Dominatus - Dominant Male

3
All BDSM partners » Doms, Masters » Dominatus - Dominant Male
Dominatus
37 years old, Dominant Male, 181 cm, 98 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2016. 11. 21. 22:49
Registration time: 2014. 01. 18. 13:10
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Egy domináns,fetisiszta alfahím vagyok, aki a messzemenőkig tiszteli a nőket. Tudom fura ez a párosítás, de mégis így van. Hiszen az embernek nem kötelező az ágyon kívül is úgy viselkednie, mint az ágyban. A dominanciám jellege abból adódik, hogy imádom az "ősnőket". Azokat a hölgyeket, akik még magukban hordozzák a nőiesség eszenciáját és igenis elvárják, hogy a férfi az ágyban férfi legyen és ha kell leigázza és uralma alá hajtsa őket.

Imádom a játékokat, miként a fétiseket és különböző különleges eszközöket is. A szerepjátékokat is nagyon kedvelem.

Már régóta keresek olyan hölgyet is, akit a lakásában pórázra köve sétáltathatnék. Valamiért megmozgatja a fantáziámat ez a dolog is.


Igazándiból számomra nincs igazán korbeli határ, mert a testünk úgyis a lelkünk kivetülése. Lehetünk fiatalok, ha üres a lelkünk, vén lesz a tekintetünk vagy éppen fordítva.

Van egy kedvesem, aki sajnos nem kattan erre a témára, tehát közös beleegyezéssel léptem fel erre az oldalra. Nagyon kötődünk egymáshoz, nem tudjuk és nem is akarjuk elengedni egymás kezét azért, mert egy pontban nem passzol az érdeklődési körünk.

Szerencsére van mit a tejbe aprítanom, ugyanakkor a kötelező lovagiasságon túl nem vagyok szeretetszolgálat és BANK sem, tehát akinél azt látom, hogy ilyen céllal közelít felém, rögtön kereshet mást.

Mivel aránylag egy ismert közéleti személyiség vagyok (nem CELEB!), ezért fényképet nem töltök fel magamról, bár nincs mit titkolnom. Egyszerűen csak nem kívánom, hogy egyesek visszaéljenek a fotóimmal.

Mint mondtam nincsenek korbéli elvárásaim, de a személyes higiéniára (!), az igényességre és a partnerem érzelmi és értelmi intelligenciájára eléggé sokat adok. Az utóbb dolgok szerintem nem a diplomák és a bizonyítványok mennyiségétől függenek, hanem attól, hogy milyen közegből jövünk.

Eléggé elfoglalt vagyok, ráadásul szeretem a munkámat ezért főként budapesti vagy környékbeli hölgyek levelét várom.

Ha találkozok valakivel, első dolgom biztos nem az lesz, hogy lerohanom, hanem az ismerkedés, a személyes közegünk megteremtése. Aztán hogy ez miként sikerül és mi lesz belőle az már csak a kettőnk dolga.

Köszönöm, hogy elolvastad a soraimat.

Update 2015.12.03. Köszönöm a sok megkeresését, nagyon megtisztelő tőletek! Az életem változott, jelenleg nem keresek partnert, mert a munkám nagyon leköti a hétköznapjaimat és nem kívánok senki lelkével sem játszadozni. Ugyankkor szívesen levelezek veletek és ha tudok találkozok is egy-egy kötetlen beszélgetésre pl. egy kávézóban. Részint sajnálom, hogy az életem most nem teszi lehetővé, hogy éljek az általatok felkínált lehetőségekkel, részint viszont örülök annak, hogy azt csinálhatom amit szeretek és ebben sikereket érek el.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-60 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7

Maybe

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Bite, Boot fetish, Breast torture, Chastity belt, Closure, Cross-dressing, Enema, Feeding, Foiling, Jeans, Mazochism, Pain, Prostate massage, Public sex, Tickling, Transvestitism, Vacuum, Whip

Exciting

Ass licking, Blindfolds, Bondage, Breath controll, Candle, CBT, Chinese ball, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Film, Fisting, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pens, Photo shooting, Piercing, Piss, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Vibrators, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Aviation, Car racing, Internet, Museum, Reading, Swimming pool, Talking

Music

Alternative, Blue, Classical, Electronic, Goa, Jazz

Movies

Anime, Comedy, documentary, Fantasy, Film noir, Historical, Sci-fi, Sex/porn, War

Books

Arts, Economy/business, Esoteric, History, Scientific