DrBtraS - Dominant Male

1
All BDSM partners » Doms, Masters » DrBtraS - Dominant Male
DrBtraS
22 years old, Dominant Male, 186 cm, 70 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 08. 12. 08:59
Registration time: 2016. 08. 01. 23:41
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Mindenki egy picit perverz belül, ugye? Van aki egy kicsit jobban, mint a többiek. Na úgy néz ki, én az utóbbi kategóriához tartozom. :) Találni egy közösséget hasonló felfogású emberekkel? Ettől jobb dolog régen történt már az internettel. Szóval azért vagyok itt, hogy elsősorban magamat, de emellett másokat is felfedezzek, úgyhogy kalandra fel!

Ebbe az egész power-exchanges világba a hipnózison keresztül jutottam el. Nagyon régóta foglalkoztatott a téma, és eleinte inkább alanyként, majd szárnypróbálgatásképpen 'tistként is, amit egyébként a mai napig nagyon élvezek. És innentől indult el a lavina abba az irányba, hogy bekerüljek a D/s világába. Megtanított, hogy hogyan bánjak a kötelekkel, vagy hogyan lehet valakit pár érintéssel levenni a lábáról, vagy hogyan figyeljek oda ahhoz, hogy minden együttlétből a legtöbbet lehessen kihozni.

Azért vagyok itt, hogy ezt a tudást kamatoztassam, és megismerkedjek valakivel, aki vágyik arra, amit én nyújtani tudok, és cserébe lenyűgöz önmagával, amint a közelembe kerül.

Nem szokásom egy-egy privát üzenet alapján elítélni senkit, mivel nehéz dolog egy árva üzenetben megnyílni a másik előtt, úgyhogy visszakozás nélkül lehet írni bármiről, ami éppen eszedbejut a profilomat olvasva, legyen az kérdés, vagy felkeltett vágy :)

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-30 year
Height: 155-180 cm
Weight: 40-70 kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests outside of BDSM

Leisure

Car racing, Computer, concerts, Dance, Fitness, Get to know, Internet, Ping-pong, Playing music, Restaurant, Science, Talking, Tennis

Music

Alternative, Drum'n'bass, Folk, Funky, Heavy metal, Punk, Reggae, Rock

Movies

Adventure, Anime, Comedy, documentary, Fantasy, Musical, Sci-fi, Series, Sex/porn