Druid - Switch Male

All BDSM partners » Switches » Druid - Switch Male
Druid
26 years old, Switch Male, 174 cm, 78 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2016. 06. 16. 14:59
Registration time: 2015. 12. 10. 16:00
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Hello! Az oldalon voltam már fent, de véglegesen elhagytam a belépési adatokat pár hónapja, így most visszatértem. Switchnek jelöltem magam, mert szeretem a változatosságot, illetve alapvetően nincs problémám a szub oldallal, de a dominánson azért tapasztaltabban és nagyobb kedvvel mozgok :). Játszani szeretek, ezért játszótársat keresek. Ami biztos: játékon kívül nem akarok helyetted gondolkodni, megmondani mit csinálj. Értelmes lányt keresek, aki szeret kísérletezni, de tudja, hogy ez egy játék a négy fal között, és nem akar folyton üresfejű bábuként utasítást kérni. Nem feltétlenül párkapcsolatot keresek, de kölcsönös szimpátia esetén nem is zárkózom el semmi elől.

A hosszú, semmibe se vezető levelezésért se rajongok; úgyis személyesen derül ki minden, ha ott nem vagyunk egy hullámhosszon, azon fél év levelezés se segít. Inkább kávé/tea/stb mellet beszélgetek :)

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-33 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian