Dottore81 - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » Dottore81 - Dominant Male
Dottore81
39 years old, Dominant Hetero Male, 182 cm, 70 kg
Residency: Hungary, Pest
Last login: 11. 07. 13:41
Registration time: 2014. 01. 04. 18:14
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 1
Intelligens, udvarias, érdeklődő férfi vagyok, aki nagyon szeret hasonlóan intelligens, izgalmas hölgyekkel ismerkedni. Mivel a domináns oldalon állok, ennek megfelelő, hogy milyen beállítottságú nők társaságát keresem. Nem gondolom, hogy minden együttlét feltétlenül csak a műfajról szólhat, de azt is tudom, hogy csak ezzel lehet teljes a szexuális életem.
Nem hiszem, hogy egy felsorolás túl sokat jelentene, és a BDSM egyébként is olyan szerteágazó, és annyiféle izgalmas játszadozásra ad lehetőséget, amiről napokig lehetne beszélgetni, ezért az ízlésem részletezését meghagyom azoknak, akiket valóban érdekel.
Az adatlapom "Izgat" rubrikája persze ad némi eligazítást, de mivel meglehetősen élénk a fantáziám, a felsoroltakon kívül még számtalan dolog izgat, bízom benne, hogy vannak itt olyan magas szexkultúrájú hölgyek, akiknek hasonló az érdeklődésük és találkozhatnak az elképzelések :)

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Hair pulling, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Piss, Punishment, Slaps, Spanking, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench