretem tudni, hogy az Úrnőm birtokol, nagyon izgatnak az erényövek is.
Szeretem a toilette játékokat is, legyen szó bármelyik válfajáról.
A legfőbb vágyam, hogy ezen dolgok megéléséhez egy állandó partnert találjak, aki kiismer és akit én is kiismerhetek, mert úgy gondolom, hogy így lenne élvezetes, bennsőséges kapcsolat. Hosszútávú célom egy párkapcsolat kialakítása, melynek része a bdsm, de jelenleg ez csak álom, remélem egyszer valóság lesz.

Szívesen beszélgetek is a témában, ha valaki úgy gondolja.

Írjatok, keressetek bizalommal.

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male, Dominant TV or TS, Fetisist Female

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Dominant Female - Dominant Male, Dominant Male - Dominant Male, Dominant TV or TS - Dominant Female, Dominant TV or TS - Dominant Male, Dominant TV or TS - Dominant TV or TS

Age: 18- year

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Electrosex, Feeding, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Jeans, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Milking, Nippers, Oral sex (give), Other tools, Pain, Piss, Punishment, Role playing, Rubber, Shit, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Transvestitism, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Billiard, Bowling, Car racing, Dance, Gardening, Get to know, Internet, Movie, Party, Restaurant, Shopping, Talking, TV

Music

Disco, Heavy metal, Hip-hop, House, Pop, Punk, Rap

Movies

Adventure, Comedy, Crimi, Fantasy, Historical, Horror, Series, Sex/porn, Tale, Thriller, Western

Books

Economy/business, Entertainment, History, Journals/magazines, Journey, Sport