DonJuan - Dominant Male

4
All BDSM partners » Doms, Masters » DonJuan - Dominant Male
DonJuan
29 years old, Dominant Male, 190 cm, 70 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2 days ago
Registration time: 2013. 06. 06. 08:31
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Komoly, intelligenciára épülő kapcsolatot keresek. Egy olyan kedves, szeretetre méltó Nőt, aki maximális bizalmat ad nekem, és igazi társam lenne minden tekintetben. Cserébe tőlem maximális figyelemre, tiszteletre és szeretetre számíthat.

Egy D/s kapcsolatban leginkább a hatalomátvétel vonz. Amikor tudom, hogy feltétel nélkül számíthatok a másik félre, betartja minden kérésem, utasításom. Szeretek vezetni, irányítani és jutalmazni. Szeretem, ha a Nő teste, lelke kiszolgáltatva hever előttem, és úgy játszhatok vele, mint egy törékeny porcelánnal. Óvatosan, nem összetörve, szeretettel.

Emellett fontosnak tartom meghallgatni a másikat, hogy ismerjem minden érzését, gondolatát. A nyitott, tabuk nélküli kommunikáció elengedhetetlen a bizalomhoz, és ahhoz, hogy mindkét fél elégedett legyen a kapcsolatban.

Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-30 year
Weight: 45-70 kg

Aim of search

relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Breast torture, Breath controll, Candle, Chinese ball, Dildos, Fisting, Humiliation, Mask, Milking, Other tools, Pens, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Sadism, Spanking, Vacuum, Vibrators, Whip

Exciting

Blindfolds, Bondage, Chains, Closure, Collar, Cross, Domination, Foiling, Latex, Lingerie, Massage, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Stocks, Tickling

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Computer, DIY, Get to know, Internet

Music

Classical, Pop, Rock

Movies

Adventure, Comedy, documentary, Sex/porn

Books

Journals/magazines, Journey, Scientific