Dylan - Fetisist, Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » Dylan - Fetisist, Submissive Male
Viewed: 3737x
Dylan
39 years old, Fetisist, Submissive Male, 186 cm, 99 kg
Residency: Hungary, Pest, Biatorbágy
Last login: 1 days ago
Registration time: 2007. 01. 29. 17:32
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 1
🔞 Ha vizuális típus vagy kérlek nézd meg a linkjeimet! 🔞 Ott láthatod a vágyaim egy részét.
* * * * *
Először egy pár szóban magamról, aztán arról, hogy kit és mit is keresek:

Budapesti, 39 éves egyedülálló, független férfi. Közgazdász, könyvelő, adótanácsadó vagyok, tehát ebből következik, hogy mint az emberek többsége a hétköznapokban én is dolgozom, építgetem a karrierem, de ha éppen nem azt csinálom akkor igyekszem a barátaimmal tölteni az időmet. Életvidám pörgős férfi vagyok, aki szereti az élet apró szép dolgait is megélni. Szeretek beszélgetni fontos és kevésbé fontos dolgokról, de szeretek csendben ülni és figyelni is. Szeretek tanulni, fejlődni az élet minden területén. Vannak céljaim és remélem hogy kitartásom is lesz, hogy ezeket elérjem.

Az ismerkedésnél számomra az ember, a Nő megismerése a fontos elsősorban, hiszen a hétköznapi életben, egy párkapcsolatban ez adja mindennek az alapját. Párkapcsolat pedig nem működhet kölcsönös bizalom és tisztelet nélkül. A bizalom tehát részemről adott és elvárt.

A hétköznapokban, munkában a külvilág felé határozott típus vagyok, de a magánéletben szeretnék találni egy Hölgyet, aki átvenné az irányítást és akinek a parancsait, kívánságait teljesíthetném.

Természetesen nem ezen az oldalon keresnék, ha nem lennének extra vágyaim is, amik adott esetben a konzervatívabb értékrendű emberekben megrökönyödést válthatnak ki. :) Kellőképpen perverz vagyok ahhoz, hogy nyitott legyek a dolgokra megbeszélés alapján, nem rökönyödöm meg semmin és pláne nem ítélkezem.

Inkább sub vagyok mint mazó, nem szeretem a túl nagy fájdalmat, de természetesen büntetésként elviselem. Sokkal jobban izgatnak a finoman perverz játékok, a megalázás és a kiszolgáltatottság, hogy tudom az Úrnő bármit megtehet velem.

Láb fetisiszta vagyok, nagyon szeretem kényeztetni a női lábakat, valamint a szexi magassarkú cipőket a nyelvemmel tisztítani. Emellett borzasztóan izgatnak a szexi fehérneműk, ezen belül is főleg a harisnyák a nagy gyengéim.

Szeretem érezni, hogy az Úrnőm birtokol, nagyon izgatnak az erényövek is.

❤️ A legfőbb vágyam, hogy ezen dolgok megéléséhez egy állandó partnert találjak, aki kiismer és akit én is kiismerhetek, mert úgy gondolom, hogy így lenne élvezetes, bensőséges kapcsolat. Elsősorban tehát komoly párkapcsolatot keresnék, melyben a szerepek adottak, mint Úrnő és szolgája, de emellett jelen vannak a hagyományos párkapcsolat nyújtotta értékek is.
Amennyiben hasonló jellegű tartós, érzelmeken alapuló, de mégis perverz kapcsolatban képzeli el a jövőt kérem írjon! 💋

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Transvestite, Fetisist Female, Fetisist Transvestite, Switch Female, Switch Transvestite, Sadist Female, Sadist Transvestite

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Dominant Female - Dominant Male, Dominant Female - Dominant Transvestite, Dominant Male - Dominant Female, Dominant Male - Dominant Male, Dominant Male - Dominant Transvestite, Dominant Transvestite - Dominant Female, Dominant Transvestite - Dominant Male, Dominant Transvestite - Dominant Transvestite

Age: 18- year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Dildos, Dirt, Dirty talk, Electrosex, Feeding, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Jeans, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Milking, Nippers, Oral sex (give), Other tools, Pain, Piss, Punishment, Role playing, Rubber, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Transvestitism, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Billiard, Bowling, Car racing, Dance, Gardening, Get to know, Internet, Movie, Party, Restaurant, Shopping, Talking, TV

Music

Disco, Heavy metal, Hip-hop, House, Pop, Punk, Rap

Movies

Adventure, Comedy, Crimi, Fantasy, Historical, Horror, Series, Sex/porn, Tale, Thriller, Western

Books

Economy/business, Entertainment, History, Journals/magazines, Journey, Sport